icon

Do čoho dať malé 6 mesačné dieťa v noci spinkať??

janka2732
6. dec 2010

Mam 6 mes.chlapca strááááášne sa vrti do čoho mam ho zabalit aby sa nepretačal???

exupery
6. dec 2010

No skus,spaci vak...nasa tiez najskor spala vo vaku,ale ked prisla nato,ze moze cestovat po postielke,vaky sli do suplika,a mame paplonik a cestujeme,a pretacame...jedna radost.A trva to cca od siedmych mesiacov.Ked ho zabalis,mozno bude bervozny abude sa mu zle spinkat,bude sa budit...

maryanna
6. dec 2010

spací vak, my v ňom spíme od 4 mes, až doteraz a akurát pozerám sa po novom večšom.....ja by som v noci nemohla spať by som stále pozerala na malého či nieje odokryttý....a tak to mám isté že je.....je to pohodlné a ani pri vrtení, čo aj môj robí neprekáža a dieťa sa neodkope....

lienka21
6. dec 2010

nas spaval az do dvoch rokov vo vaku, ked som ho iba zakryla paplonom, hned bol odokryty, nozickami kopkal dovtedy, pokial ho zo seba neskopal cely a samozrejme, ze sa pri tom zobudil... Vo vaku pekne spinkal, ked sa aj pootacal, stale bol v teple. potom z jedneho dna na druhy vydrzal spinkat zakryty... Teraz sa v noci niekedy odkope, asi mu je teplo, vtedy v spalni menej kurime. Pokial nebol odkotulany v mojej posteli, nechala som ho tak, aj krizom cez postielku.
mam synovca, ktory cestoval celu noc po celej posteli, no bol uz starsi, cca rok a pol vtedy mal, po par mesiacoch prestal, sam od seba.
Ked ho zabalis, mozno sa zacne budit, ked nebude moct zmenit polohu...

bubelko
6. dec 2010

@janka2732 skus spaci vak 😉

babatko88
6. dec 2010

on sa bude pretáčať stále, aj ja mám také šidlo, ale najlepší je spací vak, aspoň je celú noc v teple, aj ked občas pokrútený 🙂

danielaviki
6. dec 2010

Moj VIki spi v spacom vaku od kedy nie je v perinke a tiez cestuje celu noc po postielke. 🙂

fopardi
6. dec 2010

naš drobec spinka od troch mesiacov v spacom vaku a neviem si to vynachvaliť 😉

katrinka8
6. dec 2010

Nasa babula spi v spacom vaku (tiez ma 6 mesiacov) a aj vo vaku "cestuje" a pretaca sa a kruti po celej posteli 🙂 Vak ma dlhsi o cca 20 cm a vobec jej to nevadi 😀