icon

Chodí kontrola zo sociálnej poisťovne počas PN v tehotenstve?

diusska85
14. júl 2026

Ahojte baby😊.. chcela by som si odvás poradiť ktoré ste teraz na pn-ke s tehotenstvom socialka chodi na kontrolu mal už stým niekto skusenosti?

anonym_c8a496
14. júl 2026

@diusska85 chodí rovnako ako každému inému od 06.00-22.00

anonym_3f98be
14. júl 2026

@diusska85 ano, chodi aj k tehotnym, Chodi cely den, dokonca aj cez vikendy. U mna bola dokonca v jeden den 2x, lebo tetusky obchadzali okolite dediny a cestou do uradu si asi povedali, ze este maju malo ciarok, tak ma dosli skontrolovat aj rano o deviatej aj poobede o pol tretej.

anonym_d2eb51
14. júl 2026

Samotné tehotenstvo nie je dôvodom na PN - ale rizikové tehotenstvo, preeklampsia, prekolapsové stavy apd. A ak máš rizikové, máš byť doma, v kľude a na vychádzky využívať čas vychádzok. SP chodí na kontrolu aj cez víkendu a sviatky.

anonym_9f82da
14. júl 2026

chodi a dokonca zevrak idu riesit viac tehotenske PNky, ktore sa krasopisne zneuzivaju ...

anonym_07224d
14. júl 2026

U mňa nebola

tanyan
14. júl 2026

Nech Ti dá lekár vychádzky podľa diagnózy a potreby, nemusia to byť len tie odporúčané a najčastejšie používané hodiny. Vychádzky sú plne v kompetencii lekára. Ja som mala PN kvôli diagnóze, pri ktorej nebol potrebný kľudový režim a mala som neobmedzené vychádzky.

anonym_e9622c
14. júl 2026

Áno chodia. Boli už aj u mna. Pán mi povedal že on nevie s čím som pn. Má len zoznam ľudí ktorých má skontrolovať.

anonym_a3e8eb
14. júl 2026

jasne ze chodia aj tehotnym, tam sa absolutne nerieis kto vystavil PN a aka je diagnoza

anonym_9f82da
14. júl 2026
@anonym_07224d

U mňa nebola

@anonym_07224d jasne, tak u inych nebude tiez 🙂

anonym_9f82da
14. júl 2026
@anonym_a3e8eb

jasne ze chodia aj tehotnym, tam sa absolutne nerieis kto vystavil PN a aka je diagnoza

@anonym_a3e8eb presne tak, je to generovane systemom....

mogaa
14. júl 2026

@diusska85 samozrejme, chodí nezávisle od diagnózy na PN....PN platí SP a tá kontroluje liečebný režim a je uplne jedno s akou diagnózou si na PN ak ti ju niekto platí....

simsalabim
14. júl 2026

@diusska85 ano, kamoske prisli 3x, z toho 2 dni po sebe.

anonym_07224d
14. júl 2026
@anonym_9f82da

@anonym_07224d jasne, tak u inych nebude tiez 🙂

Kde som písala že u iných nebude ??????????u mňa nebola to je celé !!!

krasneleto
14. júl 2026

@diusska85 a preco by nechodila? je to taka ista PN ako hociktora ina...

anonym_c075b9
14. júl 2026

Chodia, ti co chodia nevedia diagnozu. Dostanu zoznam koho a na akej adrese skontrolovat a v akom case ma vychadzky aby neprisli vtedy to je vsetko. Nevidia ani ako dlho si PN takze mozu prist hned na zaciatku aj az po par tyzdnoch.

bielasovicka
14. júl 2026

Baby, fakt už každý týždeň táto istá téma? 🤔

anonym_0957af
14. júl 2026
@anonym_d2eb51

Samotné tehotenstvo nie je dôvodom na PN - ale rizikové tehotenstvo, preeklampsia, prekolapsové stavy apd. A ak máš rizikové, máš byť doma, v kľude a na vychádzky využívať čas vychádzok. SP chodí na kontrolu aj cez víkendu a sviatky.

@anonym_d2eb51 tak napríklad ja som bola vtedy PN lebo v práci máme rizikové prostredie z hľadiska chorôb, ktoré poškodzujú plod a mne nebolo nič. Náhradnú prácu nemali pre mňa, nikoho nezaujímalo, že budem mať menej peňazí a že doma nechcem byť ale chrániť svoje dieťa áno.
Kontrola mi neprišla, neskôr mi doktorka napísala do poznámky vychádzky neobmedzene.
Kontrola môže prísť, mne neprišla počas niekoľkých mesiacov.

anonym_9f82da
14. júl 2026
@bielasovicka

Baby, fakt už každý týždeň táto istá téma? 🤔

@bielasovicka ja si myslim ze toto su klasicke trollie otazky ...

anonym_39efbb
14. júl 2026
@anonym_07224d

Kde som písala že u iných nebude ??????????u mňa nebola to je celé !!!

@anonym_07224d ani u mňa nebola, a to som bola doma celé tehotenstvo.

anonym_07224d
14. júl 2026
@anonym_39efbb

@anonym_07224d ani u mňa nebola, a to som bola doma celé tehotenstvo.

Ja skoro celé tehotenstvo prvé tiež a nikto neprišiel .Niekomu prídu na kontrolu niekto má šťastie a nepridu

anonym_d2eb51
14. júl 2026
@anonym_0957af

@anonym_d2eb51 tak napríklad ja som bola vtedy PN lebo v práci máme rizikové prostredie z hľadiska chorôb, ktoré poškodzujú plod a mne nebolo nič. Náhradnú prácu nemali pre mňa, nikoho nezaujímalo, že budem mať menej peňazí a že doma nechcem byť ale chrániť svoje dieťa áno.
Kontrola mi neprišla, neskôr mi doktorka napísala do poznámky vychádzky neobmedzene.
Kontrola môže prísť, mne neprišla počas niekoľkých mesiacov.

@anonym_0957af vychádzky neobmedzene neexistujú. Všetky vychádzky musia byť časovo obmedzené. Aj vychádzky od 08.00 - 20.00 nie sú neobmedzené. Neobmedzené vychádzky 00:01-24:00 SP nepozná.

anonym_782ac3
14. júl 2026

U mňa napríklad neboli. Bola som na PN vyše 4 mesiacov. A u kolegyni, ktorá býva vo vedľajšej bytovke, ale bola na PN s chrbticou v tom istom čase ako aj ja, boli. Som sa vtedy čudovala, že rovno aj mňa neprišli skontrolovať.

mogaa
15. júl 2026

Tak ako pri každej PNke je to otázka náhody ku komu prídu.....Vôbec sa nepozerá s akou diagnózou je daný človek na PN , len čisto náhodne sa kontroluje liečebný režim.....

anonym_782ac3
16. júl 2026

Tak ja neviem, ale kamarátka teraz ostala na PN v 5 mesiaci kvôli tlaku. Obdvodná jej povedala, že nech jej dá PN radšej gynekologička, že tehotným kontroly zo sociálnej nechodia. Ja keď som bola minulý rok tak mi sama gynekologička povedala, že chodia kontrolovať aj tehotné. Ja som kontrolu nemala, ale každý povie čosi iné.

zuzuliatko18
16. júl 2026

Bola som doma, sice PNku mi vypisovali z ineho dovodu ako tehotenstvo, ale nasledne ju prevzal moj gynekolog, doma som Bola 5 mesiacov a kontrola mi neprisla. Ale v diskusiach casto byvaju AJ opakovane dve kontrolu v jeden den. Takze spoliehat SA na to neda.

ludmilka2407
16. júl 2026

Ano chodi, ja som bola pn 2mesiace a kontrola mi prisla 1x