Voľby

29. júl 2023

Ako môže niekto voliť Fica alebo peleho... Ľudia už sa spamätajte, ved oni rozkradli, co sa dalo

zuzanka.zuzu
29. júl 2023

a štartéra mafiána čo bije ženy? a psychopata s heroickou poruchou osobnosti? a nacka v obleku čo nie je historik? a... a... a... ? volia ich ľudia

oliolijanka
29. júl 2023

Tak ale ved nam napis, koho by si nam odporucila volit🤷‍♀️😀

dzulli1980
29. júl 2023

Lebo to, čo tu je teraz je raj na zemi ... nefunguje ale absolútne nič, človek chodí denno denne do roboty, kupuje v akciách a aj tak na konci mesiaca musí siahať na úspory, človek sa modlí, aby neochorel, lebo zdravotníctvo totálne na kolenách atď. ... jeden je úchylák, druhý totálne vyšinutý atď. ... a Ty si myslíš, že títo nekradnú? ... každý, kto sa v tejto republike dostane ku korytu, kradne ...

sheila121
29. júl 2023

A koho máme volit podľa teba 🙂 daj nejaký tip nech sa inšpirujem 🙂

viestta
29. júl 2023

Nie, že by som plánovala voliť zrovna týchto ale rada si dám poradiť koho volit. Potešilo by aj keby si napísala preco

lavender273
29. júl 2023

Ono by to chcelo vsetkych do jedneho poslat dpc odtial a zacat nanovo. S ludmi ktorí budú sluzit narodu a nie sami sebe.

beataxxx
29. júl 2023

Keby tak mohla pokracovat uradnicka vlada….nehadaju sa, nekradnu a zachranuju, co sa da…..volit budem ps a aj 95% nasich znamych, ale s kym sa budu vediet spojit, to je naozaj vo hviezdach

jamimo
29. júl 2023

Si predstav, že volia, do vlasov by ti skočili za nich 🙃 Moja svokra si stále myslí, že V. Mečiar nič nevlastní a má len Opel Corsa a 2.izbový byt. Robko F. je super, lebo zabezpečil vlaky zadarmo. Heuréka, najdrahší sociálno- ekonomický experiment 17 miliónov€/rok. Keď spustím reálne argumenty, že občania v iných ekonomikách sveta sa nevozia zadarmo, narážam 😝 Aj Magián K. podľa nálad a názorov spoločnosti okamžite vyrieši rómsku problematiku - útokom a násilím. Fakt úroveň myslenia obyvateľstva 🤔 a áno aj VŠ vzdelaných...
Sánka dole, ak počujem od žien, že ak by ich Boris K. zabezpečil, dajú si tiež "urobiť decko"... A Igor vlastne chce tiež len dobro celej spoločnosti, keď počujem tie jeho výrazy: naši starkí, starenky, deduškovia, obraciam oči stropom. Stelesnený anjel😇

jamimo
29. júl 2023

@dzulli1980 mafia zo Sicílie a Balkánu sú amatéri oproti tomu, čo sa v tejto krajine predvádza...

walentina7
29. júl 2023

Fico vládol a kradol 12 rokov ale mali sme sa priemerne. Títo kradli 3 roky a máme sa podpriemer. Predstavte si čo by bolo keby títo tu co teraz boli vládli 12 rokov, už by tu neostalo nič. Možno ani my.

oliva276
30. júl 2023

Zasa nás chceš poúčať, že voliť PS je rozumné?

sova851
30. júl 2023

@walentina7 Fico sa nemusel pasovat s coronou.Ja dam sancu niekomu,kto este nebol pri moci.

nikpa
30. júl 2023

@walentina7 nemôžeš porovnať 12 ročne vládnutie Smeru s tým čo tu bolo posledné 3 roky počas Covidu plus začala vojna na Ukrajine. Nezastavam si Matoviča ani Hegera, skazili čo sa dalo ale mali úplne odlišne a značne sťažené podmienky oproti predošlým vládam. Za mňa je Ficko a spol najskazenejsia vláda aká tu bola A najhoršie je, že keď čítam tieto témy, 95% ľudí komentuje len ako sa mali a nepozerá na to komplexne. Nielen že kradli ale za ich éry sme tu mali nechutné kauzy ako Gorila, Bašternak, Očistec, Kočner a spol. ...

Ľudia veľmi skoro zabudli prečo vlastne Fico odišiel z postu premiéra... a nebolo to za krádeže peňazí ale sa niečo oveľa hodnotnejšie.

vlado818
30. júl 2023

@lavender273 Presne toto ma napadne kazdy krat.
Ved mame tooolko ludi. To fakt mame len na Fica, Kolara,Mazureka a im podobnym. A to iste si hovorim aj v USA miliony ludi ale dedusko chchce 82 rocny a chce znovu kandidovat.

natuska87
30. júl 2023

@walentina7 A to zabezpečil Fico? On bol pri moci, keď bola naštartovaná ekonomika a Európe sa hospodársky darilo. Ale on neurobil nič!

domka_sviecky
30. júl 2023

Nie je koho, nikto ma zatiaľ nepresvedčil z dlhodobejšieho hľadiska čo pre našu krajinu chystajú. Zase si budem musieť vybrať z toho najhoršieho najmenšie zlo. Jedno je isté Matovič, Heger, Remišovú, Dzurinda, ani to jablko už vôbec nie progresívci. Možno sa viac zameriam na jednotlivcov ako na stranu samotnú. 🤷‍♀️

mima1608
30. júl 2023

Ako môže niekto chcieť voliť stranu feťákov, alebo stranu násilníka, nacistov, rusofilov, a takto by som mohla pokračovať. Ten Fico aspoň hodí ľuďom omrvinky zatiaľ čo také PS sa im aj tie chystá zobrať (lebo však naši penzisti majú vraj privysoké dôchodky). A nie, nechystám sa voliť Fica ak by zas niekto chcel byť premúdrený.

daniela2202
30. júl 2023

A koho voliť?

beata_k
30. júl 2023

Kym budu volit "babky demokratky", tak bude voleny vzdy. 🤷

pkgirl30
30. júl 2023

Ak niekto chce voliť PS, ak nie kto chce voliť Fica, je to jeho vec. Ide o to tolerovať názor toho druhého a neútočiť na neho. Ďalšia vec, idem voliť ako občan aby mi bolo lepšie a nie ako fanúšik nejakej strany s ružovými okuliarmi na očiach. Ak si niekto myslí že existuje strana ktorá nikdy nekradla alebo nebude kradnúť tak nech sa rýchlo zobudí. Ide o to že nech už bude vo vláde ktokoľvek musia makať pre nás a ak nie musíme ich udupať otázkami a ak to bude až také zlé tak štrajkom. Naša povinnosť sa nekončí pri voľbách ale máme povinnosti počas celého ich volebného obdobia.

daniela2202
30. júl 2023

@walentina7 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👱‍♀️

gir
30. júl 2023

@beata_k tie babky demokratky pracovali celý život a nejakému spliakovi z PS sa zdá, že majú vysoké dôchodky...

mima1608
30. júl 2023

@beata_k tie babky celý život dreli a vychovali ďalších už teraz dospelých, ktorí drú a prispievajú do štátnej kasy. A potom príde samozvaný špecialista prefetovaný z PS a povie, že im treba znížiť dôchodky, keď už teraz pomaly nemajú na chleba. Tak áno - potom tie babky demokratky nemajú inú možnosť ako voliť Fica.

bylinka25
30. júl 2023

Treba hlavne voliť s rozumom a počúvať aj aj iných kandidátov, sú tu predsa nové strany, ktoré ponúkajú niečo nové.
Volím už 30 rokov, od svojich 18-tich, ale ani jedna strana mi nič poriadne nedala.
Vezmime si príklad: Miki a jeho chunta rozpredali celú republiku, Fico pokračoval iba v tom, čo oni začali, no a táto chodiaca katastrofa len dokončila to zhubné dielo.
Uvedomme si, že každý politik, každá strana pred voľbami sľubuje raj na zemi a volič ich zaujíma len pred voľbami a v deň volieb a potom sa už starajú len o svoje korytá.
Sledujte hlavne volebné programy jednotlivých strán a hnutí. mnohé ste tu v mojom veku, niektoré o dosť mladšie, vyberajte, čo je pre vás a pre vaše rodiny dobré.
Ja osobne nebude voliť nikoho s tých, čo už pri koryte boli, stačilo mi, čo predviedli.
Nemôžu sa vyhovárať ani na koronu a ani na Ukrajinu.
Aká vojna je na Ukrajine? Vojenský konflikt áno, ale vojna?
Neviem, pokiaľ sa nemýlim vojnu vyhlasuje prezident, ktorý je aj zároveň aj veliteľ ozbrojených síl, ale ani Zelenskij a ani Putin nič také neurobili.
Ale späť k voľbám.
Strana PS? Aký má volebný program, okrem toho, že chce znižovať seniorom dôchodky a gender ideológie?
Včera som pozerala predvolebnú kampaň OLANO, myslela som, že to je len zlý sen s tými autami, akoby už zabudli, čo tu za tie tri roky postvárali, tak isto aj Sme rodina, SaS, Za ľudí, ale aj opozícia.

beata_k
30. júl 2023

@gir Ale to neznamena, ze maju volit Fica a tym stiahnut cely stat dole vodou.

viestta
30. júl 2023

@bylinka25 nuz, ked som v Bardejove videla Kotlebov bilboard, ze ochrani Slovensko pred LGBT+ tak som mala viac ako dost. Aj Hitler chranil pred nimi Nemecko a Europu...

bylinka25
30. júl 2023

@viestta
@viestta Však toto, už neverím nikomu z tých, čo už korýtko vybrakovali.

mamickalisticka
30. júl 2023

Ja stále neviem, koho voliť 😩 najradšej by som ani nešla, ale ani to nie je správna cesta. Sledujem politiku od svojích 16, čo je 10rokov, ale už ma to baví, čím ďalej, tým menej. Som dosť skeptická, znechutená a nechapem, prečo táto vláda čo je teraz, nemohla ostať aspoň do konca reálneho volebného obdobia. #bojimsa

hladamematku
30. júl 2023

Všetci ľudia čo majú hypotéky budú voliť je.leho Fica lebo im sľubuje pomoc, ktorú ale nikdy nemôže splniť, lebo je to protizákonné.

beata_k
30. júl 2023

@mima1608 Moznosti maju niekolko. Co sa stale toho isteho PS chytate? Ta ked sa tak nadreli, tak nech to teraz nekazia tym, ktorych vychovali, ze budu volit Fica.