Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede
Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓
@xckaretxxx Ty si uz inak zabudla ake peklo robit Fico za predoslej vlady, ako hejtoval na protestoch atd? Plne agresivnych, vulgarnych, ozratych nimandov. Cize ak to spravne chapem, tato vlada je podla teba garancia kludu, takze preto si ju zvolila.
Pod kludom asi chapes potichu kradnut dalej, ale najma, ze je "klud".
@mircalla a ešte zareaguje na našu prezidentku. Keď boli voľby v Česku, dobehla ako prvá gratulantka. A na Slovensku? Telefonicky zagratulovala???? Co VY na to.
@xckaretxxx Neviem, ty ides gratulovat niekomu, kto na teba pokrikuje na meetingoch, ze si kurva?
No volby dopadli riadne na figu.
@xckaretxxx mativic bol vykrik do tmy, ked vtedy mali ludia fica plne zuby a ziadna ina vacsia protivaha zrovna nebola. Zialbohu.
Zdvihnes zlatu podkovu, zle je, nezdvihnes, este horsie.
To boli take volby. To vieme vsetci.
“ A k tomu ešte rozdelil kompletne celú spolocnost,” Ale o co je teraz lepsi Fico? Robi nieco ine?
@xckaretxxx Pises tu o Matovicovi (suhlasim, ze to bol kreten), ale Fico stval ludi pocas celej doby predoslej vlady ako nepricetny. Takze tebe to je jedno, preto si volila zlodejov, rusofilov a komunistov. Tak dakujeme (aj za nase deti). Po skonceni volebneho obdobia si urob rekpitulaciu, ako ti pomohol....Mimochodom, ceny potravin stale rastu...Pocuvame 4 mesiace ako razne planuje zakrocit...samozrejme utopia
@duunlo “ A mamicky z modrehokonika im tam budu vyvarat v polnej kuchyni?”
Taketo primitivne argumenty. Ved povedz rovno, ze jednak argumentovat nevies, a jednak si prisiel iba hejtit, lebo mas spleen a nevies, co zrovna so sebou.
Aj ked kto vie preco, ked je predsa vsetko ako si chcel. Mas tam pp, mas tam fica, koho, alebo co dalsie este viac chces?
@xckaretxxx Lebo mne Fico zatial tak pomohol, ze mi siahol na dochodok znizenim odvodov do 2. piliera, zobral cast danoveho bonusu od roku 2025 a prinutil ma (cez dane) financovat hypoteky inym. Nevadi? Zaroven si otvara cestu, ako nepotrestat nasilnikov, deviantov a ako lahsie beztresne kradnut....Pohoda?
@moonlight1210 tak ty pises o nejakych blbostiach s priatelskymi gestami a posielani vojakov rusom, ale hlavna vec, ze ja neviem argumentovat. No na blbosti chces aky argument?
Co ty vies koho ja som tam chcel alebo nechcel? To sa ti tiez len tak zjavilo v tvojej hlavicke ako tie priatelske gesta?
Ja nerozumiem preco je tu vsetko akoze len boj “libéralov aka mestskych kaviarenskych” vs pravi “slovania” ved vsetci chceme to iste - rastuce platy, kvalitne sluzby, moderne zdravornictvo atd ale Vedz , ze Muzikovi z zuckermandelu a jeho gangu je to vies kde.. boli tu 12 rokov - jedna dialnica v mini krajine nie je postavena , absolutne nic , par ciest polatanych , ziadna statna moderna nemocnica … atd
@duunlo neviem, asi citas z rychlika.
Ty si kritozoval to, ze sme predsa v nato, tak nebudeme bojovat na fronte, kym nebudeme ako clen nato povinni sa zucastnit (co je pravdivy fakt). Ani ze neposleme Putinovi vojakov (bol to tvoj argument na podotknutie niekoho, ze ak sa ludia teraz tesia, ze vdaka PP nepojdu nasi bojovat na pomoc ukrajine, tak sa mozu dozit toho, ze pojdu pre zmenu bojovat na pomoc “spriatelenemu” rusku).
Ja som ti len predostrela, ze ta moznost, ze sa to urobit da, tu je, aj ked sme stale zatial clen nato.
Na schodzi vo francuzsku sa to nacrtlo, sice v suvislosti s dobrovolnym poslanim vojakov Ukrajine na pomoc. Ale to iste je mozne rozhodnut sa urobit pre Rusko.
Na co si ty zacal s posmeskami (co je pod uroven slusneho diskutujuceho, btw.). Takze bud bol tvoj povodny zamer, aby si ziskal cokolvek, coho by si sa mohol chytit a predvadzat sarkazmus, alebo jednoducho necitas poriadne a s pochopenim, co ti pisu, lebo sa ponahlas hned reagovat.
@jednoduchomaria89 Nie, nechceme všetci to isté. Niekto chce západnú krajinu so silnou občianskou spoločnosťou, zapojenú do západných štruktúr a liberálnu demokraciu s férovými slobodnými voľbami.
Iný chce orientáciu na všetky svetové strany (=orientáciu na Rusko) so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane nástupu silného autokrata.
V skratke proti sebe teda dnes na Slovensku stojí liberálne demokracia proti pomaly ale isto nastupujúcemu fašizmu.
@moonlight1210 tak ty tu predostiers uplne uletene scenare, doslova konspiracne teorie a tvoja argumentacia je, ze ja citam z rychlika. To nevymyslis, to je modrykonik…
@annm81 ano v tomto na 100 % suhlasim , Len som si myslela , ze Ako jednotlivci chcem “v podstate” to iste , kvalitne sluzby, cesty , zdravotnictvo atd , hold asi som sa fakt Mylila
@hortenziaj ci zhorí, či nie, ty o tom nebudeš rozhodovať, ani nikto z nás.
Treba rešpektovať výsledok volieb, nič iné neostáva.
@jednoduchomaria89 a dalsia vec co mi Hlava neberie (myslela som si , ze sme zavistlivy narod) My vsak ma druhej strane doprajeme 60rocnemu chlapovi kupit si byt za 600 000 v cashi , dalsiemu pod hradom , kde sa tlaci so psikom , par koruniek v krabici od sampusu , sukromne Lety “do regionov” , cesta na operu za statne , podla mna mame belle Srdce
@jednoduchomaria89 *velke srdce
@srdeenko19 Ale ved my ho respektujeme, musime. PS: Vieme, ze cela tvoja rodina volila Pelleho, uz si sa s tym niekde chvalila.
Ale dovol nam mat na teba a teba podobnych jasny a nie prave pozitivny nazor. Takze si nemyl pojmy
@srdeenko19
@jednoduchomaria89 kto platil cestu Caputovej, keď išla gratulovať novozvolenemu českému prezidentovi? Slovenskému stačilo zatelefonovať.
@mircalla mne je absolútne jedno, ci vieš alebo nevieš koho sme volili. Vždy bude niekto nespokojný. Tak to je, rešpekt.
@xckaretxxx čo čakáš od Caputovej? Ja už len jej odchod.
@xckaretxxx Nie Korčok, toto všetko teraz urobí Pelle.
@xckaretxxx Kľud, už veď už vláde nič nebráni urobiť niečo pre národ.
@duunlo konspiracia by bola, keby som tvrdila, ze nieco, co sa neda, sa da a dokonca sa to uz aj tajne deje. To je konspiracia.
Ja som ti nacrtla hypotezu.
Ale uz nechaj tak. Nema zmysel si to vzajomne vysvetlovat a rozoberat to do detailov ako off topic. Lebo o toto v tejto diskusii nejde.
@xckaretxxx PP rovnako zagratuluje este aj osobne neskor pri oficialnom stretnuti, minimalne, ked si budu menit palac. Bude to mat 2x.
Ja som asi dospela do štádia, že želám Slovensku, aby ten pád bol veľmi rýchly. Zastavené eurofondy, zaostávanie v konkurencieschopnosti, odliv mozgov, po ďalších voľbách na stole vystúpenie z EÚ a NATO. O desaťročie ruské vojská na našom území. Myslím, že toto celé potrebuje veľký bolestivý reštart, inak sa tu budem dokolečka točiť v tomto súboji dvoch kultúr- západnej a ruskej.

@xckaretxxx A co si urobila ty pre tuto krajinu tym, ze si volila tych, co ta 12 rokov okradali a teraz len uvidis, ako ta budu okradat nadalej. Spytala si sa sama seba, kto bol potrestany za vsetky korupcne kauzy? Nikto, pretoze Matovic nevedel ani to, s cim sa hrdil - bojovat proti mafii.
Fakt ti nevadi, ze nam ozaj hrozi odchod z Nato, EU a budeme casom druhe Bielorusko?
Co tu teraz riesit Matovica, ktory je davno out a Kollara, ktory je davno out? Mimochodom, Kollar predsa podporil Pellegriniho a cely cas, co bol vo vlade vo vlade sa spraval ako najlepsi kamos zlodejov