icon

Ako sa vám páčil prejav prezidenta?

1. jan 2026

Mile damy a fanynky, ako ste sa vam pacil prihovor pana prezidenta?

Strana
z4
eva8
2. jan 2026
@tetapetra

@ahhola ty si aj overujes tie hlúposti,či len zdielaš bezozmyslu?

Snímka obrazovky zachytáva príspevok v slovenskom online diskusnom fóre, ktorý šíri tvrdenie, že "Londýn [je] islamský kalifát" a moslimovia obkolesujú taliansku ambasádu. Toto tvrdenie je však zavádzajúce a nespája sa s hlavným cieľom zobrazeného zhromaždenia.
Protesty pred talianskym veľvyslanectvom v Londýne na Grosvenor Square sa konali pri viacerých príležitostiach, často v súvislosti s talianskou imigračnou politikou alebo zaobchádzaním s migrantmi a väzňami.
Napríklad v auguste 2023 sa tam konal protest na podporu lesbických matiek v Taliansku, ktorým vláda nariadila vymazať mená z rodných listov ich detí.
Nedávne protesty (koniec roka 2025) boli organizované Kurdmi žijúcimi v Spojenom kráľovstve, ktorí protestovali proti údajnému zlému zaobchádzaniu s mollom Krekarom v talianskom väzení.
V roku 2018 sa demonštrovalo proti "rozsudku smrti pre migrantov" a podmienkam v utečeneckých záchytných centrách.

@tetapetra wau, si fakt dobra

tetapetra
2. jan 2026
@eva8

@tetapetra wau, si fakt dobra

@eva8 dobrá nie, ale v dnešnom svete ai a všelijakých hoaxov sa snažím zistiť ako to vlastne je a o čo ide. Samozrejme, si plne uvedomujem,že nemecké mestá problém majú.

enmery
2. jan 2026
https://www.youtube.com/watch?v=kJucQNdBJo4

Baby, toto potrebovali dosiahnuť a opäť sa im to podarilo.

anonym_db0f72
2. jan 2026

Celé sviatky som pozerala Netflix a stále v tom pokračujem, nevidela som ani jedného šaša ani na minútu, neskutočne som si oddýchla mentálne, telku už nezapnem, človeka vytáčajú reklamy, správy, príhovor by ma vytočil detto.
Nechcem byť v obraze, život je tak krásny👌

ahhola
2. jan 2026
@tetapetra

@ahhola ty si aj overujes tie hlúposti,či len zdielaš bezozmyslu?

Snímka obrazovky zachytáva príspevok v slovenskom online diskusnom fóre, ktorý šíri tvrdenie, že "Londýn [je] islamský kalifát" a moslimovia obkolesujú taliansku ambasádu. Toto tvrdenie je však zavádzajúce a nespája sa s hlavným cieľom zobrazeného zhromaždenia.
Protesty pred talianskym veľvyslanectvom v Londýne na Grosvenor Square sa konali pri viacerých príležitostiach, často v súvislosti s talianskou imigračnou politikou alebo zaobchádzaním s migrantmi a väzňami.
Napríklad v auguste 2023 sa tam konal protest na podporu lesbických matiek v Taliansku, ktorým vláda nariadila vymazať mená z rodných listov ich detí.
Nedávne protesty (koniec roka 2025) boli organizované Kurdmi žijúcimi v Spojenom kráľovstve, ktorí protestovali proti údajnému zlému zaobchádzaniu s mollom Krekarom v talianskom väzení.
V roku 2018 sa demonštrovalo proti "rozsudku smrti pre migrantov" a podmienkam v utečeneckých záchytných centrách.

@tetapetra ano, po polsky viem, aj po slovensky, nemnosko pa rusky, presne tak, ako ty vies vsetko okecat❗povedz mi prosim, bolo im to treba, tomu Zapadu, ku ktoremu sme vzhliadali⁉️

tetapetra
2. jan 2026
@ahhola

@tetapetra ano, po polsky viem, aj po slovensky, nemnosko pa rusky, presne tak, ako ty vies vsetko okecat❗povedz mi prosim, bolo im to treba, tomu Zapadu, ku ktoremu sme vzhliadali⁉️

@ahhola spomínam niekde poľský či ruský jazyk? Zdielaš presne to o čom som pisala,čo zdieľajú dezinfo, vytrhnuté z kontextu.
Merkelova a spol. to statočne prehnali, nikde som to ani nepoprela. Zbytočne tu dávaš obrázky a červené výkričníky a otázniky.

ahhola
2. jan 2026

Snímka obrazovky zachytáva príspevok v▪️ slovenskom ▪️online diskusnom fóre, ktorý šíri tvrdenie, že "Londýn [je] islamský kalifát".... Pises ty,

ja ti pisem, ze polske. Tu nie je nic dezinfo, ani z kontextu. Toto uz nezvladnu a stiahnu nas zo sebou. (Bez cervenych !?)

tetapetra
2. jan 2026
@ahhola

Snímka obrazovky zachytáva príspevok v▪️ slovenskom ▪️online diskusnom fóre, ktorý šíri tvrdenie, že "Londýn [je] islamský kalifát".... Pises ty,

ja ti pisem, ze polske. Tu nie je nic dezinfo, ani z kontextu. Toto uz nezvladnu a stiahnu nas zo sebou. (Bez cervenych !?)

@ahhola viem,ze je to poľské,ešte viem čítať. Oni píšu, že sa to preberá na slovenskom diskusnom fóre. Čiže Janko 🥕 to zdieľa a zdieľajú to ďalší magori
Kto by nás stiahol,my sme v takej riti,že už len Rusi nas chcú. Ani tí nie,ale boli by bližšie k západu

ahhola
2. jan 2026
@tetapetra

@ahhola viem,ze je to poľské,ešte viem čítať. Oni píšu, že sa to preberá na slovenskom diskusnom fóre. Čiže Janko 🥕 to zdieľa a zdieľajú to ďalší magori
Kto by nás stiahol,my sme v takej riti,že už len Rusi nas chcú. Ani tí nie,ale boli by bližšie k západu

@tetapetra napr. Fonderlayn zjednoti davky a obohacovacovi bude srdecne jedno, ci bude v Amsterdame, Calais, Molenbeku, kde je uz aj 2015tnikom tesno, alebo s garantovanou bezpracnou 1000€ niekde v BA. Vies co robili poliaci, ked im reich prednedavnom lifroval svoje wilkomen prebytky? Postavili domobranu na prechode, kadial prudilo multikulturne obohatenie. Lebo oni nemaju tolko Wir haben platz, ani to neschaffnu, ako makrel... Cesi sa cely trasu, lebo im Rakusan podpisak migracny pakt, bud zoberu, alebo sa Uhniji vyplatia... Ja velmi fandim poliakom🌞

eva8
3. jan 2026
@ahhola

@tetapetra napr. Fonderlayn zjednoti davky a obohacovacovi bude srdecne jedno, ci bude v Amsterdame, Calais, Molenbeku, kde je uz aj 2015tnikom tesno, alebo s garantovanou bezpracnou 1000€ niekde v BA. Vies co robili poliaci, ked im reich prednedavnom lifroval svoje wilkomen prebytky? Postavili domobranu na prechode, kadial prudilo multikulturne obohatenie. Lebo oni nemaju tolko Wir haben platz, ani to neschaffnu, ako makrel... Cesi sa cely trasu, lebo im Rakusan podpisak migracny pakt, bud zoberu, alebo sa Uhniji vyplatia... Ja velmi fandim poliakom🌞

@ahhola
Bulharsko, Česko, Estónsko, Chorvátsko, Poľsko a Rakúsko boli identifikované ako krajiny, ktoré čelia závažnej migračnej situácii v dôsledku kumulatívneho migračného tlaku z predchádzajúcich rokov.Preto sa prísľuby tých z uvedených členských štátov, ktoré vyjadrili želanie, aby sa ich solidárne príspevky do prvej rezervy solidarity úplne alebo čiastočne znížili, upravili vzhľadom na závažnú migračnú situáciu.
https://www.consilium.europa.eu/sk/press/press-...

tetapetra
3. jan 2026
@ahhola

@ahhola ja len,že keď sme vstupovali do eú,Fico s tým všetkým súhlasil a nemusel. Hoc, kto mal vedieť čo sa v 2015 stane. Otázka autorky sa týka prejavu prezidenta.

ahhola
3. jan 2026

Co blaboli prezident nikoho nezaujima a nic neovplyvni.
V 2004 bola uplne ina uhnija s pricetnou merkel, fonder decimovala bundeswehr a pekne sa hrala na navrharku tehotenskych uniforiem. V 2011 nas reich laskavo pustil na svoj pracovny trh, untermenschov po 7.r.prechodnom obdobi. A v 2015 otvorili dvere vsetkemu, co na svete existovalo ako najtazsia zberba. Teraz plackaju, fnuk💦, horia im mestecka🔥... wir schaffen dass?

eva8
3. jan 2026
@ahhola

V 2004 bola uplne ina uhnija s pricetnou merkel, fonder decimovala bundeswehr a pekne sa hrala na navrharku tehotenskych uniforiem. V 2011 nas reich laskavo pustil na svoj pracovny trh, untermenschov po 7.r.prechodnom obdobi. A v 2015 otvorili dvere vsetkemu, co na svete existovalo ako najtazsia zberba. Teraz plackaju, fnuk💦, horia im mestecka🔥... wir schaffen dass?

@ahhola pretoze Merkel bola pricrtna, pozvala migrantov, o ktorych siris fotecky. Teda som rada, ze je vsetko v poriadku 😉

eva8
3. jan 2026
@ahhola

@ahhola zavislost od zdielanych komentarov vplyva na zdravie cloveka. Potom je taky clovek lahko zneuzitelny. V osobnych kontaktoch som videla zmeny ludi, ako sa stavaju slovne agresivnymi, nervoznymi... Su to inak mili, dobri, pomahajuci ludia, kym nezacuju nieco o politiky, neuvidia nausnicu v uchu chlapa, alebo niekoho inovyzoroveho. Velka skoda, ako sa da manipulovat a sirit uz ani nie strach a predsudky, ale priam nenavist (to slovo je silne, nerada ho pouzivam)

mizoko
3. jan 2026
@eva8

@ahhola zavislost od zdielanych komentarov vplyva na zdravie cloveka. Potom je taky clovek lahko zneuzitelny. V osobnych kontaktoch som videla zmeny ludi, ako sa stavaju slovne agresivnymi, nervoznymi... Su to inak mili, dobri, pomahajuci ludia, kym nezacuju nieco o politiky, neuvidia nausnicu v uchu chlapa, alebo niekoho inovyzoroveho. Velka skoda, ako sa da manipulovat a sirit uz ani nie strach a predsudky, ale priam nenavist (to slovo je silne, nerada ho pouzivam)

@eva8 tak to si vystihla dokonale

eva8
3. jan 2026
@mizoko

@eva8 tak to si vystihla dokonale

@mizoko je mi velmi luto, ale som optimista, verim ludom ❤️

anonym_3cab74
3. jan 2026
@eva8

@eva8 toto platí. Každý deň len tu na ploche vidíme ženy, ktoré zdieľajú obrázky, texty politické a keď niekto vyjadrí iný názor, tak sú jednoduché, bezzubé, nechodia ani do divadla, žijú zo sociálnych dávok a neviem čo ešte...to som vymenovala iba tie slušné komentáre.

mizoko
3. jan 2026

@anonym_autor mňa by skôr zaujímalo, čo si myslíte o teroristickom útoku USA na Venezuelu

beronsche
3. jan 2026

@anonym_autor na našom prezidentovi, ktorý je len nasadený panáčik poskakujúci na mafiánskych snurkach, sa mi nepáči nič..
Ani len ten prejav...

tetapetra
3. jan 2026
@anonym_3cab74

@eva8 toto platí. Každý deň len tu na ploche vidíme ženy, ktoré zdieľajú obrázky, texty politické a keď niekto vyjadrí iný názor, tak sú jednoduché, bezzubé, nechodia ani do divadla, žijú zo sociálnych dávok a neviem čo ešte...to som vymenovala iba tie slušné komentáre.

@anonym_3cab74 toto nie je názor je to zdieľanie bludov bez položených dôkazov. Čím nemyslím,že všetko je blud. Keď som napísala,že už Fico súhlasil v 2004 s migrantami,tak začala podsúvať iné bludy,namiesto aha,to som nevedela. Tiež netvrdím,že migranti nie sú problém, lebo sú. Tiež som upozornila,že otázka znela prihovor prezidenta a nie migranti.

ahhola
3. jan 2026
@eva8

@ahhola pretoze Merkel bola pricrtna, pozvala migrantov, o ktorych siris fotecky. Teda som rada, ze je vsetko v poriadku 😉

@eva8 v 2004🎊 skus citat s pochopenim, potom bol skandalik s odpocuvanim, vsak? A frau spravila vsetko, co sa po nej chcelo

ahhola
3. jan 2026
@mizoko

@anonym_autor mňa by skôr zaujímalo, čo si myslíte o teroristickom útoku USA na Venezuelu

mizoko
3. jan 2026
@ahhola

@ahhola čo s tým? To sú snáď tvoje komentáre k téme?

eva8
3. jan 2026

@ahhola ale vsak pises uplne nezmysly. Merkelova nikdy nebola predsednickou Europskej komisie, neviem preco ju porovnavas s Ursulou von der Leyenovou. Vyguglila som, ze v roku 2004 predsedal Európskej komisii Romano Prodi.

mizoko
3. jan 2026
@eva8

@ahhola ale vsak pises uplne nezmysly. Merkelova nikdy nebola predsednickou Europskej komisie, neviem preco ju porovnavas s Ursulou von der Leyenovou. Vyguglila som, ze v roku 2004 predsedal Európskej komisii Romano Prodi.

@eva8 lebo jej je jedno či je to pravda,hlavne že to vzbudí reakcie

eva8
3. jan 2026
@mizoko

@eva8 lebo jej je jedno či je to pravda,hlavne že to vzbudí reakcie

@mizoko vzdy som milovala konspiracie, aj rada pustam fantaziu Ale tieto komolene slova, mena a "mudrosti" siria len nevolu, nie riesenie

eva8
3. jan 2026
@ahhola

@ahhola kto je Jaromír Češka a kto su ti ostatni?

alenamihal
4. jan 2026

Ja som radsej pozerala ohnostroj ako na prazdne slova 😂

Strana
z4