icon

Polročná dcérka sa nevie sama najesť a ani obliecť

anetuska7
24. máj 2016

Polročná dcérka sa nevie sama najesť ani obliecť myslíte že sa to ešte naučí?

jana137
25. máj 2016

@seahorse27 napadol ma skor vypnuty num lock, pripadne copy+paste z nazvu.. ale je mozne ze len parodia...

vorkola
25. máj 2016

@anetuska7 A citat a pisat, sa uz naucila?To asi nevies ani ty anetuska7.lebo inac by si si uz davno nastudovala vsetko o batolatach,ALE MY TU VIEME ZE TOTO co si napisala je for,aspon som sa dobre zasmiala

zita19
25. máj 2016

Pokial zvlada riesenie diferencialnych rovnic a hackovanie, nie je treba nic riesit. Ale aj tak sa obrat na pana menom @maestro ten ma s drilovanim malych deti velke skusenosti, urcite poradi ako ju uz teraz zaskolit na osemrocne gymnazium, aby ste neprepasli jej potencial a prilezitost. Obliekat ju budeta vy. Az do matury. Snurky na topankach jej budete viazat az do promocie na Sorbone.

mircalla
25. máj 2016

@zita19 si zabila🙂 predcasne zaskolenie?

zita19
25. máj 2016

@mircalla pan je v tomto odbornik. Terminus technicus mam od neho. 😀

zita19
25. máj 2016

@mircalla specialne pre teba link
https://www.modrykonik.sk/forum/dieta-v-skolke/ako-presadit-predcasne-zaskolenie-2/
Odporucam pred citanim jeden meprobamat alebo kalistek (dva?) Bechera, podla toho co uprednostnujes 😉

moni73
25. máj 2016

@anetuska7 dobry pokus, podobne tu uz bolo sudoku 😀

mircalla
25. máj 2016

@zita19 to dobre poznam, aj som prispela, po asi 5. strane som to vzdala

katka1981
25. máj 2016

@anetuska7, citala som tu uz aj lepsie vtipy, nabuduce si vymysli nieco vtipnejsie, rada sa zabavim.

zita19
25. máj 2016

no este som raz docitala vsetky reakcie. Niektore maju naozaj tazky zivot. 😒 Nielen, ze sa narodili s intoleranciou na humor, oni sa proti nemu este pre istotu dali aj zaockovat!!!! 😖

moni73
25. máj 2016

@zita19 tak na tej sorbone sa vidim...😢

matka1989
25. máj 2016

Ja nasej vybavujem oxford od septembra nastupuje. Zatial ovlada činštinu anglictinu a rustinu. A obliekla sa ked sa narodila tak si sama obliekla kosielku aj do zavinovacky sa sama zabalila

zita19
25. máj 2016

@matka1989 na Oxford su dolezite tie snurky na topankach. To nezanedbaj. Za to je kopa bodov v primacom konani 😉 Cambridge na snurky taky doraz nekladie 😝 Neviem ako je to mozne 😖

katka1981
25. máj 2016

@matka1989, ako dobre, ze ste plienky ani nepoznali, tolko penazi ste usetrili, ze teraz mate aj na ten Oxford, nasa taka sikovna nebola, tak jej musi stacit slovenska vysoka skola.

katka1981
25. máj 2016

@mircalla, na predcasne zaskolenie je uz neskoro

matka1989
25. máj 2016

@zita19
@katka1981 to ma po mne :D vazne tie snurky este musime natrenovat :D chcela som cambridge ale tak oxford bol lacnejsi :D

katka1981
25. máj 2016

@matka1989, o tych snurkach ani nehovor a nikde nepis, lebo to ste uz davno mali vediet. Ale tak urcite ti viac pomoze, ked sama povysava a umyje okna, tie snurky dotrenujete.

ajkava
25. máj 2016

zbytočné učiť, na starosť to aj tak zabudne 😀

katka1981
25. máj 2016

@ajkava, ale nechaj ju, nech sa jej trosku povenuje. Ja mam ajtak taky tusak, ze tento rok na prijimackach budu suche zipsy miesto snurok, ale nebudem jej to hovorit. Zavidim jej, chapes? Ked my nepojdeme na Oxford, co by jej mala sla.

25daniela
25. máj 2016

😀

matka1989
25. máj 2016

@katka1981 jaaaaj odpadavam tu smiechom :D vies co dnes akurat podlahu zmyvala a ptm riesila kvadraticke rovnice a kvantovu fyziku momentalne riesi :D

lorela
25. máj 2016

To je stále nič, baby, čo tu čítam, moja sa už porodila sama, následne urobila patričnú hygienu a poučila ma o tom, ako jej priložiť prsník. Proste už mala toto veľa naštudovaného a napočúvaného počas prenatálneho obdobia nezaváhala ani na minútu 😀

katka1981
25. máj 2016

@matka1989, to je dobre, treba aby vam aj pomahala, nielen sa ucila. Som pozerala na tvoj bazar, ale vidim, ze ziadne normalne hracky nepredavas, vy ste rovno v porodnici hlavolami riesili ze? Porad mi nieco pre synceka, lebo zatial som mu do porodnice zbalila len sudoku ale planujem aj nejake hlavolami.

katka1981
25. máj 2016

@lorela, jak je stara? Este sa kojite? Aku ma teoriu, kojit co to da? Alebo uz sa citi na to stara? Nehanbi sa na verejnosti?

marinablue
25. máj 2016

teda ženské, vy ste ale všetky trápne. Hodné modrého koňa. Ja som ako najmúdrejšia, najlepšia a najskúsenejšia z vás už do pôrodnice kúpila malému knihu Kvantová fyzika, aby mal čo čítať tie štyri dni na novorodeneckom oddelení. Po predchádzajúcich zlých skúsenostiach som sa obávala aby (podobne ako moje staršie deti) neprišiel z pôrodnice ohlúpnutý sestričkami, ktoré ho budú učiť len somariny typu dojčenie, prebaľovanie a pod. teda totálne nepodstatné veci pre tak veľké dieťa. (rozumej 2,5 kg a viac) Tie drísty sú vhodné tak pre miminá v inkubátore ale zdravému, donosenému novorodencovi len brzdia jeho rýchlo sa rozvíjajúci intelekt.

scrabble
25. máj 2016

Paradoxne som sa pobavila aj na komentároch tých žienok, ktoré ešte aj túto tému poňali vážne. No čo už s nimi .... 😀

lorela
25. máj 2016

@katka1981 Uz sme sa odstavili, uz sa nedojcime, lebo zastavame teoriu, ze mudrejsi ani zdravsi vdaka mojmu moku nebudeme. Rozhodli sme sa, vo veku 2 rokov, nie sa cicat, ale vsetok svoj volny cas venovat budovaniu silnej vzdelanej osobnosti a vsemozne podporovat rozvoj dusevna, psychycna, fyzicna, len nie emocna. A hlavne nie voci druhym.

katka1981
26. máj 2016

@lorela, celkom fajn. A na leto uz nejaku brigadu dcerka ma? Ved by uz mohla prispievat aj do rodinneho rozpoctu, nie?

luciferkax
26. máj 2016

Určite sa to už nenaučí, zrejme má ADHD a kopu iných porúch :D
naštív endokrinologa, hematologa, neurologa, psychologa, fyzioterapeuta a možno sa to do 18ky naučí

anetuska7
autor
26. máj 2016

Teda ale ste mi poriadne naložili ja som chcela len poradiť ale tie vaše príspevky mi moc nepomohli lebo ako vidím vaše deti toho vedia už oveľa viac aj tak ďakujem.