Chodí počas PN kontrola zo Slovenska do Čiech?
Ahojte, mám pred operáciou nohy a rozmyslam do budúcna. Trnavy pobyt mám na sk u rodičov no inak žijem v Česku, kde by som sú chcela aj zapísať pn na tú adresu. Chodia na kontrolu za sk na cz územie?
@anonym_autor tak preco sa pytas, ci chodia?
@anonym_35a4cd informujem sa. Na pn som bola naposledy pred 6 rokmi
ja mam len cerstvu opacnu skusenost, a sice, dvera ma trvaly pobyt na SK ale popri skole pracuje v CR a je poistencom ceskej zdravotky. vcera ju vypisala jej ceska Dr na PN a ked sa dcera pytala, ci moze ist na SK domov a nahlasit to ako kvazi miesto liecby, lekarka jej povedala, ze nemoze ist mimo CR
@anonym_ea089c tak ked si praceneschopna, nemozes predsa pracovat. Bud pracujes alebo mas nahradu za mzdu. Toto je ciste odrbavanie potom.
@anonym_35a4cd a? Tu budete d...t matku, samoživiteľku s detmi, že si potrebuje privyrobiť. Tam tie miliardy čo každy rok si odb...ju vyššie si riešite....
@anonym_35a4cd a? Tu budete d...t matku, samoživiteľku s detmi, že si potrebuje privyrobiť. Tam tie miliardy čo každy rok si odb...ju vyššie si riešite....
@anonym_ea089c a ty sa cudujes, vsak ako vidim, tu je uplne normalne proste odrbavat. Aki ludia, taki stat....

@anonym_d94844 nemám problem s tým že by prišli 🙂
@anonym_autor tak preco sa pytas, ci chodia?