Kamera v aute ako vám pomohla pri nehode, či spore?
uvažujem nad kamerou do auta. Máte ju len pre istotu, alebo sa vám už niekedy naozaj zišla pri nehode či spore?
mam a uz dvakrat sme si mohli pozret nehodu, ktora sa stala pred nami keby to muz vzdy pocas pretacania omylom nevymazal 🙂 cize mame cca rok a zatial ju nebolo treba. Ale investicia bola do sto eur, zapojil to muz, pride mi to napomocne
mame len prednu kameru. zadnu vraj netreba lebo ked do mna niekto nedobrzdi tak je toautomaticky jeho vina
@anonym_autor iba sme sa dozvedeli ze sa chodia na kapotu zohrievat v zime macky. , a dost sa bavime na vlastnych videach, zatial nebolo treba nieco vazne riesit.
Mam a uz mi pomohla..
@anonym_autor mala Soňa zbytočne som kvôli nej dostala v zahraničí pokutu. Tak už ju nemám.
@anonym_autor mala Soňa zbytočne som kvôli nej dostala v zahraničí pokutu. Tak už ju nemám.
@anonym_ae6321 Prečo ste dostali pokutu?
@anonym_ae6321 Prečo ste dostali pokutu?
@anonym_d9d22b pretože nie je povolené ju používať v hociktorej krajine.😵💫
@anonym_autor mame, ja som nemala a s kamerou by som vedela, kto buchol do auta na parkovisku.
@anonym_d9d22b pretože nie je povolené ju používať v hociktorej krajine.😵💫
@anonym_ae6321 Ale to nie je problem kamery ale teba, ze si si nezistila, v ktorej krajine ju pouzivat mozes a v ktorej nie 😅
Ja uprimme nerozumiem tomu, ze vacsina ludi tu kameru v aute nema. Pre mna je to zalezitost zakladnej vybavy. Je to doslova par eurova zalezitost a v pripade kolizie, nehody, ohrozenia a pod. Ma uplne zasadny vyznam. Tak na auto ludia daju xy tisic a par desiatok eur na kamer nie 😀. A potom citam kazdu chvilu v miestnej dopravnej skupine prosby, ci vtedy a vtedy, tam a tam naaahodou nesiel okolo s kamerou v aute a nema nahratu tu a tu situaciu... Kolko problemov by si ludia usetrili a pomohli si...
@anonym_ae6321 😂😂😂 skôr takým ako ty, čo len obviňujú iných za svoju neschopnosť
Nemáme dokúpenú kameru, ale je v rámci výbavy ako súčasť auta predná, zadná, aj bočné. Za posledné 2 roky do nás 4x nabúrali. A vždy nám kamera pomohla. Aj s poisťovňami, ktoré mali tendenciu sa vykrúcať. Dokonca nám pomohla, keď nám na parkovisku obuchali auto. Človek by neveril, ako sú ľudia schopní vyhovárať sa, že sa udalosť nestala tak, ako sa stala. A práve vtedy je tá kamera super.

@anonym_autor nemam a nepotrebujem.