icon

Ako riešiť poškodené auto po krupobití?

20. júl 2026

Po krupobití máme na aute pár preliačin, hlavne kapota a strecha.
Nie je to úplne katastrofa, ale vidno to. Havarijné máme, len váham, či to vôbec hlásiť poisťovni. Nechcem sa zamotať do papierov, obhliadky a potom zistiť, že sa to pri takom poškodení ani veľmi neoplatilo.
Zaujíma ma hlavne, ako vám prebehla oprava a či ste potom neľutovali, že ste to riešili cez poistku.

stellarstar
20. júl 2026

Samozrejme, ja mám aj proti tomu poistené auto

aalt
20. júl 2026

Kamarat to davnejsie schytal. Auto cele mierne dotukane, cize predna kapota a strecha (kombik). Poistovna ponukla preplatit opravu, alebo cash. Zobral cash a jazdil tak dalej.

elenka.k
20. júl 2026

@anonym_autor čo sa ako neoplatilo? nerozumiem
ak ti nevadí výzor, tak nedávaj
len aby sa po rokoch neukázalo niečo horšie ... / do preliačiny do toho ešte kameň začne hrdza .... potom sa hádam, už oplatí.

martinmmartin
20. júl 2026

plus dobre kukni podmienky inak strtis bonus

anonym_3eb313
20. júl 2026

@anonym_autor a to sa oplatí platiť havarijnú a nepoužiť ju?

renka30
20. júl 2026

mali sme pripoistenie prave na taketo ucely a dali sme si to robit, urcite sa to oplatilo...auto sme neskor aj za normalnu cenu predali

anonym_41a9d2
20. júl 2026

@anonym_autor
Nasej znamej auto odpisali, rozbite okna, kapota, strecha ,j zboku dvere a co je neuvetitelne aj na stlpikoch strechy.

anonym_dc76fa
20. júl 2026

@anonym_autor davala som to opraviť cez allianz v 2019. Platila som spoluučasť . Išlo o vytlačanie. Ofotila som si auto, krupy kde sa to stalo, mala som aj video kedže som stala v práci a poslala do allianzu a všetko ostatne zariadili. Slovdekra urobila obhliadku a potom sa šlo na smartrepair.