Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
bože ten Lukáš Vaculík bol aký peknučký 😅 😅 ,aj prewd mm som to dnes vravela ze jéj jaký je peknučký 😅 😀
@nikollette tx nevies kto je vaculik??????????????????najkrajsi herec za komunizmu 😀 😀 😀 😀 ale naozaj,peknucky..
no uz to opat opakuju, na joj plus sme neboli doma tak som nevidela prvy krat
@mukky 😀 ale nieee
mala som tam veľký hrniec namočený, lebo v dreze sa mi ťažko umýva (my varíme v obrovských hrncoch väčšinou 😀 ) tak som ho musela najskôr umyť, ešte som vešala prádlo 😝 a ja som taký spomalený film, takže všetko je nadlho 😀
dnes som bola podvečer na skok 😀 v obchode (cez ulicu) a volal mi mm, že kde som, si myslel, že som sa zasekla vo výťahu 😀
idem na tú kopu IP, nech to dnes ešte prečítam 😀
sme kupili malemu pyzamko 😅 sa mu pacilo len to videl a este dvd pozri kto to hovorí 3,ale ze to bude ich psik hovoriť tak som zvedava ako sa mu bude páčit nový uaua-havo 😀
inak ja som ani raz nevidela pozri kto to hovorí,sa mi to nejak nepacilo,ale mozno to n ie je zle 😕
@nikollette 😀 a co pijes teraz nieco?? 😀
modrý koberec a je tam macko pooh a tigrík 😉

ja som pred chvilou citala ze mamina 9 mescneho baba pisala ze uz mozu tvaroh,ze doki povedala 😲 😲 😲 ,tiez horor...ale ja uz nikomu nic pisat nebudem..