Do ktorých jasiel dať dieťa v Bratislave?
Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka 🙂
Milé mamičky, ak by ste hľadali ,,super,, jasličky s malým kolektívom a veľmi milou pani opatrovateľkou veľmi vrelo odporúčam jasličky v PB ,, Klaudiin domček,, . Pani Zachová je jedna veľmi milá osôbka, ktorá má jasličky zriadene priamo u seba v domčeku ... je tam malý kolektív ( max 10 detí ), domáca strava, individuálny prístup ... malý je tam veľmi spokojný a aj my ako rodičia sme veľmi spokojní 🙂 Ďakujeme Klaudike za veľa 🙂
Pridávam Link: http://www.klaudia-domcek.sk/
Romana
Asi pol roka...potom sme isli do statnej skolky, lebo Danka mala iba jasle, teraz tam ma uz aj skolku...my sme dali tiez vybrat mandlu. Ale chory bude, s tym musis ratat, kolektiv je kolektiv ale vzdy lepsie sukromny ako statny.
@kristinka.s mozem poprosiť kontakt na pani Andrejku, opatrovanie v Ruzinove/Trnavke?
V našej encyklopédii Wiki Modrý koník máme aj zoznam jaslí v Bratislave, je si z čoho vyberať: https://www.modrykonik.sk/jasle-bratislava/ Ak náhodou poznáte jasle, ktoré tam chýbajú, tak mi napíšte IP, pridáme ich hneď.
Ahojte,máte prosím skúsenosti s jasličkami na Robotníckej v BA? Do jaslí sa nedá ísť pozrieť, až keď bude dieťa prijaté a na internete som o nich tiež veľa nenašla. Ďakujem.
Ahojte maminky, nášho Nikinka sme dali do OC Mesiačik v Karlovke. Predtým tam chodila aj naša Lenočka - 2 roky a teraz aj syn. Vedie to zlatý manželský pár, o deti sa starajú ako o vlastné 🙂 . My sme veľmi spokojní. Nedá sa to so škôlkou ani porovnať.

@misinka26 Ahoj všimla som si že bývate v PB, tak možno zaujmú jasličky Simba v Podunajských. Je to rodinný domček, v slepej ulici, výstavba ihriska v blízkosti jaslí, malý kolektív detí ( do desať detí), vekovo od 16 mesiacov do 3 rokov, veď skúste pozrieť webku alebo na fb 🙂