icon

Čo sa deje s Allianz poisťovňou?

Včera o 07:43

Zdravím, dopočula som sa ževraj Allianz poisťovňa krachuje a už takmer 40% klientov od nich odišlo... ak niekto pracuje v tejto oblasti alebo niečo z okolia vie, bola by som vďačná za info. Je možné že sú to len dezinformácie, ale ak nie, radšej sa vyhnem nejakým problémom 🙂.

Ak by ste poradili dobrú poisťovňu na základné osobných skúseností tiež budem veľmi vďačná.

Strana
z2
tundra
Včera o 07:46

V Gronsku pristali mimozemstania s najnovsimi technologiami,preto chce Trump Gronsko pre seba...

melanta
Včera o 07:53

Na základe mojich dobrých skúseností s plnením životného aj neživotného poistenia odporúčam Allianz. A nie, Allianz je najsilnejšia poisťovňa na našom trhu a určite nekrachuje. To skôr bude pravda s tými mimozemšťanmi v Grónsku. 😂 Podľa mňa je to na trestné oznámenie, ak toto niekto šíri. Predpokladám, že poisťovák nejakej inej poisťovne, ktorý nemá schopnosť presvedčiť klientov nijak inak ako klamstvom.

nyusika
Včera o 07:54
@tundra

V Gronsku pristali mimozemstania s najnovsimi technologiami,preto chce Trump Gronsko pre seba...

@tundra a poczuli ste, ze Elvis Presley vraj stale zije niekde v Karibiku ?

anonym_4cecb1
Včera o 07:54

Hovorí sa, že v roku 2024 pristála v hlbokom oceáne malá, nenápadná kapsula. Nevyšla z nej mimozemštan, len začala do vody vysielať ultrazvukový tón, ktorý ľudské ucho nepočuje.

Pointa: Ten tón nemení nás, ale naše jedlo. Upravuje DNA rýb a hospodárskych zvierat tak, aby sme v sebe po ich zjedení pestovali niečo, čo nie je ľudské. Keď signál o pár rokov zmení frekvenciu, všetci „nakazení“ v jednom momente jednoducho prestanú ovládať svoje telá.

Neprišli nás dobiť, prišli si nás „vypestovať“ ako poslušné nástroje.
Zdyelaj, Kim NEsmazu

nyusika
Včera o 07:55
@anonym_4cecb1

Hovorí sa, že v roku 2024 pristála v hlbokom oceáne malá, nenápadná kapsula. Nevyšla z nej mimozemštan, len začala do vody vysielať ultrazvukový tón, ktorý ľudské ucho nepočuje.

Pointa: Ten tón nemení nás, ale naše jedlo. Upravuje DNA rýb a hospodárskych zvierat tak, aby sme v sebe po ich zjedení pestovali niečo, čo nie je ľudské. Keď signál o pár rokov zmení frekvenciu, všetci „nakazení“ v jednom momente jednoducho prestanú ovládať svoje telá.

Neprišli nás dobiť, prišli si nás „vypestovať“ ako poslušné nástroje.
Zdyelaj, Kim NEsmazu

@anonym_4cecb1 mozem toto pouzit ? 😀

melanta
Včera o 07:55
@nyusika

@nyusika milujem Elvisa 😀

oriesocek
Včera o 07:59

hmm... zeby robili dvojité účtovníctvo? podla výsledkov na Finstat reportujú (dávajú daňové priznania) na kontinuálne vysoký zisk cca 100 a viac miliónov eur rocne....

marsmykkok
Včera o 07:59

@anonym_autor to ti povedal nejaký finančný poradca predpokladám čo chce všetky tvoje produkty presunúť z Alianz do inej poisťovne aby zarobil?

tundra
Včera o 08:00
@nyusika

@nyusika jasne,keby len to,vraj nacisticky vodca Adolf,riadi nemecko z Argentiny,preto taky rozkvet krajiny,od poslednych volieb😂

nyusika
Včera o 08:08

@anonym_autor naozaj ma zaujima to info, ze VRAJ 40 percent klientov od nich odchadza

sweet20
Včera o 08:09

Nic nekrachuje.. kto ti to povedal? 🙄

nyusika
Včera o 08:11
@melanta

@nyusika milujem Elvisa 😀

@melanta ja milujem morske ryby 😀

loyda
Včera o 08:19

Aj ja milujem Elvisa, to tam musíte povedať!

anonym_a3a1cf
Včera o 08:21

Moja svagrina pracuje (uz 25 rokov tusim) v Allianz, nekrachuje nic.

Odporucam Allianz, oblukom sa treba vyhniut Kooperative.

zojazoja
Včera o 08:27

a autor príspevku gde? 🙂 🙂

katulkagajdos
Včera o 08:30

@anonym_autor Allianz je najlepšia poisťovňa, podľa mna každý súdny človek tam rieši poistku, nechápem prečo by odtiaľ ľudia odchádzali, skrachovať by mohla Kooperatíva tej by škoda nebola 😁

fifulik
Včera o 08:43

Moj ujo pracuje v allianz a dala som si tú námahu mu zavolať a samozrejme, že o ničom nevie a darí sa im😃

magdalienka11
Včera o 08:49

@anonym_autor Allianz - nekrachuje. Aj keď by to povedzme tak bolo, tak by došlo k fuzii s inou poisťovňu. Ta poisťovňa by prebrala všetky poistenia z tej "skrachovanej" poisťovne a všetko beží ďalej. Najhoršia vec, keď klient vypovie zmluvu v strede poistného obdobia. To ma aký zmysel? Príde o peniaze. A pozdravuj toho somára, čo ti tuto kačicu posunul. Predpokladám, že chce zarobiť.

autor
Včera o 08:49

takže to boli bludne klebety, ďakujem 👍

anonym_4cecb1
Včera o 08:51
@anonym_autor

@anonym_autor o tebe, kebyze dakdo napise klebetu ,ze si to robila s konom ?

anonym_60c45a
Včera o 08:56

Allianz je najstabilnejšia poisťovňa s najlepším plnením a krytím a naopak, každý rok do nej prichádza mnoho poistencov z iných poisťovní. Čiže nie, nekrachuje, práve naopak!

nyusika
Včera o 09:07
@anonym_autor

@anonym_autor to neboli bludne klebety - to bolo nechutne ohovaranie a poskodzovanie obchodneho mena

anonym_f98b9d
Včera o 09:17
@nyusika

@nyusika Nie, podľa mužov v čiernom odletel naspäť na svoju planétu. 😂

anonym_e77103
Včera o 10:11
@anonym_autor

@anonym_autor asi by si sa mala vážne zamyslieť nad tým, odkiaľ čerpáš informácie

luccys
Včera o 10:41
@anonym_e77103

@anonym_autor asi by si sa mala vážne zamyslieť nad tým, odkiaľ čerpáš informácie

@anonym_e77103 Toto je krasna krajinka. Slovakom mozes natarat hocico a pol naroda tomu uveri.

rozculena
Včera o 11:11

na Slovensku vraj nie je korupcia,to ste už počuli?😨

nyusika
Včera o 11:22
@rozculena

@rozculena
akoze vraj...urcite nie je 😀 😀 😀

anonym_10f88f
Včera o 13:16
@rozculena

@rozculena samozrejme že nie je, za rok 2025 bol pokles vo vyšetrovaní trestných činoch korupcie o 70%, ešte jeden rok a už bude nulová 🙂

anonym_1afce0
Včera o 15:01

@anonym_autor a od ktorého dezoláta si to údajne počula?

https://finstat.sk/00151700

Ty tam vidíš nejaké ževraj krachovanie?

Neuvádzaš žiadny zdroj, tvoj príspevok má aspekty šírenia poplašnej správy, ak si len decko čo sa nudí tak radšej tému zmaž, lebo môže sa stať že niekto z Allianzu sa cez políciu začne zaujímať čo to tu za bludy vypisuješ.

Strana
z2