icon

Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede

7miriam77
6. apr 2024

Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓

pimpa12
6. apr 2024

@eva233 veru kruté. Absolutizmus. Mafia. Rodinkárstvo. Korupcia. Kriminalita.

yelena159
6. apr 2024

Čakajú nás ťažké a neblahé časy.

loolaa
6. apr 2024

Mne sa chce plakať nad naším národom 😢

evivb
6. apr 2024

Este smerakov do eu volieb, Blahu, nech nas reprezentuje s tym mastnymi vlasmi a bude. Normalne som nasr.ata.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

duunlo
6. apr 2024

@liusa82 tiez som sem prisiel nazriet, ako to tu bude polarizovane, ako niekomu je fyzicky zle z toho vsetkeho 🤣 a pritom politikom su uplne u prdele. Tak trapte sa, zozierajte si nervy, stresujte sa, ved podla nejakej novej studie stresom si privodite len 4x vyssie riziko vzniku rakoviny👍🏻😎

walentina7
Odpoveď bola odstránená
taga
6. apr 2024

@duunlo si nam nepovedal ziadnu novinku, nam je jasne, ze politikom su nase zivoty u prdele.. ale mne moj zivot a zivot mojich deti u prdele nie je.. ty to mas asi inak nastavene, je ti jedno ako tu budes zivorit, hlavne sa nestresovat ze

duunlo
6. apr 2024

@annm81 a podla teba sa kto postara o nasu “elitu maturitakov” v takom napr. Nemecku, kto tam bude robit na ich dochodky? Snad nemyslis si, ze africania? 🤣😂

eva233
6. apr 2024

@walentina7 povedzte mi čo také zlé vám urobila ta "naša" prezidentka... A viete čo všetko nám urobí ten "váš prezident"?

duunlo
6. apr 2024

@taga nastastie nezivorim 🙂 v prvom rade sa nespolieham na davky od statu 😁

aalt
6. apr 2024

A teraz tu Fico konecne nastoli POKOJ!

heidi4
6. apr 2024

@aalt pokoj pre seba myslis, ze? Jedine.

cukroska
6. apr 2024

@7miriam77 to svedčí len o tom aká je tupá Slovač 😡

jarmila2010
6. apr 2024

@heidi4 ja si myslim,ze to myslel ironicky
@aalt

hortenziaj
6. apr 2024

@walentina7 a matovic robil to co fico? Vydržať vydržím, ale taraba tu ničí životné prostredie pre peniaze, simkovicka devastuje kultúru, fico si mení trestný zákon a.... Myslim ze toto stačí len prežiť a ze je to len rozdielnosť názorov? Nie, toto je ničenie demokracie našej krajiny a možno už o pár rokov nebude co riešiť a nebudeme musieť ani voliť, lebo fico sa tam môže zabetonovat.

mircalla
6. apr 2024

@7miriam77 Vedela som, ze vyhra vyrazne Pelle. Sme totizto pridrbana krajina, a ktokolvek si naivne vzdy mysli a dufa, ze nie sme, je naivny

heidi4
6. apr 2024

@jarmila2010 dufam. Mne je tak fyzicky zle, na skolabovanie. (Esteze som v procese hladania si prace vonku a dufam, ze sa mi postasti.) Uvarila som si cierny caj, a rovno dva, lebo uz len on ma vie dat ako-tak psychicky do pohody. 🥹
Jan K. sa musi v hrobe obracat...

duunlo
6. apr 2024

Dnes je moderne zbierat podpisy pod vselijaku peticiu 😁 preto ocakavam “peticiu za odvolanie prezidenta” 🤣 hned bude cca 1mil. hlasov ako nic😎

heidi4
6. apr 2024

@mircalla 👍👍👍👍

mircalla
6. apr 2024

@sante81 Ale ved sa ich uz vela odstahovalo (polovica mojich znamych uz davno zije v zahranici) a ostanu tu proruski orientovani nezvdelani sedlaci. Mozes sa tesis na navstevu Orbana, Lukasenka a mozno aj Putina.
A divis sa, ze normalnych ludi ide porazit z takych ako si ty? Ja vobec.

ropucha6
6. apr 2024

@mircalla bohuzial mas cistu pravdu.

hortenziaj
6. apr 2024

@evivb ja skor smutná, koľko Slovákov sa nechá klamať, koľkým nevadia klamstvá, zlodejina, korupcie, arogancia moci, šírenie strachu, nenávisti, netransparentnost, porušovanie pravidiel.. Asi preto ze sme ako ľudia takí istí, že bazime po moci, peniazoch aj za vysokú cenu, za hodnoty, ktoré sa tak ľahko nevrátia (napr zničená príroda sa roky bude obnovovať ak vôbec a iné...). A popravde, mam strach žiť v tejto krajine, kde je toľko nenávisti jeden voči druhému, na čele ktorej sú politici. Aby niektorí ľudia, teda istá skupina voličov, nevedeli normálne diskutovať a argumentovať a miesto toho urážajú, nadávajú?
A eurvolby, je mi jasné že sa tam môže dostať blaha za smer, možno aj nejakí dankovec, uhrikovec ale osobne verím, že t bude silným hlasom aj PS a jeho kandidati, ako boli doteraz, pripadne iní demokraticki kandidati a zvyšni budú na hanbu (aspoň v to verím a chcem dúfať, lebo rpi predstave blahu, danka, mazureka, uhrik, benovej a inych sa mi zdvíha žalúdok, že oni majú byť akože to najlepšie čo vieme do EÚ ponúknuť,pritom je to len...)

taga
6. apr 2024

@duunlo och, si zas pochopil nieco... premyslas len po uroven davok a financii a tam tvoj svet konci, skoda..

jarmila2010
6. apr 2024

@heidi4 ja to,az tak neprezivam...ja to tym volicom pp vlastne prajem...u nas v meste si opat v komunalnych volbach vybrali smerohlasackeho prezliekaca kabatov a ten,uz stihol zvysit poplatky za skolky 5-nasobne....a to nehovorim o ostatnych poplatkoch...v roznych prispevkoch sa nad tym pohorsuju a ja sa,len ticho vytesujem,nech si vyzeru,co si zvolili

mell27
6. apr 2024

@jarmila2010 vyžerieme si to všetci,nielen smerohlas...

jednoduchomaria89
6. apr 2024

1 000 000 dospelych ludi je jednoducho spokojnych s Touto guberniou - nic extra nebolo potrebne urobit , par taranin hore dole , podplatit policajtov /vojakov/dochodcov a vybavene , za 500 Eur aj Dusu zapredaju (odporucala by som si ich dat bokom ), o par rokov sa zidu

hortenziaj
6. apr 2024

@mircalla nuž, a potom títo prorusky orientovaní plaču kade tade, že nemá /nebude im mat kto robiť na dôchodky, že doktor není, že všetci mladí len po zahraničí chodiť, ale ja sa nečudujem, keďže takíto ako sú vo vláde si nevážia odborníkov, a odborníci co sa dostali do svojich funkcií transparentné cez výberové konania, co dlhé roky to robili a vyhnali sa v problematike idú bez udania dôvodu preč a nahrádzajú ich stranícky kolegovia a kamaráti. No kto vzdelany by tu chcel dobrovoľne ostať a byt ponechaní na milosť vlád?

annm81
6. apr 2024

@duunlo Tak si porovnaj brain drain zo SK a z DE. Do Nemecka prichádza napr. viac vedcov ako z neho odchádza. Pozri sa na susedné Rakúsko, na Švajčiarsko alebo UK. O škandinávii ani nehovoriac. Pozri sa, koľko mozgov získalo od nás len Česko. Ale kľudne si ďalej ži v predstave, že nekráčame vzad.

carolynka
6. apr 2024

@hortenziaj Mozes to dokolecka dokola opakovat, a aj tak to pre Pelleho volicov absolutne nic neznamena, absolutne nic, hadzes hrach na stenu. Este ty budes ta zla, ze sa ich snazis manipulovat.

duunlo
6. apr 2024

@taga ty si pisala o zivoreni 😉 … prepac, ze nerozmyslam ako ty a nie je mi radsej fyzicky zle, toto urcite by mi pridalo viac do zivota 🙃