Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
@mukky no prečítala som ten horor u tvojich svokrovcom.. No na zaplakanie 😔 sa ti nečudujem, že si rozčúlená za takýchto vecí...
A inak, prečo by nemohol ísť TM s vami dnu k lekárke??? 😕 Jasné že môže... MP ide s nami vždy dnu, keď je s nami. Nikdy nečakal vonku v čakárni. Dokonca ked náš občas bral môj otec k lekárke do BA, keď MP nemohol z roboty, tak on vždy išiel dnu. A to je jeho dedo, nie rodič. Ale nikdy nečakal na chodbe tiež. Aj teraz naposledy u kožnej.
Jani, ja tiež vždy na dobierku objednávam. Aj keď si radšej priplatím poštovné. Aj keď, aj s dobierkou ťa môžu oklamať. Že ti tam zabalia niečo iné 😖
Ja mám už na pošte tenisky, aj súpravku...
My sme boli skoro celý deň na dvore,až na chvílku čo sme si došli dnu oddýchnuť, keď malý spal...
a my sme cely den nemali elektriku ...to je na posranie bez elektriky ... 🙄
Zuzi, tu nemá byť zajtra som niečo začula. Ale len na niektorých uliciach. Dúfam že nie tu. Hm, ale ajtak ideme zajtra preč. Na tie Kramáre. Snáď si nás tam nenechajú 😒
@nikollette neboj moja ,seetko bude ok 😉
my ideme zajtra do ke -ja ,maly a babka ...ku mojej tete ,lebo zajtra ma babka meniny ,tak aspon oslavime 🙄 veeeelmi sa tesim ako si zase vypiju do kelu
Zuzi, musíš krotiť babku 😀 Aspoň nebudete doma, malý sa zabaví, nie? 😉
No snáď máš pravdu...
Dobry vecer,
chcela som vas docitat, ale asi nemam sancu, tak len tak zbezne.
@mukky ja mam tiez problem so svokrovcami a mohla by som tu pisat romany 😝 a keby len so svokrovcami...moja mama pcha potajomky vselico do Adamka. Preto uz nejak netuzim chodit ani k jednym, ani k druhym. Aj ked ma maju vsetci za idiota 😅
@zuziiiicek17 ani nam maly nejak nechce zaspat 😝
@tweetinkapp tu pises a do ruhej temy nic
Inak ako baby?? co mate nove,,??? joj mukky to zo svokrovcami poznam 😉
asi 6 😝 A to akože fakt poctivo čítam. Len sa dnes ozaj nedalo. Doobeda sme sa s malým hrali. Potom boli na nákup v Bille. Na obed trocha pospali. Dali obed. Zaviezla som ho k svokrovcom. Skočila na kávu do mesta. Konečne si spravila nechty. Vyčistila škrečkom akvárko a dala im žrať. Samozrejme aj zajacovi a vtákom a rybám a psom .... Večer som ešte s MP vyhodila tri veľké koberce na dvor. Chcem aby ich zajtra zobral na bazár a riadne vytepoval a vyvapkoval. Malý už spokojne pufíkuje v psoteli.
Drobec znáša teplo veľmi dobre. Mohlo by takto byť aj celý rok. Ekzém na líčkach už takmer nemá. 4 veľké ložiská má síce stále. Ale inak je to super. Sa obávam čo bude ked začne jesen ☹ Asi odletíme do teplých krajín 😀
@vinifera tak chodtw v spetembri na dovolenku vtedy budu lacnejsie a hlavne este aj teple more bude 🙂 🙂 ja 🙂 dufam, ze sa vam to uz nevrati ☹
Ved snád to víde tak že by sme šli koncom augusta začiatkom septembra.
Zhoršenie čaká preto že vždy ked začne pršať tak sa malému zhorší ekzém - asi je to tým že je alergický na plesne. No a od jesene do jari je furt vlhko ☹ Ved to aj mal najhoršie v zime.
Kočky idem drichmať som KO. ďakujem za podporu. 😉
@tweetinkapp to opatrujem aj susedom lebo sú na dovolenke. Takže tam majú dvoch škrečkov, jedného zajaca, tri vtáky, ryby vonku v jazere a vnútri v akváriu. Doma máme troch psov. Majú ešte aj mačku susedia ale tá je na prázdninách u tetušky 🙂 Lebo aj naši sú na dovolenke. A by som sa odrazu asi obesila z toľkej hávede.
ahojte,
ja som teraz vstala z postele od noci 😀 a S je este v postielke...idem spravit chlebik a kavej a dojdem

musím ist tak potom vecer--mm ide von a malý lieta po celom byte