icon

Späťvzatie prihlášky do poisťovne

Včera o 20:53

Ahojte,

potrebujem sa, prosím, poradiť. Nechala som sa v obchodnom centre presvedčiť na zmenu poisťovne. Avšak, porovnala som si viaceré benefity potom aj sama doma v pokoji a vyšlo mi z toho, že chcem ostať tam, kde aj s deťmi sme.

Prosím Vás, akým spôsobom je najlepšie a najefektívnejšie to zrušiť? Prišiel mi mail so súčasnej poisťovne, že je viacero možnosti, no rada by som sa poradila, či s tým niekto má skúsenosť a pripadne aj akú 🙂
Ďakujem za rady 🙂

chrobak7
Včera o 21:15

@anonym_autor Na to netreba žiadnu skúsenosť. Nepíšeš, v ktorej si poisťovni, či do ktorej poisťovne si podala prihlášku. Jednoducho si stiahni tlačivo tu:

https://www.dovera.sk/poistenec/potrebujem-pora...

vyplníš ho, prípadne upravíš podľa potreby a podáš ho v tej poisťovni, kde si sa prihlásila.

A nabudúce si rozmysli dopredu, čo podpíšeš.

anonym_a8ab39
Včera o 21:24

@anonym_autor akurat, ze ta zmena zacne opat az 1.1., ak to riesis v tomto case.

chrobak7
Včera o 21:51
@anonym_a8ab39

@anonym_autor akurat, ze ta zmena zacne opat az 1.1., ak to riesis v tomto case.

@anonym_a8ab39 Však ona asi podpísala prihlášku teraz, ktorá bude platiť od 1.1.2027. A si to rozmyslela, tak chce zostať. Náborári sú už aktívni.

anonym_a8ab39
Včera o 21:57
@chrobak7

@anonym_a8ab39 Však ona asi podpísala prihlášku teraz, ktorá bude platiť od 1.1.2027. A si to rozmyslela, tak chce zostať. Náborári sú už aktívni.

@chrobak7 aha, ok. Ja ze od 1.1. je v novej poistovni a chce ist naspat do povodnej. Je divne ze uz teraz naborari funguju, vacsinou je to tak august september.

chrobak7
Včera o 22:02
@anonym_a8ab39

@chrobak7 aha, ok. Ja ze od 1.1. je v novej poistovni a chce ist naspat do povodnej. Je divne ze uz teraz naborari funguju, vacsinou je to tak august september.

@anonym_a8ab39 August - september je vrchol sezóny náborov. Poisťovne intenzívne lanária už od januára. A nábor na ďalší rok začína hneď 1.10. po tom, čo skončí predchádzajúci rok.

anonym_d4255d
Včera o 22:10

@anonym_autor Inak provízie za získanie klienta pre zdravotnú poisťovňu sú veľmi lukratívne. Za 1 klienta sa to pohybuje v jednotlivých poisťovniach od 40 až do 100 €. Takže kto ešte nerobí nábor pre zdravotnú poisťovňu, nech sa prihlási u súdruha Žinčicu.

anonym_14d7f0
Dnes o 06:03

@anonym_autor poucenie do buducna: v obchodnych domoch sa zmluvy nepodpisuju. Ak si pod tlakom, vypytaj si vzdy letak, mail, ze si to doma v pokoji dostudujes.