Ako sa vám páčil prejav prezidenta?
Mile damy a fanynky, ako ste sa vam pacil prihovor pana prezidenta?
Ako ste sa vam???
napísal mu ho Ficko?
Nikoho nezaujíma ten ficov pajac
mám sa rada, odpustila som si, P.Pavla si radšej vypočujem
Ja som rychlo prepla, lebo mi doslo nevolno. Ale ked ho zvolili, mal tu slusnu fanynkovsku zakladnu. Tak sa fanyniek pytam, ci ho este tak lubia.
Ale teraz vážne. Ak by ten príhovor zabrechal Gery,to si rada pozriem aj zo záznamu 🤭.
Ja navrhujem aby novoročný prejav z prezidentského paláca mal Hesso Jasterak
To bude viac k veci ako pelleho kecy
Ja som rychlo prepla, lebo mi doslo nevolno. Ale ked ho zvolili, mal tu slusnu fanynkovsku zakladnu. Tak sa fanyniek pytam, ci ho este tak lubia.
@anonym_autor jeho fanynky teraz premyslaju, ako vyziju z 800€ cisteho, nech sa im dari.🙂
Ja ked tu posledne dni citam na co vsetko su ludia schopni zalozit diskusiu, tak si myslim ze si zasluzime aj sucasneho prezidenta aj vladu.
@anonym_autor jeho fanynky teraz premyslaju, ako vyziju z 800€ cisteho, nech sa im dari.🙂
@anonym_bc24ea tak tak, gratulujeme stastnym volickam🎉
Bol aspoň triezvy?
@anonym_autor pozrela som si v skratke na denniku N stačilo mi, v podstate človek ani nič iné nečaka len si pokope kde sa da
aky šialený rozdiel oproti prihovoru českého prezidenta ...
@anonym_autor myslíš tých pár teplých slov, čo povedal? Viac som nevydržala a prepla na skutočného prezidenta Petra Pavla
@anonym_autor myslíš tých pár teplých slov, čo povedal? Viac som nevydržala a prepla na skutočného prezidenta Petra Pavla
@anonym_90a2ff ja som nevydrzala ani minutu, ja sa nemozem kukat na jeho fejs.
Keby som sa chcela pozerať na prázdny oblek, idem k mužovi do skrine. Aj prejav by mal lepší.
Nezaujima ma nic co tento clovek povie,pardon precita.
Keby som sa chcela pozerať na prázdny oblek, idem k mužovi do skrine. Aj prejav by mal lepší.
@bomba36 tiež to tak cítim,stačí sa postaviť oproti skrini 😂😂
Nie som jeho fanúšik, no snažím sa byt objektívna, lebo mam rada Slovensko a chcem, aby tu bolo dobre. Prezident ma silu spájať, robi presný opak. Pravidelne “nasiera” oba tábory. Ak chce mať vyrovnaný prejav, nemal by kritizovať koalíciu a opozíciu, naopak, obe strany chváliť - neustále opakovať, čo urobili obe strany dobre. Tak by aj protivníci videli pozitíva.
Peter Pellegrini nedal a nedá tejto krajine nič, lebo on vlastne ani nechce.
@anonym_autor fantastický...nech žije Peťo👍♥️
@anonym_bc24ea máš veľmi obmedzené myslenie
@anonym_bc24ea máš veľmi obmedzené myslenie
@anonym_ffc311 co sa ta dotklo v mojom komentari, ze sa snazis urazat? Nebodaj si sa v nom nasla?
To vážne niekto pozerá prejavy prezidenta?
@anonym_autor Niektorých opäť opil rožkom, ale jemu sa veriť nedá.
@anonym_autor to vážne prišlo ti nevoľno ? Potrebuješ aj na nový rok priliat do ohňa. Apropo, prečo sa pytas, či sa páčil prejav prezidenta, keď si prepla.
@anonym_autor Niektorých opäť opil rožkom, ale jemu sa veriť nedá.
@valria a tebe ako konkrétne ublížil?
@anonym_ffc311 co sa ta dotklo v mojom komentari, ze sa snazis urazat? Nebodaj si sa v nom nasla?
@anonym_bc24ea dotklo sa ma to, ze strasne zjednodusujes. Prezidenta som volila, aj ked moj prijem ma od tvojich 800 eur velmi daleko. smerom nahor😉 svet totiz nie je taky cierno-biely, ako si ho ty predstavujes

Kedy mal? A kto vlastne? Gery prial? 😁