icon

Koľko ročne platíte za poistenie auta?

Včera o 11:16

Ahojte,chcem sa spytat kolko platite rocne za poistku na auto ? Ci mate len to povinne pzp? Mate tam poistene vsetko ako napr...kradez,zver, krupobitie ,havaria a taketo oplati sa to ? Jedna sa o cca 6 rocne auto stare

Strana
z2
anonym_731b06
Včera o 16:53

hp zavisi vo velkej miere od nadobudacej hodnoty auta, nahradne diely su rovnako drahe na nve aj stare auto...

anonym_195c1e
Včera o 17:12
@procrastique

@anonym_195c1e etron gt

@procrastique a preco je ta poista tak vysoka? Cena auta nie je extremne velka

procrastique
Včera o 17:38
@anonym_195c1e

@procrastique a preco je ta poista tak vysoka? Cena auta nie je extremne velka

@anonym_195c1e Neviem, nie som poisťovák ale stálo cez stovku s dph, čiže určite stredná vyššia cenová kategoria

vikisisi
Včera o 17:44

PZP do 120€ a havarijne 220€

anonym_195c1e
Dnes o 07:33
@procrastique

@anonym_195c1e Neviem, nie som poisťovák ale stálo cez stovku s dph, čiže určite stredná vyššia cenová kategoria

@procrastique daj si to preverit, u niekoho ineho, je to vela, cena auta fakt nie az taka velka, ale poistka je astronomicka. Dufam, ze aspon v dobrej poistovni

anonym_f834e4
Dnes o 08:23
@anonym_195c1e

@procrastique daj si to preverit, u niekoho ineho, je to vela, cena auta fakt nie az taka velka, ale poistka je astronomicka. Dufam, ze aspon v dobrej poistovni

@anonym_195c1e podľa toho ktorý a s akou výbavou.
Kúpený minuly rok 106 000 s dph

anonym_f834e4
Dnes o 08:28
@anonym_195c1e

@procrastique o ake auto ide, to elektricke? Tej sume sa mi nechce verit, tiez mame viac aut, aj elektrickych, tak ma to zaujima

@anonym_195c1e a skus si nahodit drahšie Tesly. Tam sú vyššie ešte ceny. Ale zase je tam možnosť že buracka znamená výmenu za nové auto. Keďže oni “opravujú” auta inak, aby výroba bola čo najlacnejšia.

Ale keď jazdis na Tesle, je problém ist do iného auta, aj keď drahšieho možno.

sandra19860
Dnes o 08:30

148 eur som platila PZP v roku 2025

sandra19860
Dnes o 08:32
@anonym_8c284f

167eur rocne,dala som si novu pzp,staru co mi zvysili zo 180 na 280 som zrusila a mam este lacnejsiu ako predtym.Ale mam len cistu pzp,bez dalsich pripoisteni.

@anonym_8c284f : PZP máš niekde už inde poistené alebo v rovnakej poisťovni ?

zarrinka
Dnes o 09:02
@anonym_f834e4

@anonym_195c1e a skus si nahodit drahšie Tesly. Tam sú vyššie ešte ceny. Ale zase je tam možnosť že buracka znamená výmenu za nové auto. Keďže oni “opravujú” auta inak, aby výroba bola čo najlacnejšia.

Ale keď jazdis na Tesle, je problém ist do iného auta, aj keď drahšieho možno.

@anonym_f834e4 prosím ťa, ja mám elektrické auto, stojí viac ako Tesla a poistka je úplne normálna. V cene je aj GAP. Aká poistka ti prosím umožňuje výmenu auta v prípade poistné udalosti za nové???

anonym_8c284f
Dnes o 09:45
@sandra19860

@sandra19860 generali,bola ta co zvysila,a pylow je ta druha,nova aj tachometer sa tam foti.

anonym_8c284f
Dnes o 09:46
@sandra19860

@sandra19860 pillow sa spravne pise.

anonym_f834e4
Dnes o 12:05
@zarrinka

@anonym_f834e4 prosím ťa, ja mám elektrické auto, stojí viac ako Tesla a poistka je úplne normálna. V cene je aj GAP. Aká poistka ti prosím umožňuje výmenu auta v prípade poistné udalosti za nové???

@zarrinka týka sa len Tesly. Kvôli šialeným cenám opráv, keď ti pri “dobrej” búračke musia vymeniť pól auta.
Plus tým že doteraz Tesla nemala oficiálne zastúpenie na Slovensku a riešiť ich servis v Rakúsku je zážitok na pól života 🙂
Nie je to bežná havarijná poistka.

Strana
z2