icon

Grafomotorické cvičenie: Ukážka detských výtvorov na porovnanie

mrs_m
Dnes o 12:41

Ahojte. Potrebujem si porovnať grafomotoriku mojej dcéry s reálnymi deťmi. Veľmi by ste mi pomohli, keby ste mi mohli pridať fotku cvičenia vašich detí, v predškolskom veku alebo zo začiatku prvého ročníka. Také tie úlohy, kde píšu čiarky, oblúčiky a tak. Ďakujem.

anonym_ee1bb4
Dnes o 13:25

@mrs_m v škôlke vystavujú výtvory detí na nástenku. Môžeš si tam porovnať rovno s vytcormi tvojho dieťaťa.

mrs_m
autor
Dnes o 13:38
@anonym_ee1bb4

@mrs_m v škôlke vystavujú výtvory detí na nástenku. Môžeš si tam porovnať rovno s vytcormi tvojho dieťaťa.

@anonym_ee1bb4 ibaže u nás vystavujú iba kresby, takéto cvičenia s nimi ani nerobia. Preto píšem sem, lebo si to nemám kde porovnať.

anonym_ee1bb4
Dnes o 13:58
@mrs_m

@anonym_ee1bb4 ibaže u nás vystavujú iba kresby, takéto cvičenia s nimi ani nerobia. Preto píšem sem, lebo si to nemám kde porovnať.

@mrs_m s predškolákmi nerobia grafomotoricke cvičenia? Nechce sa mi veriť. Zavolaj si riaditeľku a spýtaj sa jej to. V MŠ sa dokonca vystavujú alebo minimálne sú k nahliadnutiu počas rodička aj pracovné zošity ktoré denne robíme s deťmi. Rovnako to mali aj moje deti v MŠ.

mrs_m
autor
Dnes o 14:14
@anonym_ee1bb4

@mrs_m s predškolákmi nerobia grafomotoricke cvičenia? Nechce sa mi veriť. Zavolaj si riaditeľku a spýtaj sa jej to. V MŠ sa dokonca vystavujú alebo minimálne sú k nahliadnutiu počas rodička aj pracovné zošity ktoré denne robíme s deťmi. Rovnako to mali aj moje deti v MŠ.

@anonym_ee1bb4 nie je v predškolskej triede

anonym_4d6102
Dnes o 14:21
@anonym_ee1bb4

@anonym_ee1bb4 a k tomu nahliadnutiu dávate rodičom aj cudzie zošity aby si porovnali ? 😀 Nikdy mi nedal nikto prácu cudzieho dieťaťa aby som si to mohla porovnať. Ani v škôlke, ani v škole...

kacena4
Dnes o 15:23

vsak daj pracovne listy svojho dietata uved vek rok/mesiac a poviem ti ako na tom je. ale samotna grafomotorika nie je len o tahoch na papiery ale aj o tom ako dieta drzi ceruzku, ako sedi, ako pise, aky ma pritlak... testujem skolsku zrelost takze sa v tom trochu vyznam

anonym_ee1bb4
Dnes o 16:46
@anonym_4d6102

@anonym_ee1bb4 a k tomu nahliadnutiu dávate rodičom aj cudzie zošity aby si porovnali ? 😀 Nikdy mi nedal nikto prácu cudzieho dieťaťa aby som si to mohla porovnať. Ani v škôlke, ani v škole...

@anonym_4d6102 na rodičku sú rozložené tie prac.zosity na stole. Ci aj tu máme uplatňovať GDPR? 🙈
A môj syn ich má dokonca non stop v šatni, takže áno, kto chce si pozrie aký chce zošit. Zas netreba to preháňať, ved tam nič také tajné nie je. Tak isto práce detí na nástenke sú všetky. Každý týždeň menia 2x nástenky.