icon

Ako sa Šimkovičová stala političkou? Zistite viac!

4. apr 2024

Ako sa z moderátorky Šimkovičovej stala politička a čo o nej vieme ? Popravde toto som nejak nezachytila poriadne, vždy to bola pre mňa sympatická moderátorka ale čítam teraz zaujímavé veci o nej. Ako to je ?

Strana
z2
nikpa
4. apr 2024

@zmrzlinka2021 presne tak, keď si hovno myslí, že je torta... Viac aj škoda písať a prsty si ničiť.

sante81
4. apr 2024

@lucy_ms 💪👍 veľmi múdro napísané

petronelag
4. apr 2024

@kamatopo Šimkovičová má VŠ, bola dobrá moderátorka, aj v súťažiach, aj správach, výraznejšia ako Veronika Ostrihoňová.
Takých statusov o utečencoch bolo v tom čase celá hromada a ak má mať v demokracii každý nárok povedať svoj názor, tak buď mali postihovať všetkých, ktorí boli proti utečencom a nie len ju, alebo nikoho.
A to sa mi celkom pozdávalo, že sa jej nepáčilo byť v strane Borisa Kollára.
Išla do národnej strane, ktorá je najbližšie aj jej názorom a keď odstala túto funkciu a
pozrela si zbežne, ktorým nadáciam poskytuje Ministerstvo kultúry dotácie, videla im do kariet, tak začala byť zlá. Ja si myslím, že to zvládne a inak má lepšie vystupovania a správanie ako drvivá väčšina umelcov.

zuzinka888
4. apr 2024

@petronelag to fakt? " a Vy ste gdo? A vy ste gdo?! Aj jej vystupovanie v zahranici sme videli. Len trochu pozabudla, ze ma rezort viest( sluzit) a nie mu kralovat s kamaratkami s Rakuska.

belllinka
4. apr 2024

@lucy_ms "Záhadná smrť generála Lučanského" prospela akurát tak súčasnej vláde, nie Kolíkovej 🙄 A inak nič záhadné na nej nebolo

tetapetra
4. apr 2024

Stačí sa opýtať ľudí, ktorí ju poznajú. Odpoveď by asi mnohých prekvapila. Pariskova a nielen ona s ňou majú skúsenosti,hlavne čo sa financií týka, ale to je už dávno aj 20r dozadu. Keď ste tu písali o VŠ skoro všetci moderátori na začiatku vzniku Markízy majú VŠ hlavne masmédialku v Trnave alebo poskupovane po okolici

fido69
4. apr 2024

Stačí si prečítať knihu Ľuba Gregora "Za kulisou Markízy" ako si Pavol Rusko vyberal tv moderátorky... veľmi poučné čítanie... 😉

lucy_ms
4. apr 2024

@belllinka tak ju, prosím, objasni. Ako sa takéto niečo mohlo takto stať

danica2711
4. apr 2024

je to obmedzená arogantná krava, ktorá ale dokonale zapadá do terajšej vlády.Veď sa na to pozrite, kto z ministrov je kvalifikovaný a osobnostne (morálne radšej nespomínam) schopný riadiť svoj rezort. Potkan Blanár, ktorý o zahraničnej politike nieč nevie? Ráž, ktorý nevie nič o ničom, nieto o doprave? Raši, ktorý už "ministroval" snáď vo všetkých rezortoch? Arogantný fanatik Šukaj Eštók? Taraba, ktorý o ekológii nemá ani páru a navyše na ňu zvasoka kašle? Poslušní trapkovia Susko a Kamenický? Kaliňák v sukni Saková a hospodárstvo? Atď., atď... Z toho vidieť, ža Ficovi na Slovensku vôbec, ale že fakt vôbec nezáleží

nikpa
4. apr 2024

@petronelag porovnávat Simkovicovu a Ostrihonovu môžu len takí ako je Simkovicova. Stačí sa započúvať do prejavu jednej aj druhej. Obsah a vyjadrovanie nie sú v žiadnom prípade na rovnakej úrovni. Ale to tiež musí človek vedieť počúvať s porozumením aby pochopil...

fido69
4. apr 2024

@lucy_ms
Oficiálne závery komisie zriadenej v súvislosti s úmrtím Milana Lučanského (priamo na stránke Ministerstva spravodlivosti SR:
https://www.justice.gov.sk/dokumenty/2021/05/20...

Záver:
Komisia k otázke priebehu mimoriadnej udalosti zo dňa 29. decembra 2020 uvádza, že sa jej zo zistených podkladov nepodarilo zistiť také skutočnosti, ktoré by spochybňovali medializovanú verziu udalosti, v zmysle ktorej došlo v uvedený deň k pokusu o samovraždu a následnému úmrtiu Milana Lučanského v zdravotníckom zariadení. Komisia k záveru dospela na základe vyhodnotenia písomných podkladov, kamerových záznamov, výpisov zo systému zaznamenávania otvárania ciel, vyjadrení vypočutých osôb a informácií z priebehu zasadnutí Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť, pričom všetky získané informácie vyhodnotila vo vzájomných súvislostiach.

mircalla
4. apr 2024
mizoko
15. aug 2024

@zmrzlinka2021 to je ten ich štandardný acohentizmus 😜 "a tamti vám nevadili ...." Len aby sa nepísalo o chybách ich oblubencov

natalka13
17. aug 2024

@sante81 a kto tu tvrdi ze nevadili?

natalka13
17. aug 2024

@petronelag VS ma a meby si vedela ako skusky robila😂
Je sprosta doslova sprosta ako kybel gitu.
Vlastny syn s nou odmieta zit aj komunikovat.
Rozviedla sa lebo sa kur--la.
Aj ta mala od nej odide az pride cas.

bubuska
17. aug 2024

Ináč veľmi zaujímavú ma aj politickú minulosť, a to že si verí a ma ambície je viac ako iste. Vo voľbách 5. marca 2016 sa dostala do parlamentu na kandidátke novej strany Borisa Kollára Sme rodina. Začiatkom júna 2016 ju však hnutie Sme rodina spolu s ďalšími dvoma poslancami zo svojho klubu vylúčilo. V NR SR pôsobila ako nezaradená poslankyňa. Bola podpredsedníčkou Výboru NR SR pre ľudské práva a národnostné menšiny a necelé tri mesiace po nastúpení do parlamentu bola členkou Výboru NR SR pre európske záležitosti.

V roku 2019 neúspešne kandidovala vo voľbách do Európskeho parlamentu ako líderka kandidátnej listiny mimoparlamentnej strany Starostovia a nezávislí kandidáti. Vo februári 2020 viedla v parlamentných voľbách kandidátku strany Hlas ľudu, ktorá sa však do parlamentu nedostala. V predčasných septembrových voľbách v roku 2023 kandidovala za SNS

lenrol001
24. sep 2024

@lucy_ms
prezidentku sme si zvolili a riadnou väčšinou ...

Strana
z2