Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
Mukky hej som tu o takom čase, o 10:30 sme vstali... MAlý sa mrvil, a ja som sa už tešila na tenisky... A prd z toho 😖
Alebo že si u nej vyberiem niečo iné... Idem jej pokukať album... Zase nebudem si nasilu nechávať pár, kde je jedna velká a úplne by ma to znervoznovalo
Nemám, nikdy nebol problém s kupou tenisiek, nikdy...
A teraz nchápem 😕
Už som jej písala.. Čakám čo odpíše... 😒
musim ist,S demoluje byt a mm teraz vstal po nocnej a je nervný a ja z neho 😠
ide na ryby a asi zajtra sa vrati a ja nech sa tu zblaznim 😝 som mu povedala nech aspon povysava
@leelo 😀 mukky mi dokonca povedala,ze nazivo vyzeram este mladsie 😝 😀 no co uz 😀 ja som rada....veeelmi ...ved ked bude mat miska 😀 15,tak ja iba 34 😀 😀
keby som stretla mojho muza skor, tak mam aj babo skor. my sa pozname od 26, od 27 spolu zijeme, 28 svadba, 29 otehotko, 30 babo
Zuzi nemyslím. MOja teta mala v 35rokov dieťa, a teraz má 45, a teda malý ju vobec neposlucha...
Myslím že nezáleží čím staršia mama, tým prísnejšia 😉
BAby aké tenisky si mám kúpiť. Už 2 mesiace pokukávam a ked si nakoniec objednám, nesedia dobre ☹
@zuziiiicek17 tojo, budem taka stara vecne zamracena mama v prechode... alebo mlada(mlado vyzerajuca) free matka, co bude cele dni na golfe 😀 😀 😀 😀

No na mi písala ešte pred predajom, že to budem moct vrátiť ak nesadnú, tak dúfam tak aj bude 😒
už ani ja asi nekupim z netu tenisky 😠