Ako sa vám páčil prejav prezidenta?
Mile damy a fanynky, ako ste sa vam pacil prihovor pana prezidenta?
@anonym_bc24ea dotklo sa ma to, ze strasne zjednodusujes. Prezidenta som volila, aj ked moj prijem ma od tvojich 800 eur velmi daleko. smerom nahor😉 svet totiz nie je taky cierno-biely, ako si ho ty predstavujes
@anonym_ffc311 dobre a podla teba to bola dobra volba, bolo to spravne rozhodnutie ? je taký prezident akého si predstavuješ ?
Nie som jeho fanúšik, no snažím sa byt objektívna, lebo mam rada Slovensko a chcem, aby tu bolo dobre. Prezident ma silu spájať, robi presný opak. Pravidelne “nasiera” oba tábory. Ak chce mať vyrovnaný prejav, nemal by kritizovať koalíciu a opozíciu, naopak, obe strany chváliť - neustále opakovať, čo urobili obe strany dobre. Tak by aj protivníci videli pozitíva.
Peter Pellegrini nedal a nedá tejto krajine nič, lebo on vlastne ani nechce.
@veklipo On hlavne nemôže-šéf Fico ho pekne drží za gule.
@anonym_autor v záujme ochrany svojho duševného zdravia som si odpustila počúvať trápnosti toho prázdneho obleku z prezidentského paláca
@valria a tebe ako konkrétne ublížil?
@xckaretxxx Kto tu píše o ublížení? Ja nie.
Nikdy nepozeram prejav ziadneho prezidenta. Prazdne kecy, nemam na to cas, ani naladu. Ked uz je nieco zaujimave, co sa dozviem dodatocne v mediach, tak si prejav potom precitam. Ale stalo sa to mozno 2x.
@anonym_ffc311 dobre a podla teba to bola dobra volba, bolo to spravne rozhodnutie ? je taký prezident akého si predstavuješ ?
@sara07 jasne, ze k teme sa nevyjadri, naco… bola by blba, keby sa jej pacilo, kam tato krajina smeruje, tak si to radsej neprizna. Len skoda, ze reaguje na moj prispevok kvoli 800€, lebo sa citi dotknuta, ze ona tolko malinko nezaraba, ale asi si nevsimla, ze vela ludi s takym prijmom tuto chamrad volilo, lebo mali slubene aj lacnejsie potraviny.. ale pri tychto konsolidaciach na obcanoch, pricom oni si vyhadzuju statisice na svoje rozmary, si o chvilu mozu akurat tak skrabkat omietku.

@anonym_autor veľmi pekný ste sa mi páčil príhovor pána prezidenta.