Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
maly vecer dlho zaspava...niekedy aj o 22 zaspi...v noci sa budi teraz...idu mu stolicky...zuby myslim 😀
minuly tyzden mal laringitidu...bolo to hrozne...boli sme aj na pohotovosti,
mukky ja by som zaspala aj po troch kavickach,ale nechce sa mi ist dole do kuchyne a nemam
ani nejak chut...a ako sa poznam urcite by som navstivila chladnicku 🙂
maly sa tu rozvaluje na manzelskej posteli
laringitida je svina...je vacsinou virusoveho povodu,tam antibiotika nepomozu...chytil to od dcery,
chudacik...som tri noci bdela nad nim,som sa bala ze nebude moct dychat...sedela som s nim pri
otvorenom okne,aby sa mu lepsie dychalo...kupili sme zvlhcovac vzduchu...a tak sme sa vyhli hospitalizacii
@zuziiiicek17 ja spať?? 😀
mojko zajtra ocakavam link mojho erotickeho filmu,oki? 😀
a preco na sireny?
Mukky nesranduj,som tucna musim sa krotit...a co zajtra varis?porad nieco dietne
@janac1974 mne sa dusila sestra ako malinka este ani rok nemala ked bola v nemocke a vteda tam matky nesmeli..dodnes vidim ten obraz ako placeme za oknom s mamou a pozerame na nu ako stoji v postielke ☹ ☹ aj do mrazaku je dobre dat rychlo dietatko,ze?teda k mrazaku.. aj my mame zvlhcovac koli tomu...
vola mi mama akurat 😀 pozera spravy..
o dvanastej budu sireny kvoli tej vlne 😖
a okey ,posnazim sa ,uz som prezrela cca 20 stranok ale vsade je po anglicky
a ved ja ta neposielam spat.kukat film 😀 ja idem spat
bru nocku
@zuziiiicek17 sa neposer hej,ze si mala 5 rokov aj yty budes stara bebebebebebebebe 😝
ved ty nie si stara ,len ty uz si vtedy bola v puberte 😀
u vas asi nebudu si myslim ,tym by vystrasili cele mesto
mukky 😀 nerob chute 😀
urcite pokukam receptiky 😉
zuziiicek17,ty mas kolko rockov....a ty mukky?joj ale som zvedava
ja mam 20 🙂 som tu najmladsia ,taky maznacik ...mukky je moja adoptovana mamka 😀 😀 😀 i ked to by ma musela mat v 11 😝 😝 😀
ahoj niki
ahoj nikolletteba 🙂 baby kedy chodite spat?ja niekedy aj po pol noci 😕
maly haja rano aj do 9...no v noci sa casto budi...

neviem co zajtra variť..nieco fajnucke,nekaloricke ale mnamku 😀 ,sme sa s mm nedohodli,pojdem asi kuk nejake recepty..