Kedy sa deti učia poznať čas na hodinkách?
Poprosím bez hejtov. Kedy sa deti učia na hodinkách. Dcéra má 6 rokov a ešte som ju neučil na hodinkách. Učia sa to v škole alebo to už má vedieť pri nástupe do školy.
Staršia dcéra sa naučila v škôlke , ani neviem ako , mladšia dcéra sa to učila v škole v prvej triede , ale tomu nechápala dlhšie , tak sme sa tomu dosť venovali doma . Aj tak dlho trvalo kým sa ich naučila
Učia sa v škole. Vôbec nemusíš dcéru trápiť cez prázdniny. Má čas
V 2 rocniku na prvouke sa to ucia.
Učia sa to v škole...aj dni v týždni, mesiace v roku...mňa to však naučili rodičia doma a som im za to vďačná.
Ešte máš čas. Moja sesternica to neovláda dodnes, má 28 rokov 🙈 Rodičia tvrdili, že stačí, keď pozná digitálne.
Ešte máš čas. Moja sesternica to neovláda dodnes, má 28 rokov 🙈 Rodičia tvrdili, že stačí, keď pozná digitálne.
@anonym_4cdc30 maju pravdu
@anonym_4cdc30 maju pravdu
@anonym_18020d Za mňa nie. Je to základná znalosť. Dievča len tŕpne, aby si to nikto nevšimol, pretože sa za to hanbí. Ale ani to ju nedonútilo naučiť sa to. Navyše, doba pred 20 rokmi, keď to bolo aktuálne, nebola tak digitálna ako dnes.
Moji sa učili v treťom ročníku v prvom polroku.
v skole sa ucia rucickove hodiny digitalky ani moc nie len prevod
Ďakujem za odpovede. 😊
@anonym_autor tiez by som netrapila, nauci sa v skole ale ak sama chce, tak skusajte trosku
Moj to vedel uz 5 rocny ale to len preto ze mame velku hodinku nad stolom v obyvacke a vkuse sa pol roka pytal kolko je hodin, a dookola sme sa o tom bavili tak sa naucil ale keby sa nepytal tak to neriesim 😂
dcera isla do prvej a dostala hodinky.. ucili sme ju to skor... deti treba ucit priebezne vsetko, kym ich to zaujima.. to ze sa nieco ucia v skole je druhorade, bude jej lepsie ked to bude vediet :D
@anonym_autor ucia sa to na matike, ale je fajn, ze ked uz pozna cislice, tak v ramci chodu dna v rodine, ked sa nauci...tak je to najlahsie.
Nase dieta odmalinka fascinuju hodiny, tak vedel na hodinkach uz v skolke. Este nebol ani predskolak. Ale inak sa ucili hodiny v skole tento rok - v tretom rocniku. Vravel mi, ze sa ich ucitelka pytala, kolki vedia na hodinach a vraj vedel len on a este jeden spoluziak.

@anonym_autor dnes už nevedia ani mnohí dospelí.
Naučila som predškoláčku, lebo sama chcela.