Syn bude mať 8.8.2013 tri roky a potom šup do škôlky
bojim sa aby nebol sam taky najmladsi v skolke
@zuzanockamt ale on este neni ani od plienok oduceny co sa tyka iba ked spi tento vikend zaciname
@zuzanockamt a ako to riesite v skolke ked spinka nepocika sa? A vie si sam obliect pyzamko?
Moj syn isiel na dva a pol roka do skolky , ale neplienkoval a pekne rozpraval ..ja som stastna ani raz nezaplakal uz tam chodi pol roka ...neboj budu tam aj mladsí 😉 u nas v skolke nastupovali 4 chlapci dva a pol rocny a zvladaju to super ,,neboj sa nic 🙂 a inac k tym plienkam do augusta uz plienky nebude mat ,,pride jar , leto pekne na holaky nauci sa..moj maly sa v lete naucil za 3 dni ...a o mesiac na to uz spal aj v noci bez plienky ,,drzim palce a neboj sa 😉
aj moj syn isiel pred 3tim rokom do skolky, 3 mal az koncom decembra...nebol najmladsi, zvladol to v pohode, a odplienkoval sa cerstvo mesiac pred skolkou 😉
moje dieťa chodí do škôlky na pol dňa a párkrát sa stalo, že som prišla po ňu, keď sa detičky akurát obliekali na spinkanie - a pani učiteľky im pomáhali, takže určite mu pomôžu 😉
@ekinkala on ma plienku na cely den este, nepyta sa na Wc-ko, cize v skolke ma normalne plienku ... obliect sa sam nevie, obliekaju ich ucitelky
@zuzanockamt a chodi do statnej skolky? to je super ak ano a takto im pekne pomahaju.... 🙂 aj moj ak ho vezmu tak bude chodit do skolky od septembra 2013 a to bude mat len 2 a 7 mesiacov @ekinkala takze myslim ze ked tvoj bude mat cez 3 roky isto najmladsi nebude 😎
@157misicka ano do statnej, nastupil v septembri, ked mal rok aj 11 mesiacov

zalezi od dietata, aku ma povahu a pod ... syn je druhy namladsi v triede - ma 2 roky a 5 mesiacov, spoluziaci maju 2,5 - 3,5 roka a v pohode, prvy tyzden bol tazky, ale zvladli sme to obaja