Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
ešte že tak...
To sú také vyrážky červenkasté. Ako keby kruhy. že okolie tej vyrážky napuchnuté a vnútri ako keby jamka.. Neviete??
@mukky inac ,dobra si ,ze si mi ani nepovedala ,ze si pridala fotky kde je misko so savierkom
😝 😀
@zuziiiicek17 no ale spolu nemaju skoro ziadne foto,vsetky su rozmazane,obaja mi zdrhali vždy mimo záber 😀 😀
Ani ja... sú to také ako keby kruhy a vo vnútri jamka, priehlbinka... a už som mu objavila aj na ruke... no zajtra mašírujeme k lekárke...
http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Advisory...
tuto ordinuje teda doktorka aj on line - len neviem či ti odpovie ešte dnes. Isto chodte zajtra k doktorke.
Na chameleona 😀 😀 😀 leelo, zlatá 😅
Chameleona máme viac ako 2 mesiace, a malý s ním ani nie je v kontakte,...
Baby idem hajať. Aj ke´d asi nebudem vedieť zaspať, kvôli malému, ale do zajtra vydržíme a uvidíme čo to je. A snád nám na to niečo aj dá... Dík za rady 🙂
@nikollette to nikdy nevies ako a kedy sa prejavi. tusim ho dostal na mdd... a vzdy, ked taketo nieco sa objavi, tak sa lekar pyta, ci nepribudlo v domacnosti zvieratko alebo ci ste neboli v exot. krajine. reakcia na jedlo to nevyzera. niekedy aj komare vselico prenesu. ale nezda sa mi to infekcia, to by mal aj klinicke prejavy
@nikollette 😢 daj vedieť zajtra ako ste dopadli ☹
ja som mala nieco podobné na chrbte ked mi robili testy a takto som zareagovala na kovy 😝
@nikollette a neboli ste v nejakej vode kde sa kupalo vela ludí,alebo v bazéne na kupku?
neterka boli minule v Poprade a dostala z bazena zápal spojiviek ☹
my ked sme chodili plávať so S,musel mat malý vysetrený moč,otecko ak siel do bazena tiež,a ak mamina tak gynekologocké vysetrenie aby detičky neochoreli,chodili tam aj bábatká
@mukky ešte sme sa nevyjadrili všetci 😀
Všetko naj naj naj Savierkovi k narodeninkám prajeme, úplne najviac zdravíčka, ale hlavne nech mama poslúcha a nerobí problémy 😀
tak od 3:40sme hore, také nervy mám,že až 😠 už aj malá dostala 😔 mm zvonil budím a samozrejme,že ju zobudil,tak jej išiel dať jesť,si myslel,že hned zaspí, no jasné už nič,tam štvornožkovala po postielke, aj k sebe som ju vzala, na silu držala ale to sa len vzpierala a po mne stavala, buchala ma a revala a v postilke sa len stavala, celú hrazdičku odtrhla,a nevedela sa dať dole,revala-no drbne ma dnes.nevadí mi,že ja som musela ísť hore ale režím v haji.za hodinu ju môžem ísť dať spať,neviem ako s jedením a tak

@nikollette kiahne urcite nie 😉 al inak neviem co to moze byt