icon

Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede

7miriam77
6. apr 2024

Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓

jarmila2010
6. apr 2024

@mell27 ja viem,ale uz to neovplyvnim...musime s tym zit a ist dalej

duunlo
6. apr 2024

@annm81 toto nebola pointa mojho prispevku… alebo snad mi chces tvrdit ze mozgy tam prichadzaju aby utierali zadky dochodcom?🤣 ved budu mat ten isty problem, ze nebudu mat ludi na tieto prace

hortenziaj
6. apr 2024

@mell27 ale chápeš, aj my nesieme zodpovednosť na tom, ako táto spoločnosť vyzerá, možno nás bolo malo počuť, nechali sme zlo, lži zájsť až tak ďaleko. Aspoň ja osobne som také veci neriešila, nestarala sa, žila sama pre seba, a až teraz vidím ze môžem a aj musím robiť viac, pre túto spoločnosť ako občan. Ze ľudia ktorí sa horia so životnými problémami, ktorí nevedia co skôr, lebo ich život je jedno bahno, tak nerozmyslaju racionálne ale nechajú sa ucicikat recickami ako dobre bude len zvoľte mňa.

mircalla
6. apr 2024

@judar Kamaratovi sa vobec nedivim, ze ta zablokoval. Je to dokaz, ze nesnesie jednoduchych hlupakov a nechce s nimi nic mat.

beronsche
6. apr 2024

@jarmila2010 ja si uz nie som ista, ci typicky smerohlasvolic dokaze pochopit suvislosti a vidiet veci z nadhladu..
Podla mnohych hadam aj za tie spominane zvysene poplatky moze: a)matovic, b) Soros c) LGBT

annm81
6. apr 2024

@duunlo Tak potom bola pointa tvojho príspevku úplne mimo. Máš snáď pocit, že životnú úroveň ťahá utieranie zadkov?

duunlo
6. apr 2024

@hortenziaj mozno, ze ked budes chodit pravidelne na protesty a tych predpokladam teraz nebude malo, tak mozes si zobrat aj amplion, bude viac pocut. Hlavne treba kricat “dost bolo zla”, “mafia fuuuj”, “tuto krajinu si nedame”, “nie sme ovce”, …

mircalla
6. apr 2024

@evivb Top komentar, sama by som to lepsie nenapisala.

carolynka
6. apr 2024

@beronsche presne toto ma pred chvilou napadlo, ze tam asi naozaj chyba schopnost pochopit suvislosti

duunlo
6. apr 2024

@annm81 este raz, bavime sa tu o tom, ze do buducna nebude mat kto robit na dochodky, zdravotnici odchadzaju, atd… ale ved napr. v Nemecku ked bude sama elita, tak kto bude robit tie podradne prace? Niekde som cital, sa mi zda ze sa vyjdaril nemecky minister hospodarstva, pocitaju s tym ze do roku 2070 bude Nemecko zadlzene na 170% alebo kludne aj 340% a musia znizovat vydavky, lebo aj pocet pracujucich poklesne …🗽

evivb
6. apr 2024

Mame prvykrat za prezidenta homosexuala. Aspon nejake pozitivum. 😊

duunlo
6. apr 2024

@evivb hned sme vsetci spokojnejsi 🫣😨

annm81
6. apr 2024

@duunlo Nerozumieš jednoduchej matematike. Práca s pridanou hodnotou generuje zisk. Takže Inžinier si dokáže zaplatiť opatrovateľku pre svojich rodičov. Zaplatí si opatrovateľka inžiniera, keď jej plat je násobne nižší?

Kto si myslíš, že teraz v Nemecku robí nizko kvalifikovanú prácu? Nemci? Príď sa pozrieť. Že Nemci si uvedomujú, že nie je všetko v Nemecku ružové, je keď sa porovnávajú so Singapurom alebo susedným Švajčiarskom. Keby počuli, ako sa Slovák utešuje, že na Slovensku to nie je zlé, lebo aj Nemci nie sú dokonalí, tak sa rozpučí od smiechu.

hortenziaj
6. apr 2024

@carolynka nikdy nevieš, a navyše je tu veľa ludi co nevolilo, skôr na tých treba apelovať. Chápeš, sestra, nenávidí Fica, nechce ho tam, ale voliť sa jej nechce a ani riešiť nejaký voličský preukaz, takže nechá za seba rozhodnúť druhých a potom nadáva ze zas je fio pri moci, a iné. Ďalší z rodiny, nenávidí Fica, nechce ho tam a aj tak volil peleho, aj keď nechcel aby mali smeraci všetko. Tam treba pracovať, argumentovať a snažiť sa. Napr väčšina harabinovych voličov to sú stratené prípady v mojich očiach, ale pelleho voliči nie sú vymlety až tak, len pomyleny, vystrašený

hortenziaj
6. apr 2024

@evivb prvá liberálna vec v tejto krajine? A ešte ho podporil farár kuffa, co je ostro proti džendžeru a lgbti? To vyzerá na fajn zmenu v tejto krajine, aj keď omylom ale predsa len

hortenziaj
6. apr 2024

@duunlo aj to sa dá, ale tak som to nemyslela....

duunlo
6. apr 2024

@annm81 opatrovatelka bude zo Slovenska? 😂

beronsche
6. apr 2024

@duunlo co to je za uvazovanie "ked v nemecku bude sama elita" ? Odliv mozgov predsa neznamena, ze je v krajine, Kam sa presunuli, Len a Len elita.
Ale na slovensku budu odbornici chybat. Je to nevyhnutny dosledok toho, ake su pre nich u nas vytvorene podmienky.
To, spolu s neriesenou romskou otazkou, je casovana bomba.
To nas ale trapit nemusi, to bude az potom predsa...🤦

mircalla
6. apr 2024

@hortenziaj Moja rodina, znami, kamarati v Bratislave boli vsetci volit a vsetci Korcoka. Okrem jedneho rusofila v praci (a to je ozaj ukazkovy rusofil) nepoznam v Bratislave jedneho cloveka, ktory volil v parlametnych Smer, Hlas, a teraz Pelleho.

gelifil
6. apr 2024

@mircalla A?....slovensko nie je bratislava

duunlo
6. apr 2024

@beronsche ved samozrejme, ze nie je tam len elita aj darmozraci 😁 ako vsade

victoriab
6. apr 2024

@gelifil ziada sa mi napisat - žiaľ...

beronsche
6. apr 2024

@duunlo ty Len @annm81 natahujes, ze? Lebo, ak su tvoje reakcie myslene vazne, tak to vyzera, ze asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku...

duunlo
6. apr 2024

@mircalla skoda, ze nemoze volit len Bratislava ako hlavne mesto…

gelifil
6. apr 2024

@victoriab hm....

carolynka
Autor odpoveď zmazal
mircalla
6. apr 2024

@gelifil Ano presne, zial...

duunlo
6. apr 2024

@beronsche o najostrejsej ceruzke uz som niekde cital a pisal to nejaky dezolat😅

hortenziaj
6. apr 2024

@mircalla ja nie som Bratislava ale Liptov.

mircalla
6. apr 2024

@duunlo Prepac, nejako nemam chut reagovat na tvoje slabomyselne komentare