Grafomotorické cvičenie: Ukážka detských výtvorov na porovnanie
Ahojte. Potrebujem si porovnať grafomotoriku mojej dcéry s reálnymi deťmi. Veľmi by ste mi pomohli, keby ste mi mohli pridať fotku cvičenia vašich detí, v predškolskom veku alebo zo začiatku prvého ročníka. Také tie úlohy, kde píšu čiarky, oblúčiky a tak. Ďakujem.
@anonym_ee1bb4 ibaže u nás vystavujú iba kresby, takéto cvičenia s nimi ani nerobia. Preto píšem sem, lebo si to nemám kde porovnať.
@mrs_m s predškolákmi nerobia grafomotoricke cvičenia? Nechce sa mi veriť. Zavolaj si riaditeľku a spýtaj sa jej to. V MŠ sa dokonca vystavujú alebo minimálne sú k nahliadnutiu počas rodička aj pracovné zošity ktoré denne robíme s deťmi. Rovnako to mali aj moje deti v MŠ.
@mrs_m s predškolákmi nerobia grafomotoricke cvičenia? Nechce sa mi veriť. Zavolaj si riaditeľku a spýtaj sa jej to. V MŠ sa dokonca vystavujú alebo minimálne sú k nahliadnutiu počas rodička aj pracovné zošity ktoré denne robíme s deťmi. Rovnako to mali aj moje deti v MŠ.
@anonym_ee1bb4 nie je v predškolskej triede
@anonym_ee1bb4 a k tomu nahliadnutiu dávate rodičom aj cudzie zošity aby si porovnali ? 😀 Nikdy mi nedal nikto prácu cudzieho dieťaťa aby som si to mohla porovnať. Ani v škôlke, ani v škole...
vsak daj pracovne listy svojho dietata uved vek rok/mesiac a poviem ti ako na tom je. ale samotna grafomotorika nie je len o tahoch na papiery ale aj o tom ako dieta drzi ceruzku, ako sedi, ako pise, aky ma pritlak... testujem skolsku zrelost takze sa v tom trochu vyznam

@mrs_m v škôlke vystavujú výtvory detí na nástenku. Môžeš si tam porovnať rovno s vytcormi tvojho dieťaťa.