Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
janac,aj do BB by sme sli,ale skoda ze nie je dialnica,ako do BA....cez sturec nerada chodievam, je mi blbo z tych zakrut,vzdy musim hore zastavit 😒
ale na BB mam dobre spomienky,chodila som tam do skolicky..
leelo mas pravdu,aj mne to opakuje dookola stale moj trener,ze ziadne hladovanie,ale pravidelna strava v malych davkach,inac si to vsetko telo uklada do zasoby
na U.M.Bela mam vela znamych...aj ja som chcela ist na PF odbor vychovavatelstvo,ale
ma neprijali...hned po gympli som robila prijimacky...
inak v ZA mam sesternicku...ona sa tam vidala...ale ani neviem,kde presne byva...nie sme
v kontakte...
no vidis janac ake je to slovensko malinke...skoda ze nie ste v kontakte,by si si mohla k nej spravit aj ty vyletik s fifom a dali by sme kavicku,pokecali...
a kam si isla po gympli pracovat ci este na nejaku skolu?
@leelo ja som bola u dr a on urobil testy rozne,ked dosli tak ajajajááááj,a ja ze zápal,ze?som myslela ze z angin castych a on ze nie,stitna zlaza...
tak ma poslal na endok,mala som ale cakat 3 mesiace 😝 som si zaplatila radsej ako cakat,zobrakli ma hne d a potom mi zistili znizenu funkciu....a dr mi povedala ze mam nepolodne cykly...tak som vysla s placom,zlakla sa...a to som babo odkladala 😔
a ja ze skusme a hned som bola tehu 😀 😀 😀
ale mame to v rodine,babka,mama,sestra,sesterky....so stitnou 😝 ,a mm tiez 😔

no fidisasi mala pravdu. moja, jogurtik na pol dna nestaci