Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť
Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?
Pokial zvlada riesenie diferencialnych rovnic a hackovanie, nie je treba nic riesit. Ale aj tak sa obrat na pana menom @maestro ten ma s drilovanim malych deti velke skusenosti, urcite poradi ako ju uz teraz zaskolit na osemrocne gymnazium, aby ste neprepasli jej potencial a prilezitost. Obliekat ju budeta vy. Az do matury. Snurky na topankach jej budete viazat az do promocie na Sorbone.
@mircalla specialne pre teba link
https://www.modrykonik.sk/forum/dieta-v-skolke/ako-presadit-predcasne-zaskolenie-2/
Odporucam pred citanim jeden meprobamat alebo kalistek (dva?) Bechera, podla toho co uprednostnujes 😉
no este som raz docitala vsetky reakcie. Niektore maju naozaj tazky zivot. 😒 Nielen, ze sa narodili s intoleranciou na humor, oni sa proti nemu este pre istotu dali aj zaockovat!!!! 😖
Ja nasej vybavujem oxford od septembra nastupuje. Zatial ovlada činštinu anglictinu a rustinu. A obliekla sa ked sa narodila tak si sama obliekla kosielku aj do zavinovacky sa sama zabalila
zbytočné učiť, na starosť to aj tak zabudne 😀
😀
To je stále nič, baby, čo tu čítam, moja sa už porodila sama, následne urobila patričnú hygienu a poučila ma o tom, ako jej priložiť prsník. Proste už mala toto veľa naštudovaného a napočúvaného počas prenatálneho obdobia nezaváhala ani na minútu 😀
@matka1989, to je dobre, treba aby vam aj pomahala, nielen sa ucila. Som pozerala na tvoj bazar, ale vidim, ze ziadne normalne hracky nepredavas, vy ste rovno v porodnici hlavolami riesili ze? Porad mi nieco pre synceka, lebo zatial som mu do porodnice zbalila len sudoku ale planujem aj nejake hlavolami.
teda ženské, vy ste ale všetky trápne. Hodné modrého koňa. Ja som ako najmúdrejšia, najlepšia a najskúsenejšia z vás už do pôrodnice kúpila malému knihu Kvantová fyzika, aby mal čo čítať tie štyri dni na novorodeneckom oddelení. Po predchádzajúcich zlých skúsenostiach som sa obávala aby (podobne ako moje staršie deti) neprišiel z pôrodnice ohlúpnutý sestričkami, ktoré ho budú učiť len somariny typu dojčenie, prebaľovanie a pod. teda totálne nepodstatné veci pre tak veľké dieťa. (rozumej 2,5 kg a viac) Tie drísty sú vhodné tak pre miminá v inkubátore ale zdravému, donosenému novorodencovi len brzdia jeho rýchlo sa rozvíjajúci intelekt.
Paradoxne som sa pobavila aj na komentároch tých žienok, ktoré ešte aj túto tému poňali vážne. No čo už s nimi .... 😀
@katka1981 Uz sme sa odstavili, uz sa nedojcime, lebo zastavame teoriu, ze mudrejsi ani zdravsi vdaka mojmu moku nebudeme. Rozhodli sme sa, vo veku 2 rokov, nie sa cicat, ale vsetok svoj volny cas venovat budovaniu silnej vzdelanej osobnosti a vsemozne podporovat rozvoj dusevna, psychycna, fyzicna, len nie emocna. A hlavne nie voci druhym.
Určite sa to už nenaučí, zrejme má ADHD a kopu iných porúch :D
naštív endokrinologa, hematologa, neurologa, psychologa, fyzioterapeuta a možno sa to do 18ky naučí
Teda ale ste mi poriadne naložili ja som chcela len poradiť ale tie vaše príspevky mi moc nepomohli lebo ako vidím vaše deti toho vedia už oveľa viac aj tak ďakujem.

@seahorse27 napadol ma skor vypnuty num lock, pripadne copy+paste z nazvu.. ale je mozne ze len parodia...