Ako sa vyrovnať so škrabancami na novom aute?
Prosím vás čo mám robiť aby som pri každom skrabanci nechytala zradnika 😂🤣🤣🤣
Nejako sa odosobniť alebo ja neviem.
Nedávno som ledva rozdychala,ked dom si našla pred Kauflandom auto skoro z urvatym nárazníkom.
Teraz zas nejaký dobrák s kľúčom alebo s niečím ostrým prebehol celý bok.
Bodaj by mu paprče vyčaptalo.
Nechytať zradníka je nedostať infarkt ? 😆
Akože nasralo by ma to ( tiež máme nové auto) ale beriem/e to tak, že je to len auto.
@maca1984 tak nejako 😄
Akože nasralo by ma to ( tiež máme nové auto) ale beriem/e to tak, že je to len auto.
@maca1984 ale vieš kúpiš nové,aby si nemala opletačky a starosti so starou herkou a máš starostí aj tak
@maca1984 tak nejako 😄
@anonym_autor ber to tak, že je to len vec. Ty si živá, zdravá, auto sa opraví, škrabance sa zatrú, zalakujú.
Viem na 100 % povedať, že nasratá by som bola, ale nezrútila by som sa z toho.
Chvalabohu aj môj muž to má takto, že auto je " len spotrebná vec ". I keď kua toľko to dokáže stáť..
Takže na jednej strane ťa chápem, na druhej- buď rada že len toto..
@anonym_autor ked si tak potrpis na veciach, mala si si do auta nainstalovat kamery😎
Nekupovat nove auto, potom to tak neboli ... 2 rocne auto je stale v zabehu a uz cena spadne o -20-25%.
@anonym_autor to je ďalšia z nevýhod nového auta. Plus efekt, že je exkluzívne, láka závistlivých hajzlíkov a výrastkov k "hrdinstvám".
@anonym_autor pozri moje ,, nové,, auto mam 3,5r kupovala som ho ako 6r., veste ho nemám ani splatený, staré som používala 26rokov a keď som predvcerom našla na boku škrabanec tiež na infarkt chytal. Možno o 10r ma to škriet nebude ale zatiaľ dosť
Pokial je to len povrchove , zbehni do najbližšieho servisu a možno to bude stačiť iba preleštiť . Aj mne nejaký retard , urobil ryhy na aute a po zalesteni mi tam nič neostalo . Ja som na moje auto úplne háklivá , si vyberáš týždne farbu a každý detail a potom ti to takéto hovädá doskriabu . Áno , je to iba vec , ale proste to človeka sere
Hlavne že to robia blbci so starými vrakmi dlhými alebo veľkými čo nevedia šoférovať a nemajú tie ich autá ani kameru ani senzory a tak to dopadne. A potom "hrdinsky" z miesta odídu. Ja by som za toto zatvárala do basy, poškodiť niekoho majetok a utiecť... Naposledy našťastie ešte staré auto tiež som si našla oškretý disk a malé škrabance tiež blb na veľkom terénnom aute staršom stál cez 2 čiary, ešte som naschvál zaparkovala na čiare skoro dalej od neho a aj tak ma musel trafiť pri odchádzaní, nevie proste ani auto zaparkovať predkom ani potom vycúvať, takým by som brala vodičák.
Máme doma vyše 20 ročné. Naše prvé rodinné auto. Minule na neho skočil pes, keď sa snažil chytiť vtáčika a poškriabal. Všetkých to sralo. A je jedno, či nové alebo staré 😁 ale potom si povieš, že predsa len sú to iba plechy.
@anonym_autor ked si tak potrpis na veciach, mala si si do auta nainstalovat kamery😎
@anonym_84e6e3 keďže je nové ešte som nestihla 🤷♀️ bohužiaľ ale už sa na tom pracuje
Veci si treba vážiť ale nie na toľko aby ťa frustrovalo ked o ne prídeš alebo sa poškodia
Lebo aj o auto a celé sa dá rýchlo prísť a už ho nikto nenájde 😅
Dat sa na budhizmus, aby si to rozdychala.
Nic ine sa asi poradit neda, tiez nam niekto, kto isiel cez parkovisko z piva poskrabal klucom auto. Byvali sme na tej adrese 2 dni. Skoro ma slak trafil. Alebo ani nie slak. Asi 2 dni som na to len neveriecky pozerala, ci ako vazne... az potom ma skoro slak trafil. 😁 Ale proste, su to len veci.. v servise to dali dokopy a ideme dalej..
Na toto ani kamera v aute nepomoze.
Ľudia tie smajlíky myslíte sú hneď v úvode keby som sa z toho rúcala?
Prvotný šok ..následne rozdychanie a spraví sa to.
Proste nie som taká ako vy, že nájdem si vandala a s úsmevom mu pôjdem poďakovať 😍 že sú to len plechy,ja peniaze netlacim aby som bola v servise ako na hodinách klavíra
A ostatným chápavym ďakujem za pochopenie 🙂
Ja som nikdy nemala fungl nové auto, a ani nechcem. Práve pre toto 😄. Kúpim par ročné, vyzerá ako nové, a stačí mi.
Ľudia tie smajlíky myslíte sú hneď v úvode keby som sa z toho rúcala?
Prvotný šok ..následne rozdychanie a spraví sa to.
Proste nie som taká ako vy, že nájdem si vandala a s úsmevom mu pôjdem poďakovať 😍 že sú to len plechy,ja peniaze netlacim aby som bola v servise ako na hodinách klavíra
A ostatným chápavym ďakujem za pochopenie 🙂
@anonym_autor A co je prava pricina ze ta to tak berie?
Je nove auto sposob akym projektujes na svoje okolie verziu o sebe ktoru si prikraslila a nacichrala ako z reklamy? Vsetko perfektne , nalestene, pod kontrolou , idem dobrym smerom? A skrabanec ti tuto utopiu zrusi okamzite?
Je "co si o mne pomyslia" aj inak velmi velky faktor v tvojej osobnosti?