Poistenie pre prípad straty práce. Aké odporúčate?
Ahojte, chcela by som sa poistiť pre prípad, že prídem o prácu,aby som na určité obdobie nebola v strese kým nájdem novú...viete mi poradiť od akej banky, či poisťovne?
Poistenie proti strate zamestnania nie je samostratný produkt
https://poistovne.sk/poistenie-proti-strate-zam...
môžeš si poistiť splácanie úveru,alebo pravidelné platby
https://www.mbank.sk/individualni/poistenie/poi...
Mame hypo poistenu pre pripad pnky,ale proti strate zamestnania,mame 6m rezervu.Je to lepsie a rozhodne,clovek lepsie spava,keby nieco.Lebo pol roka je este aj podpora,vzdy sa da este nieco znizit,aby rezerva vydrzala dlhsie.
@carrot_apple neviem, ci take existuje, skor sa poistuje PN ci Hypoteky. ..na toto sluzi podpora, ale ty asi nemas tolko ani odpracovane, ze?
@carrot_apple neviem, ci take existuje, skor sa poistuje PN ci Hypoteky. ..na toto sluzi podpora, ale ty asi nemas tolko ani odpracovane, ze?
@anonym_b82708 ja mám odpracovaných 15 rokov a teraz kvôli šikane to vyzerá, že nás budú prepúšťať..skúšať na nás..chcem si dať poistiť,že keď ma kvôli nadbytočnosti prepustia aby sa mi splácal úver, dá sa to, spolu s PN a asi aj životným poistením, len neviem, kde v akej banke či priamo napríklad NN alebo kooperativa?
@anonym_b82708 ja mám odpracovaných 15 rokov a teraz kvôli šikane to vyzerá, že nás budú prepúšťať..skúšať na nás..chcem si dať poistiť,že keď ma kvôli nadbytočnosti prepustia aby sa mi splácal úver, dá sa to, spolu s PN a asi aj životným poistením, len neviem, kde v akej banke či priamo napríklad NN alebo kooperativa?
@carrot_apple nemas financneho poradcu? Niekoho znameho sa opytaj na to, pocula som ze produkty cez banky su o nicom, no uvidis, mozno ti poradia tu
@carrot_apple nemas financneho poradcu? Niekoho znameho sa opytaj na to, pocula som ze produkty cez banky su o nicom, no uvidis, mozno ti poradia tu
@anonym_b82708 budem musieť popýtať sa kade tade..môj muž všetko sám vždy vybavoval aj hypo=robil si prieskumy, neverí poradcom...poistiť sa nechce, že to sú peniaze do vzduchu,ale ja by som to skúsila aspoň na určité obdobie..
@anonym_b82708 budem musieť popýtať sa kade tade..môj muž všetko sám vždy vybavoval aj hypo=robil si prieskumy, neverí poradcom...poistiť sa nechce, že to sú peniaze do vzduchu,ale ja by som to skúsila aspoň na určité obdobie..
@carrot_apple tazko povedat, my mame tiez poistku a tiez nevieme, ci to nie ni len do vzduchu
@carrot_apple prečo by sa nesplacal úver, tvoj muž nezaraba?
@carrot_apple úver si musíš poistiť v twj banke,kde ti ho dali.To ti mali rovno ponúknuť,keď si si ho brala.
Ak si to dnes poistíš,tak to neznamená,že keď ťa zajtra prepustia,tak od zajtra nemusíš splácať.....
Kedysi davno mi nieco take ponukali k hypo. Len si uz nespominam, ci to bolo v slsp alebo v csob. Ved sa informuj v banke, kde mas uver.
Byva to sucast zivotky, alebo priamo poistenia uveru od banky. Ale daj si pozor, v podmienkach zvykne byt cakacia doba - plnenie az po X dnoch/mesiacoch od zalozenia poistky, pripadne podmienka, ze musis byt bez prace aspon X mesiacov (mne toto ponukli, plnenie po 6 mesiacoch nezamestnanosti, co by ziadny normalny clovek s hypotekou na krku tolko necakal).

@carrot_apple to také poistenie existuje?