Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
Počujte, myslíte, že môžem malej spraviť kašu zo špaldových vločiek? To sú ako ovsenné, ale lepšie
Megi, my sme sa tam ešte nedostali, tak neviem poradiť 😒
Vsak baby ti asi poradia, alebo skús kuknuť na nete 😉
Podnikanie, ekonomika a tak...
chvílu som robila asistentku riaditela 😉 ale moc ma to nebavilo, sedieť v kancli 😝
fuha, mrkla som to, a má to síce super zložky a kopec vitamínov, ale vraj aj zvýšený obsah lepku. Tak to ešte radšej nebudem riskovať. Normálne množstvo lepku jej asi stačí, zvýšené by bolo asi trochu moc na ňu v jej veku 😖 Nevadí, urobíme krupicovú na večeru
baby mali ma teraz tak vysticoval ze ma boli hlava a bez zartu ma chytal za tie vlasy co najviac bolia 😅 som saj smiala ale ked drapil riadne tak aj zabolelo 😀 ideme mi kupkat potom ti nikol napisem ip ok? 😉
megi, čo tak skúsiť kukuričnú, ryžovú, alebo pohánkovú kašu? dostaneš ju bežne v potravinách. Podľa mňa lepší variant ako krupica.
miška - to nebol zákaz, len som to vedela, tak som dala info. v dobrej viere, že poradím ... tak nič, budem sa nabudúce radšej krotiť 🤐
píšeš, že niekto môže dať rezeň ... no môcť ho môžeme dať všetky aj v 5 týždni, len čo by z toho bolo ... 😕
megi - nie že by som brala odporúčania výrobcov detskej stravy čo sa týka odkedy a tak, ale všimla som si, že nutrilon má špaldovú kašu od 6. mesiaca, tak si myslím, že to s tým zvýšeným množstvom lepku nebude až také hrozné ... si myslím 😉
výrobcovia síce píšu odporúčania pre nekojené deti, neviem či kojíš, ale aj keď áno, tak už má 8 m, tak si myslím, že v poho. 🙂
... tak dnes je nejak málo ... idem teda konečne pokukať do "strednej cesty"
ja som sa nepremiestnila ale žehlila som 😀 tak som nemohla pisať A odkedy mame tu chamomilu, Babu zaspáva okamžite
Tak Smily a Mukky zdrhajú na dovolenku. Nikollette išla spachtošiť so svojimi chlapmi. Časť emigrovala po zlatej strednej ceste 😎 Tak to tu už len my musíme zachrániť 😀
miska ak ten rezen bol na mna tak si mylis tyzdne s mesiacmi my mame 22mesiacov zachvilu 23...lepsie ako 11tyzdnov nie?ak to nebolo na mna tak prepac...a k mliekam kozie je ovela lepsie nez kravske ano smrdi ale je zdravsie...treba to poriadne studovat aj tema tu bola o nom...

Ja to robím len tak pre seba či pre známe 🙂
odbor mám úplne iný, toto je len taká zaluba 🙂