Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
ja som pečienku dýávala malému kuraciu raz po dva dni a raz kuracie srdiečka 😀
1-2 krát mesačne ked sa dá tak je to ok
zajtra inak robím kuraciu pečienku 😀 na cibulke s cuketou,čínskou zeleninou a syrom a týmto budem plniť arabský chlieb
@zuziiiicek17 mukky to pochopi hned.vie co myslim 😉
@leelo , a ty by si uz dala teraz ? ja bojim ja len prsicka zatial.uz som rozmysla nad kuracim stehienkom
no vnutornosti by sa mali davat vraj az po dvoch rokoch...ja som sa pytala dr.a ona mi povedala,ze
uz mozem...mal vyse roka....ale bola to pecienka z domaceho kralika...teraz uz kludne,ked mame kuraciu
tak mu dam...robim ju s hraskom a k tomu ryzu...
kua mi svietia 6-tka kto ma spomína 😝 si robíte zo mna prdel či čo? 😕 este som len pri tých podrážkach 😀 😀
ale kaslem to,potom sa na to kuknem 😀
sex ste nepreberali alebo chlapov? 😀 😝
keby ma aspon chlapi spominali a nie baby 😝 😝 😝
@zuziiiicek17 uz si bola poziret abo kupila to auticko co odrazadlo abo co to bolo?
@zuziiiicek17 to boli 2 dni plne prednasok. prvy raz, co som sa od maleho tak utrhla. doobeda spal v kociku u nasich, potom pauza na obed, tak mm po mna prisiel. nakojila, nakrmila, nakojila a spal aj poobedie, este dlhsie ako boli prednasky 🙂 a takto po 2 dni. deti niekedy prekvapia... 😉
jaaaaaaaj baby , ja uz ani nepamatam vecer pri pc teda ani den.normal lepsie nez sex.hlavne ze som sa drahemu vyhrazala ze je streda ... .no este pokecam 3/4 hodky bude stvrtok a sup do perin 😀
baby skuste po troske...nie vela naraz...
ja tiez ked robim pecienku,tak z nej vyrezavam vsetky tie nechutne cievky... 😝 inak by
som to nejedla...
tam som bola tehu kde bola ta telka ano leni...
a ten smajl bol na to ze mi neprezradís...
leelo to m zaujima s tym mliekom ze je to len marketing....
joj a som zabudla co dnes mm objavíl v obchode 😅 tu lučinu kocky pre deti 😅 ,bez konzervantov a stabilizatotrov len stipka soli 😉
je to lepsie ako ked kupujem celu lucinu a musim spotrebovať 😉

@zuziiiicek17 aké výhovorky? 😕 este som len pri topankach 😀