icon

Kooperativa havarijné poistenie: Hlásiť škodu po škrabanci?

Dnes o 13:28

Dobrý deň, riešila niektorá z vás škodu z havarijného poistenia v Kooperative? Mám Toyota Yaris 2021, na parkovisku mi niekto prešiel celý pravý bok a nechal ma tam bez lístka. Poistenie mám so spoluúčasťou 165 eur, servis odhadol opravu na cca 900 eur. Neviem, či sa mi oplatí hlásiť poistnú udalosť, aby mi potom nezvýšili poistku. Ako to dopadlo u vás? Vopred ďakujem

anonym_594b8c
Dnes o 13:30

@anonym_autor podla mna az o tolko.nezvysia poistku aby sa ti to neoplatilo. Skus to preratat cez chatgpt.

amonet
Dnes o 13:48

1. najdem poskodene auto nemam vinnika volam policajtov
a nasledne sa to riesi cez kancelariu poistovatelov

vikusjk
Dnes o 13:50

@anonym_autor hmm neviem, ako to riesi kooperka, ale ja som tiez cakala zvysenie poistneho kvoli poistnej udalosti, ktoru sme mali na aute (vinnik manzel - nedobrzdil, skoda 5tis na nasom aute, 5 tis na aute poskodeneho). Nase auto riesene cez nase HP, auto poskodeneho cez nase PZP. Ani jednu poistku mi nezvysili, co ma prekvapilo (zvysovali len klasicky o nejaku inflaciu, ako kazdy rok predtym).

draik
Dnes o 13:53

@amonet
Pri nezistenom vinníkovi hmotnej škody SKP nič neprepláca.

lenka.25
Dnes o 13:55
@amonet

1. najdem poskodene auto nemam vinnika volam policajtov
a nasledne sa to riesi cez kancelariu poistovatelov

@amonet prosim ta , to čo jej radíš? Nemáš vinníka , tak to riesis cez svoju havarijnú , žiadnu kanceláriu . Políciu môžeš zavolať , čo nikde nie je kamera a nezachytila to , inak to nikto riešiť nebude .