icon

Poraďte dobrú súkromnú škôlku v Bratislave

eliska332
22. sep 2009

Ahojte , neviete, kam mám dať malú, ktorá má 2,5 roka. Do žiadnej štátnej škôlky v BA mi ju nezobrali. 😢 Vraj majú plno. Pozerám už aj po súkromných škôlkach. Viete mi poradiť, ktorá je podľa Vás tá najlepšia , alebo ktorej sa mám vyhnúť. Ďakujem Vám.

espania
Odpoveď bola odstránená
mis_ka
28. okt 2012

baby poznate niekto skolku Felix na Mikoviniho? ake mate skusenosti? na stranke nemaju uvedenu cenu, viete kolko je skolne a strava? dakujem

dadika1977
9. nov 2012

Ja osobne som teraz od septembra dala mojho 2-rocneho syna do novootvorenej skolky TUCNIACIK. Skolka sa nachadza blizko Polusu - je velka, krasne cela prerobena vo velkom rodinnom dome, deti maju svoj krasny dvor s hupackami, preliezkami, domcekom, hrackami..., zimnu zatvorenu zahradu... No proste vsetko. Ucitelky su tam uplne uzasne a mile, tak isto majitelka je velmi prijemna a momu synovi sa tam hrozne paci. Tuto skolku mozem len odporucit, vsetko o nej pisu na stranke a fotky naozaj odpovedaju realu. Ako som uz povedala, mne sa veli paci a co je pre mna najdolezitejsie, paci sa tam mojmu synovi, takze ja nemam co riesit. 🙂 Btw pozrite si ich stranku. Odporucam. Nada.

zuzded
Odpoveď bola odstránená
strawberry17
15. nov 2012

ahojte ktora skolka v petrzalke je ta nemecka ???

macka112
23. nov 2012

ahojte, zvažujem že dám svoje dieťaťko do súkromnej škôlky "U Soničky" v Petržalke máte niekto skúsenosti? Ďakujem

weronika187
23. nov 2012

Maminky, prosim poradte nejake dobre jaslicky v centre Ba... Boli sme v Anjelikovi, celkom sa nam tam pacilo, ale nasla som na nete vela negativnych reakcii, tak teraz neviem ☹ Budem vdacna za kazdu radu, no potesia najma tie s osobnymi skusenostami s danymi jaslickami 😉 Dakujeeem 🙂

and8
24. nov 2012

ahojte, nenasla som referencie na skolku gasparko na kolibe. mate niekto skusenosti? dakujem

ninul
24. nov 2012

Mne maly chodi do detskeho centra Plne radosti a sme tam velmi spokojni.Maju tam anglictinu,chodievaju plavat,do divadla,pekne sa im tam venuju,urcite odporucam 🙂

verinka100
29. nov 2012

Dobra statna skolka je MS Tabakova v Starom Meste a je statna 🙂 🙂 🙂 Malokto o nej vie, takze je sanca, ze vam dieta bez problemov vezmu 😉

ivana68
2. dec 2012

@weronika187 ahoj.skus skolku tucniacik mne tam chodi mala a som velmi spokojna.treba sa ist pozriet do skolky a uvidis.

weronika187
2. dec 2012

@ninul @ivana68 dakujem maminky 🙂 ale to asi nie su skolky v centre mesta, ci sa mylim?
@verinka100 a nevies ci beru aj deticky mladsie ako 2 roky? dakujeeem 🙂

ivana68
3. dec 2012

@weronika187 to je skolka v novom meste pri poluse a deti beru od 18 mesiacov.

verinka100
3. dec 2012

@weronika187 ahojky, urcite neberu:( take malicke beru do jasliciek, ale mam pocit ze v Starom Meste su dvoje jasli a obe velmi dobre, aspom v novinach tak pisali🙂

mici111
3. dec 2012

@weronika187 ta pri poluse je tucniacik, pozri ich stranku, maju to tam krasne, ale aj pekne drahe :D 370 na mesiac plu strava 3 evri na den.. viem, ze v meste na Holleho su statne jasle, ale aj za ne sa plati, ti ktori maju trvaly pobyt v starom meste platia 300 evri plus strava a mimostaromestski to maju este drahsie..ale to je asi vsade tak draho 😅 😅 😅

meluela
3. dec 2012

@macka112 ahoj, precitaj si diskusiu ktora je presne o tejto skolke .. najdes ju cez vyhladavac na tomto fore... no, urobis si asi vlastny obraz a asi budes radsej hladat dalej ☹

weronika187
3. dec 2012

@ivana68 @verinka100 @mici111 dakujem maminky, tak sme sa nakoniec rozhodli, ze vyskumame tu sukromnu skolku s jaslickami Anjelik v centre, je uplne blizucko manzelovej prace a aj ja tam mhd viem byt do 10 min 🙂 A este nam ju odporucila manzelova kolegyna, jej tam chodi syncek, tak uvidime... Ale ak sa tam chrustikovi nebude pacit, resp. sa mne nieco znepaci, budem uvazovat nad Tucniacikom 😉
@mici111 mas pravdu, vsade je draho, aj tato nas vyjde 430e mesacne 😖 ale co uz, ratali sme s tym, ze to nebude lacne 😕

mici111
3. dec 2012

@weronika187 jj nevedia co maju za to pytat..ale tak na druhej strane ich chapem, musia zaplatit priestory a tak..my ideme do dcsrdiecko v petrzalke a budeme platit aj so stravou 360 evri, co sa este celkom da, ked mi stat vrati 230, a to som s malou sama, takze tiez mi neni vsetko jedno..

lilli00
Odpoveď bola odstránená
maatuulka
15. jan 2013

ahojte maminy, ja hladam sukromnu skolku pri mojej robote.. v okoli Karadzicovej, buduci tyzden sa mam stretnut s pani z City Baby Care .. tak som zvedava aku cenovu ponuku mi nahodi. Alebo v okoli Polusu?

mirimilienka
17. jan 2013

Ahojky..nám chodí malý do súkromných jasličiek v Nitre do Večernice už 7 mesiacov..teraz po novom roku sa síce sťahovali do nových priestorov, ale ja s manželom sme maximálne spokojný..hlavne tety vychovávateľky sú tam veľmi milé.. 🙂 mali sme trošku problémi s rozprávaním a nočníkovaním, a aj iné,ale tam nám malého pekne rozhýbali..a robia tam aj pedagogicko-psychologické poradenstvo, osobne pani riaditeľka, veľmi milá a ústretová pani, takže naozaj vrelo odporúčame 🙂

katuskat
Odpoveď bola odstránená
sylvilka
25. jan 2013

nam sa ta skolka Vilka pacila. chodili sme tam rok a boli sme velmi skokojni. A maly sa chytal aj v anglictine. a neviem, ci v inej skolke serviruju tolko cerstvo vylisovanych ovocnych a zeleninovych dzusov ako tu. a mala som to aj po ceste do prace. a myslim, ze teraz isli aj s cenami trochu dole.

katuskat
Odpoveď bola odstránená
katuskat
Odpoveď bola odstránená
mici111
29. jan 2013

@katuskat dakujem za tip, mala mi uz chodi od zaciatku januara do skolky a sme spokojni..kde je vlastne ten baby komfort?

katuskat
Odpoveď bola odstránená
katka008
31. jan 2013

@maatuulka prosim ta bola si v city baby care, lebo tiez nieco hladam a chcem referencie 🙂 dik

minik
31. jan 2013

Mam skusenosti so skolkou Chobotnicka pri Avione, je to v zahradkarskej oblasti Mokran Zahon a deti tam maju velku zahradu, su v novostavbe v rodinnom dome a ucitelky su velmi ochotne. Mozem iba odporucat. Idealne pre mamicku, ktora ma dve deti s malym rozdielom. Kym je jedno v skolke , s druhym moze robit nakupy vedla 🙂

alabama0011
31. jan 2013

Ma niekto skusenost so skolkou Little star na Hrdlickovej?
Dakujem