Ako môžeme dosiahnuť predčasné voľby?
@anonym_autor nijako. Bolo referendum kvôli tomu, ktoré mnoho ľudí odignorovalo. Mali ste ísť pred 3 rokmi
Tu ? Nijak.
Vyhnať tú chamraď lopatami a vidlami.
Tak sa reálne nedá robiť nič aby táto vláda už dala pokoj? Ja politiku nesledujem ale tieto Ficove ťahy a konsolidácie sa ma dotýkajú
Predcasne volby, referendum o predcasnych volbach, referendum o referende o predcasnych volbach ...
Za mna ziadna moznost skratenia volebneho obdobia pre (ne)volu volicov. Na to su predsa volby. Ak sa rozsypu sami, tak nech sa paci, ale zrusit referendom alebo niecim podobnym, ja blbost. Na to su predsa volby.
A hlavne, nech si to teraz vyzeru co si napiekli. Aj ich volici.
Predcasne volby, referendum o predcasnych volbach, referendum o referende o predcasnych volbach ...
Za mna ziadna moznost skratenia volebneho obdobia pre (ne)volu volicov. Na to su predsa volby. Ak sa rozsypu sami, tak nech sa paci, ale zrusit referendom alebo niecim podobnym, ja blbost. Na to su predsa volby.
@aalt vyžierame si to my, ich nevoliči. Ich voličom je to jedno
@aalt A nielen ich voliči, ale aj tí, čo nešli voliť. Aj rodičom som hovoril, že ak chcú pre vnukov dobrú dobu, nech idú voliť niečo iné, než Smer a Hlas. Ale mnohí to odignorovali, že však nejako len bude. A nejako aj je ... len nie dobre.
@aalt vyžierame si to my, ich nevoliči. Ich voličom je to jedno
@anonym_autor vieš co je hodne zle? Že je úplne jedno,kto by bol vo vláde. Bude len horšie. Konsolidácia by bola za akejkoľvek vlády, kasa je riadne v mínuse.
Videla si prosim novy prieskum? Strana smer narastla. Republika narastla. Este aby tito zlozili spolu vladu.
Bohuzial ludia, tu nikdy nebude lepsie....
@anonym_autor vieš co je hodne zle? Že je úplne jedno,kto by bol vo vláde. Bude len horšie. Konsolidácia by bola za akejkoľvek vlády, kasa je riadne v mínuse.
@magdalienka11 jedno je konsolidovať a druhé je konsolidovať a kradnúť ako po nebohom. Oni nám všetko berú ale peniaze odtiaľto utekajú nevedno kam. Každá vláda by toto nerobila...len táto mafiánska,majú v Tom už prax za tie roky
Takže musíme trpieť ešte najbližšie 2 roky?
@magdalienka11 nie, nie je jedno kto by bol vo vlade…ci tebe je jedno, ze tito kradnu vsetko co sa da?
@anonym_autor v utorok je dalsi protest, nech sa paci, aj to je sposob, Hranol sa ulice boji.
Takže musíme trpieť ešte najbližšie 2 roky?
@anonym_autor na jar sa dockas
@magdalienka11 nie, nie je jedno kto by bol vo vlade…ci tebe je jedno, ze tito kradnu vsetko co sa da?
@michaelam2 kradnú všetci. Teraz z opačnej strany. Co hovoríš na schválené bruselské "darčeky" emisné povolenky? Nonsens. Takže je to úplne jedno.
@anonym_autor Otazka je, naco? Moznosti nezvolit ich bolo dost... A volby prezidenta (co je celonarodny plebiscit / priama volba) boli po parlamentnych volbach... mas pocit, ze rozdiel nejakych 250k hlasov v prospech Pelleho nejak urcuje, ze sa "ludia pomylili" alebo ze - nazvyme to - terajsia opozicia bude mat navrch? Ked sa vsetci mohli spojit a volit 1 cloveka? Kdezto v parlamentnych sa to rozrdobi medzi stredolavych, stredopravych, konzervativcov a kadejake pofiderne kvazistrany?
Je to jedno...
Idem ja preč, lebo keď čítam kradnú všetci, a samozrejme kradli by všetci tak.. 🙈
Majte ešte pekný deň, dni..v konsolidáciach.
@magdalienka11 iba s tym rozdielom, ze konsolidovat sa da aj inak! Nie sposobom, ze sebe pridame, ludom odoberieme a este uberieme a este trochu,...a uvidime pokial to zvladnu, vsetko pod bublinou klamstva, ze "konsolidujeme kvoli Matovicovi, ktory urobil dlh". Ja chapem, ze nie kazdy tomu moze rozumiet a ze naleti...Ja sa pohybujem vo financiach a vo verejnom sektore-co to-do toho vidim a viem si urobit nazor z toho, co mi prechadza rukami. Su to roky! Samozrejme, ze o detailoch rozpravat nemozem, a nehovorim ani sukromne medzi znamymi a rodinou.
@magdalienka11 presne a toto si nikto neuvadomuje
@michaelam2 kradnú všetci. Teraz z opačnej strany. Co hovoríš na schválené bruselské "darčeky" emisné povolenky? Nonsens. Takže je to úplne jedno.
@magdalienka11 spytaj sa podnikatelov co musia riesit v ramci obchodov veci so statom ze ako to fungovalo za matovica a ako teraz (a predtym) za fica. Cim to je ze teraz bez uplatku nevybavis absolutne nic a za matovica vsetko slo tak ako ma? To len k tomu ze kradnu vsetci…to je taka cyhovorka pre ludi co volia tuto bandu a nemaju vhodny argument
@anonym_autor Konsolidovať by musela každá vláda. Ak toto je jediný dôvod na predčasné voľby, tak by boli pre teba zbytočné.
Odporucam zistiť si deficit štátneho rozpočtu pred covid a po...
A odporúčam si zistiť kto nam odporucil urobit opatrenia a konsolidovať
A aj štátov ktorých sa to týka
@anonym_autor Konsolidovať by musela každá vláda. Ak toto je jediný dôvod na predčasné voľby, tak by boli pre teba zbytočné.
@sweaaa presne
Konsolidovať by musela každá vláda, ale je rozdiel konsolidácia a “konsolidácia”. Ľudom vziať a brať ďalej a sebe a svojim pridať nie je konsolidácia. A áno, najbližšie roky budú ťažké, nech tam bude ktokoľvek, lebo kaša je prázdna, teda tá štátna.
@anonym_autor nijako. Bolo referendum kvôli tomu, ktoré mnoho ľudí odignorovalo. Mali ste ísť pred 3 rokmi
@anonym_934a0d ale to bola presne opačná situácia ako teraz.
@sweaaa ale zrejme chapes , ze oni vobec nekonsoliduju, pokial rozumies co vlastne konsolidacia je? Oni si len vyberaju peniaze od nas obcanov na to, aby mohli nezmyselne minat peniaze na nezmyselne opatrenia / nakupy / oslavy / tendre / renty a ine zlodejiny. Oni nekonsoliduju!
Aj to referendum stoji tisice,tie papiere nemaju zadarmo a nikto si referendum nebude robit za svoje,opet len za nase dane.

@anonym_autor ak sa treba niekam zapísať hlásim sa aj s celou rodinou