Oslavy SNP: Prejav prezidenta v Banskej Bystrici
Velmi sa mi pacil prejav nasho p. prezidenta v Banskej Bystrici.
Zarazila ma jedna vec. P. pezidentka Caputova sa prisla poklonit aj s p. prezidentom Gasparovicom. A Pellegriny pri osloveni spomenul len Gasparovica. Caputova po prejaveni ucty odisla?
Este mi prislo usmevne (ale to sa neda vzdy pri priamom prenose ustrazit), ked prezident hovoril o vdake bojovnikom sediacich v prvom rade, kamera snimala clenov nasej vlady 🙂
Naozaj tym nechcem nikoho a nic znevazit. Chcem vyzdvihnut prejav nasho prezidenta, zamyslime sa nad jeho slovami, stoji to za to.
Čo konkrétne sa ti z prejavu páčilo? Nevidela som.
@januska12323 napr., aby sme drzali pokope. ... ze od kriku, hadok lahko prejdeme aj k fyzickemu nasiliu. Nech najdeme porozumenie. Myslim, ze prehovoril do duse aj nasej vlade a opozicii. Vsak ako sa spravaju oni, tak sa spravame aj my.
jasné a preto zmizol zo Smeru.
porozumenie... 😉
A este bola upriamena pozornost (zo studia, neviem kto to hovoril) na to, ako v obdobi, ked preberala moc do ruk komunisticka strana ('45 - '48) boli zatykani priamo ti, co riskovali svoje zivoty v SNP, viaceri popraveni. Aj byvaly prezident Husak sedel vo vazeni. To uz pozname z historie - prinajlepsom "len" strata pracovnej pozicie,
jasné a preto zmizol zo Smeru.
porozumenie... 😉
@anonym_ab8be9 vypocuj si a odosobni sa, sustred sa na obsah, nie na to, kto to hovori
Hladam link a natrafim na Sobotne dialogy s Ficom. On nadalej klame v priamom prenose, co sa tyka opozicie 🙂
Ako vzdy, najdu sa aj skutocnosti, s ktorymi s nim suhlasim 😉
@eva8 ziadne oslavy SNP sa konat nemali a basta, stat na to jednoducho nema peniaze, malo sa dnes len otvorit muzeum SNP zadarmo do polnoci, akciu si k tomu mali spravit veterani a mesto a bodka, ziadne ze sa tam pridu klanat aktualny vrahovia, zlodeji a klamari naroda ktorym v skutocnosti opovrhuju, su to skutocny zločinci ktorych by sami ucastnici SNP hnali do basy, hlavne zas to bude Ficova seansa bez ucasti obycajnych ludi tak ako na Cyrilo-Metodskych slavnostiach, lebo oni chcu pocut len hlavy svojho tupeho stada, inak sa mi paci ako sa sucasna koalicia silno rodinno-krestanska-antifasisticka spaja v regionalnych a komunalnych volbach v tuzbe po moci s fašistami/dietkami od Kotlebu teda banda Uhrik, Mazurek a spol., ale co sa prosto divim, Taraba ako aktualny minister rabovania zivotneho prostredia bol uz sucastou nacistou LSNS a zločinec Fico si zas chodi pravidelne ruky podavat a politicke prikazy preberat od vraha Putina, ved sam Blaha ktory "Mydlil Barana" urobil aj na den vstupu "spriatelenych vojsk" 21. augusta teda ZSSR do ČSSR dalsie velke vyhlasenie o vedeckej spolupraci medzi Slovenskom a Ruskom, je to banda, ucastnici SNP sa obracaju v hroboch.
@januska12323 napr., aby sme drzali pokope. ... ze od kriku, hadok lahko prejdeme aj k fyzickemu nasiliu. Nech najdeme porozumenie. Myslim, ze prehovoril do duse aj nasej vlade a opozicii. Vsak ako sa spravaju oni, tak sa spravame aj my.
@eva8 aha, tak nech si najprv ukludní kamarátov, potom môže rozprávať o láske a zmierení.
@eva8 ziadne oslavy SNP sa konat nemali a basta, stat na to jednoducho nema peniaze, malo sa dnes len otvorit muzeum SNP zadarmo do polnoci, akciu si k tomu mali spravit veterani a mesto a bodka, ziadne ze sa tam pridu klanat aktualny vrahovia, zlodeji a klamari naroda ktorym v skutocnosti opovrhuju, su to skutocny zločinci ktorych by sami ucastnici SNP hnali do basy, hlavne zas to bude Ficova seansa bez ucasti obycajnych ludi tak ako na Cyrilo-Metodskych slavnostiach, lebo oni chcu pocut len hlavy svojho tupeho stada, inak sa mi paci ako sa sucasna koalicia silno rodinno-krestanska-antifasisticka spaja v regionalnych a komunalnych volbach v tuzbe po moci s fašistami/dietkami od Kotlebu teda banda Uhrik, Mazurek a spol., ale co sa prosto divim, Taraba ako aktualny minister rabovania zivotneho prostredia bol uz sucastou nacistou LSNS a zločinec Fico si zas chodi pravidelne ruky podavat a politicke prikazy preberat od vraha Putina, ved sam Blaha ktory "Mydlil Barana" urobil aj na den vstupu "spriatelenych vojsk" 21. augusta teda ZSSR do ČSSR dalsie velke vyhlasenie o vedeckej spolupraci medzi Slovenskom a Ruskom, je to banda, ucastnici SNP sa obracaju v hroboch.
@anonym_043163 skoro storocni veterani maju organizovat oslavy? Zorganizovat financne zbierky? Asi uz len p. Strmen bol priamym aktivnym ucastnikom.
Oslavy sa konaju. Bodka. Tak "vytazme" z toho, co sa da. A nabuduce pred oslavou nejakeho sviatku zorganizuj paticiu. Mna napr. stve tohtorocna "sukromna" cyrilometodejska oslava na Devine. Nic som neurobila prwto, aby sa nekonala, okrem zucastnenia sa volieb
@eva8 aha, tak nech si najprv ukludní kamarátov, potom môže rozprávať o láske a zmierení.
@januska12323 vsak prave poukazujem na to, ze nepriamo kritizoval aj kamaratov 😉
@anonym_043163 inak, uplny suhlas. To, ako vlada opovrhuje ludskymi hodnotami (priam sa svojimi cinmi vysmieva) je na zaplakanie a na vzburu
Pani prezidentke❤️ asi prišlo zle medzi mafiou…
Čudujem sa jej,že vôbec prišla medzi skorumpovanú bandu zlodejov.
Pani prezidentke❤️ asi prišlo zle medzi mafiou…
Čudujem sa jej,že vôbec prišla medzi skorumpovanú bandu zlodejov.
@21914477 uz nie prezidentkou, ako sukromna osoba moze prejavit svoj nazor. Ale ked sa prisla poklonit ako byvala prezidentka, tak protest je, podla mna, nevhodny. Nemala vobec prist.
@21914477 uz nie prezidentkou, ako sukromna osoba moze prejavit svoj nazor. Ale ked sa prisla poklonit ako byvala prezidentka, tak protest je, podla mna, nevhodny. Nemala vobec prist.
@eva8 tichý protest je nevhodný? A čo je vhodné pre túto krajina?
Ticho šúchať nôžkami? Umlčať múdrych ľudí?
A vieš čo? Ani mi už neodpovedaj…Ak niekto napíše “veľmi sa mi prejav prezidenta” tak asi nie je o čom diskutovať….
Tak si to ešte do večera pozeraj,ako sa krásne usmieva,aké má krásne jamky a ako krásne hovorí…
Peknú nedeľu🍀
Je zaujimave: "...neurazajme zeny...". Zamerne neoslovil p. prezidentku? Potom v priamom prenose sam poburuje. Trochu sa ale zhacil, vsimnite si. Nuz, beriem to ako jeho zmatok, Pellegriniho zlyhanie.... Jedno vravi, druhe robi? Beriem to ako to, ze sa pomylil. Uvidim, co na to p. prezidentka, co na to on sam povie, ak bude mat odvahu niekto z mediii sa na to opytat
@eva8 tichý protest je nevhodný? A čo je vhodné pre túto krajina?
Ticho šúchať nôžkami? Umlčať múdrych ľudí?
A vieš čo? Ani mi už neodpovedaj…Ak niekto napíše “veľmi sa mi prejav prezidenta” tak asi nie je o čom diskutovať….
Tak si to ešte do večera pozeraj,ako sa krásne usmieva,aké má krásne jamky a ako krásne hovorí…
Peknú nedeľu🍀
@21914477 peknu nedelu 🍀
Je ine vystupovat a protestovat ako sujkromna osoba a protestovat v ulohe byvalej prezidentky, ktora ma byt apoliticka a neutralna.
Velky pruser Pellegriniho je, ak neodisla
@eva8 nechapem cim ta tento bezvyznamny prezident, ktory nic nedosiahol, nic nezlepsil, zaujal
@anonym_8cee20 zaujal ma jeho prihovor
@eva8 tak kazdy sme iny. Ja si teda ovela viac vsimam kto co robi, nez kto co hovori. A ako uz bolo spomenute, niekto iny mozno ten prihovor vytvoril, a on iba precital slova
@anonym_ab8be9 vypocuj si a odosobni sa, sustred sa na obsah, nie na to, kto to hovori
@eva8 pi**viny nepočúvam
@eva8 nemáš pravdu, väčšinou je dôležité aj KTO čo hovorí. Nikdy ma nemôžu nadchnúť pekné reči prázdneho obleku v prezidentskom paláci, ktorý pre naplnenie a uskutočnenie toho, o čom hovorí nikdy nič neurobil. On vie len rečniť a usmievať sa
A este bola upriamena pozornost (zo studia, neviem kto to hovoril) na to, ako v obdobi, ked preberala moc do ruk komunisticka strana ('45 - '48) boli zatykani priamo ti, co riskovali svoje zivoty v SNP, viaceri popraveni. Aj byvaly prezident Husak sedel vo vazeni. To uz pozname z historie - prinajlepsom "len" strata pracovnej pozicie,
@eva8 panebože, ty si mu to zožrala aj s navijakom 🙄, jasné že mu to napísal niekto z marketingu a jemu je uuuuuplne jedno všetko, chce byť len za pekneho a nabaliť sa. Ja som nešla, by som sa dogrcala.

@eva8 👀