Koľko dní plus mínus od termínu pôrodu sa narodilo vaše bábo?
Chcem sa spýtať koľko dní skôr, alebo neskôr sa vám narodilo dieťatko, napr. 10 dní skôr -10 alebo 3dni po termíne +3
podla materskych kniziek, kde mi terminy ratali jak o dusu prvy syn bol 4 dni pred terminom, druhy bol 5 dni po termine. obaja boli normalny porod, nemala som vyvolavacky, ani sekcie. Treie babatko - no, nechame sa prekvapkat 😉
prva tyzden po termine na vyvolavacku, druhy týžden po termine, najskor vyvolavacka, no skoncilo to sekciou
Môj malý sa narodil presne týždeň pred termínom, ale ja som mala problémy, tak možno aj preto...
Ahoj, aj môj sa narodil týždeň pred termínom (39.týždeň), ale tiež som mala problémy...
Ahojte žienky, ako tak pozerám, niektoré ste mali riadne posuny, neviem aká bola vaha babatiek, ale nemoholi sa doktory zmylit aj o mesiac? pride mi to strasne zvlastenked sa dietatko narodi o mesiac skor, pokial je teda priebeh tehotenstva normalny....
pytam sa preto, lebo ja mam terminy vypocitane na april no podla mojich tusakov som otehotnela o mesiac skor....
tak teraz neviem ci verit doktorovi alebo sa spolahnut na moju logiku a tusak🙂)))))
Termin som mala 21.3, malicka sa narodila 19.02. To som od 9.1. lezala nohami hore na rizikovke. No nastastie to dobre dopadlo.