Ako sa Oskar Rózsa potešil Mečiarovi
Toto je portál kde (prioritne) mamičky hľadajú rady, prosím, nemiesajte tu politiku a nevytvárajú zbytočnú negativitu viac ako tu už je. Ďakujem
Toto je portál kde (prioritne) mamičky hľadajú rady, prosím, nemiesajte tu politiku a nevytvárajú zbytočnú negativitu viac ako tu už je. Ďakujem
@amalka07 vies, ze je tu diskusia s nazvom Politicke spektrum? a su tu ludia, ktori neriesia len ostate papieriky
@amalka07 riešia sa tu dovolenky, hypotéky, cestovanie, kráľovská rodina...a nie iba deti
@amalka07 hovor za seba, ja som tiež mamička a radšej si prečítam toto ako budem pozerať na fotky cudzích malých detí v bazéne, v lese, so zmrzlinou v ruke a tak ďalej.
Vrana k vrane sadá.
@amalka07 toto je diskusia v zaradení politické spektrum. Politika ťa ovplyvňuje vo všetkých oblastiach života. Aj pri baby teste, pôrode, budovaní domova, možnostiach a výbere škôlky, školy, tvojho zaradenia do práce po RD, atď,atď,atď
Každého poteší niečo iné. Jeho potešilo stretnutie z Mečiarom. Mne je to prakticky jedno.
@amalka07 som 4nasobna mamička a politika sa ma celkom týka. Tak ak teba nie, dokonca ťa to vyrusuje, preskoc tému a venuj sa len témam ktora sa týka detí, napríklad plienky, alebo vyrážky na zadku. Ale dúfam že ťa nikdy nechytí problém ako napríklad neprijatie na strednú školu tvojho dieťaťa, pretože politika zariadila hlúpe pravidlá, alebo sa ti nikdy nestane, že ti dieťa nebudú mať kde ošetriť, pretože politika zariadila zrušenie pohotovosti, alebo nezozenies lieky v noci lebo politika zariadila, že všetky lekárne sú v noci zavreté. Potom tvrd, že politika sa matiek netýka 😡
Tak Oskarko uz viac krat ukazal, ze dezolatna pipulacia je jeho volba. Uz mu asi slava udiera na hlavu. Mna bezcharakterni lydia neoslovuju. Oskarko si ale neuvedomuje, ze dezolati ho neuzivia, lebo na kulturu nechodia. A normalni ludia ho bojkotuju. V inej krajine by bol Mečiar davno v base. Aj s clenmi sucasnej vlady.

zas na niecom fici? ze statnicky rozmer, iskra v oku😂😂