Čo sa deje s Allianz poisťovňou?
Zdravím, dopočula som sa ževraj Allianz poisťovňa krachuje a už takmer 40% klientov od nich odišlo... ak niekto pracuje v tejto oblasti alebo niečo z okolia vie, bola by som vďačná za info. Je možné že sú to len dezinformácie, ale ak nie, radšej sa vyhnem nejakým problémom 🙂.
Ak by ste poradili dobrú poisťovňu na základné osobných skúseností tiež budem veľmi vďačná.
Aj ja odchádzam z Allianzu, pretože mi dosť navýšili PZP aj havarijné. Nie je dôvod ostávať.
To je zas nablito v álejích.
Nahodou akurat vcera mali u mojho muza, pracujuceho v allianzi v mnichove (tu je hlavne sidlo allianzu) tradicne celofiremne stretnutie vedenia so zamestnancami....kusok prezentacie som videla a zaujalo ma, ze sa nehovorilo len o buducich planoch, ale o vizii a misii firmy.....firma v krachu by sa zaoberala prezitim, nie svojim poslanim a misiou...prikladam obrazok vyvoja trhovej ceny akcii za poslednych 5 rokov....mozeme lutovat, ze sme dake akcie pred par rokmi nekupili 🙂
Dufam, ze v ostatnych oblastiach zivota rozmyslas viac kriticky. Pracujem v Allianz a nekrachujeme
Pracujem v konkurenčnej poistovni a podla mojich informácií nekrachujú. Kedze ako konkurencia by sme to isto riešili 😀
Ja zase pôsobím ako finančná maklérka pre všetky poisťovne a nemám tuto informáciu 😉

takže to boli bludne klebety, ďakujem 👍
@anonym_autor A prezradíš od koho to máš? Ak od finančného poradcu tu platí že tým sa treba vyhýbať oblúkom, lebo 99,99999 percent nepoctivých čo chcú len na tebe zarobiť a psychicky ťa zmanipulovať. A že natrafíš na poctivého tých je tak málo že je vyššia šanca možno že trafíš Loto... Dnes máme informácií plno, treba mať nejakú finančnú gramotnosť, naštudovať si čo človek rieši, vyžiadať si viac ponúk a lepšie si človek poradí sám ako mu poradí takzvaný poradca. Určite to musel byť nepríjemný pocit ak ti povie že tvoja poisťovňa alebo banka krachuje a že z nej odchádzajú húfne klienti, vyvolal v tebe manipulovaním strach a obavy. Ale veľké plus, že si aspoň mala zdravý rozum a neverila tomu úplne a mala snahu informáciu si overiť tu, za to palec hore. Lebo veľa ľudí by pod tlakom zmenu podpísalo bez overenia, lebo by mali strach že čo ak to už nestihnú kým poisťovňa/banka krachne...