icon

Ako sa vyrovnať so škrabancami na novom aute?

Dnes o 12:44

Prosím vás čo mám robiť aby som pri každom skrabanci nechytala zradnika 😂🤣🤣🤣
Nejako sa odosobniť alebo ja neviem.
Nedávno som ledva rozdychala,ked dom si našla pred Kauflandom auto skoro z urvatym nárazníkom.
Teraz zas nejaký dobrák s kľúčom alebo s niečím ostrým prebehol celý bok.
Bodaj by mu paprče vyčaptalo.

maca1984
Dnes o 12:48

Nechytať zradníka je nedostať infarkt ? 😆
Akože nasralo by ma to ( tiež máme nové auto) ale beriem/e to tak, že je to len auto.

autor
Dnes o 12:52
@maca1984

Akože nasralo by ma to ( tiež máme nové auto) ale beriem/e to tak, že je to len auto.

@maca1984 tak nejako 😄

autor
Dnes o 12:53
@maca1984

@maca1984 ale vieš kúpiš nové,aby si nemala opletačky a starosti so starou herkou a máš starostí aj tak

maca1984
Dnes o 12:55
@anonym_autor

@maca1984 tak nejako 😄

@anonym_autor ber to tak, že je to len vec. Ty si živá, zdravá, auto sa opraví, škrabance sa zatrú, zalakujú.
Viem na 100 % povedať, že nasratá by som bola, ale nezrútila by som sa z toho.
Chvalabohu aj môj muž to má takto, že auto je " len spotrebná vec ". I keď kua toľko to dokáže stáť..
Takže na jednej strane ťa chápem, na druhej- buď rada že len toto..

maca1984
Dnes o 12:57
@anonym_autor

@maca1984 ale vieš kúpiš nové,aby si nemala opletačky a starosti so starou herkou a máš starostí aj tak

@anonym_autor viem, ja ťa chápem. Naše nemá ešte ani rok. Zvnútra ho opatrujem jak kojenca , lebo tolik peňez..

anonym_84e6e3
Dnes o 12:58

@anonym_autor ked si tak potrpis na veciach, mala si si do auta nainstalovat kamery😎

anonym_e8f09b
Dnes o 13:01

Nekupovat nove auto, potom to tak neboli ... 2 rocne auto je stale v zabehu a uz cena spadne o -20-25%.

anonym_91e6de
Dnes o 13:02

@anonym_autor to je ďalšia z nevýhod nového auta. Plus efekt, že je exkluzívne, láka závistlivých hajzlíkov a výrastkov k "hrdinstvám".

marsmykkok
Dnes o 13:06

@anonym_autor daj si kameru do auta

viestta
Dnes o 13:08
@maca1984

@maca1984 zradnik je epilepticky zachvat, alebo akykolvek krcovity zachvat

maca1984
Dnes o 13:09
@viestta

@maca1984 zradnik je epilepticky zachvat, alebo akykolvek krcovity zachvat

@viestta oki 😁 ďakujem za vysvetlenie.

anonym_883037
Dnes o 13:15

@anonym_autor

https://www.youtube.com/watch?v=EKRVW3a0udM

podobny pripad

anonym_67951b
Dnes o 13:31

@anonym_autor pozri moje ,, nové,, auto mam 3,5r kupovala som ho ako 6r., veste ho nemám ani splatený, staré som používala 26rokov a keď som predvcerom našla na boku škrabanec tiež na infarkt chytal. Možno o 10r ma to škriet nebude ale zatiaľ dosť

lenka.25
Dnes o 13:34

Pokial je to len povrchove , zbehni do najbližšieho servisu a možno to bude stačiť iba preleštiť . Aj mne nejaký retard , urobil ryhy na aute a po zalesteni mi tam nič neostalo . Ja som na moje auto úplne háklivá , si vyberáš týždne farbu a každý detail a potom ti to takéto hovädá doskriabu . Áno , je to iba vec , ale proste to človeka sere

marsmykkok
Dnes o 13:40

Hlavne že to robia blbci so starými vrakmi dlhými alebo veľkými čo nevedia šoférovať a nemajú tie ich autá ani kameru ani senzory a tak to dopadne. A potom "hrdinsky" z miesta odídu. Ja by som za toto zatvárala do basy, poškodiť niekoho majetok a utiecť... Naposledy našťastie ešte staré auto tiež som si našla oškretý disk a malé škrabance tiež blb na veľkom terénnom aute staršom stál cez 2 čiary, ešte som naschvál zaparkovala na čiare skoro dalej od neho a aj tak ma musel trafiť pri odchádzaní, nevie proste ani auto zaparkovať predkom ani potom vycúvať, takým by som brala vodičák.

vkatush
Dnes o 13:57

Máme doma vyše 20 ročné. Naše prvé rodinné auto. Minule na neho skočil pes, keď sa snažil chytiť vtáčika a poškriabal. Všetkých to sralo. A je jedno, či nové alebo staré 😁 ale potom si povieš, že predsa len sú to iba plechy.

autor
Dnes o 14:09
@anonym_84e6e3

@anonym_autor ked si tak potrpis na veciach, mala si si do auta nainstalovat kamery😎

@anonym_84e6e3 keďže je nové ešte som nestihla 🤷‍♀️ bohužiaľ ale už sa na tom pracuje

anonym_f322fd
Dnes o 14:10

Veci si treba vážiť ale nie na toľko aby ťa frustrovalo ked o ne prídeš alebo sa poškodia
Lebo aj o auto a celé sa dá rýchlo prísť a už ho nikto nenájde 😅

akrobrab
Dnes o 14:13

Dat sa na budhizmus, aby si to rozdychala.
Nic ine sa asi poradit neda, tiez nam niekto, kto isiel cez parkovisko z piva poskrabal klucom auto. Byvali sme na tej adrese 2 dni. Skoro ma slak trafil. Alebo ani nie slak. Asi 2 dni som na to len neveriecky pozerala, ci ako vazne... az potom ma skoro slak trafil. 😁 Ale proste, su to len veci.. v servise to dali dokopy a ideme dalej..
Na toto ani kamera v aute nepomoze.

autor
Dnes o 14:14

Ľudia tie smajlíky myslíte sú hneď v úvode keby som sa z toho rúcala?
Prvotný šok ..následne rozdychanie a spraví sa to.
Proste nie som taká ako vy, že nájdem si vandala a s úsmevom mu pôjdem poďakovať 😍 že sú to len plechy,ja peniaze netlacim aby som bola v servise ako na hodinách klavíra

A ostatným chápavym ďakujem za pochopenie 🙂

bielasovicka
Dnes o 15:32

Ja som nikdy nemala fungl nové auto, a ani nechcem. Práve pre toto 😄. Kúpim par ročné, vyzerá ako nové, a stačí mi.

martinmmartin
Dnes o 15:33
@anonym_autor

Ľudia tie smajlíky myslíte sú hneď v úvode keby som sa z toho rúcala?
Prvotný šok ..následne rozdychanie a spraví sa to.
Proste nie som taká ako vy, že nájdem si vandala a s úsmevom mu pôjdem poďakovať 😍 že sú to len plechy,ja peniaze netlacim aby som bola v servise ako na hodinách klavíra

A ostatným chápavym ďakujem za pochopenie 🙂

@anonym_autor A co je prava pricina ze ta to tak berie?
Je nove auto sposob akym projektujes na svoje okolie verziu o sebe ktoru si prikraslila a nacichrala ako z reklamy? Vsetko perfektne , nalestene, pod kontrolou , idem dobrym smerom? A skrabanec ti tuto utopiu zrusi okamzite?
Je "co si o mne pomyslia" aj inak velmi velky faktor v tvojej osobnosti?