Ako to bolo s Korčokom a Juhosláviou?
Ahojte, ako to bolo s korcokom a juhosláviou ? Ozaj súhlasil a bol za aby sa zbombardovali nevinný ľudia ? Celkom ma to zmestilo ale Pelleho voliť nechcem
@aalt fascinuje ma ako niekto verí týmto jednostranným podporovateľom Korčoka 🤣
Ale dám jeden fakt za všetky bez rozpisovania ktorý poukáže na pokrytectvo a manipuláciu s faktami. V tom vypise udalostí pan podporovatel Korčoka akosi pozabudol spomenúť na fakt že Chorvati zaútočili na Bosnu 😀 Samozrejme lebo v tejto veľmi zjednodušenej hre na dobrých a zlých treba prezentovať históriu jednostranne.
Tu si prečitajte članok o tom čo robili aj Chorvati je z roku 2017 keď ešte ani dezinfo denník N nevedel že bude treba podporovať Korčoka a mohli písať pravdu o vojne... https://dennikn.sk/970093/nutili-ho-lizat-vlast...
@diaszoky prosim vysvetlis mi akoby mohol prezident (akykolvek) SR, parlamentej demokracie poslat nasich muzov do vojny? Vies, poznas pravomoci prezidenta SR, PARLAMENTEJ demokracie?
@anonymous87 lebo Fico,pele, Tomáš..... povedali 😉
@anonymous87 poslat nie ale rozhodnut o tom
no
@anonymous87 Teda mne je len jedno zvláštne že podporovatelia Korčoka a hlavne sám Korčok sa zaštituje tým že prezident takú právomoc nemá a nie tým že nikdy by osobne niečo take neschválil 🤦 No veď jasne že nemá takú právomoc. Ale snáď tu ide o principiálny postoj a nie len o to či môže. A Korčok svojimi výrokmi a činmi vojnu často podporil. Čiže áno ako prezident by to rozhodnúť nevedel ale nie pretože by to nechcel. A stále to neznamená že sa nedostaneme do bodu kedy niečo také bude reálnejšie a potom je úplne jasné že Korčok ktorý podporuje všetko čo sa dá na podporu vojny, bude.podporovat takéto myšlienky...
@diaszoky prosim pozri si ustavu SR bod prezident… kedze sme parlamentna demokracia vsetko musi prejst NR SR (vies o tom, ze dokazu prelomit aj veto prezidenta, ze?)… baby vazne. Nesirte hluposti 🙏 to ze sa nesuhlasite s korcokom je jedna vec… to ze sirite hoaxy je vec druha
@araxes sam sa niekolkokrat vyjadril, ze sk vojakov na ukrajinu posielat nechce 😉
@anonymous87 ninja všade vidím narativ že nemôže veď dobry príklad ste vlastne aj vy a ak povedal že nie tak lebo musel ale história jeho rozhodnutí hovorí o niečom inom
@araxes dobre 👌
@tetapetra Tak mi dohľadaj fakt kde je napísané že Kaliňák kšeftuje s vojenskými zbraňami 🤦 Kaliňákova firma vyrába Poľovnícke potreby a zbrane. Máš pocit že na Ukrajine chodia na poľovačku ? 🤦
Tie zbrane ktoré súkromny sektor vyrába sú ťažké techniky ako húfnice alebo sú to náboje...
@anonymous87 Veď ja viem že dobre a že jeho história podpor vojny sa nedá argumentom vyvrátiť 👍
@araxes ano, presne ako vravis. PraUdu mas vo vsetkych bodoch 😉
@anonymous87 Veď ja viem a tým že sa to snažíš "zahrať do autu" že akože mi ironický prikyvuješ len dokazuješ že keby si mal skutočne argumenty ako mi to vyvrátiť tak ich napíšeš ale keď nemaš tak si zvolil takúto taktiku písať že jasné máš pravdu 😉👍
@araxes si predstav, ze viem. Ano aj chorvati robili zverstva. A ak sa nepletiem, tak museli vydat vojnovych zlocincov pred trestny tribunal v Hagu. Rovnako si nerobim iluzie, ze ziadny ukrajinec nevykonal vojnovy zlocin v rusko-ukrajinskej vojne a aj tam mam jasno, kto je agresor a kto sa brani.
A v ktorej vojne neumieraju hlavne nevinny ludia????
@araxes teda neviem ci by som to nazvala taktikou. Skor mudrejsi ustupi…. Lebo mam fakt lepsi program, ako sa dotahovat s niekym, kto si prekruca fakty tak ako mu vyhovuje… ja mam na juhoslaviu svoj pohlad, ty svoj. Ja s tvojim absolutne nesuhlasim… pre mna su to veci vytrhavane z kontextu. Korcok urobil v tej dobe to co povazoval za spravne riesenie (to ze jeho nie, by vec nezmenilo je fakt)… a este jedna vec, sam sa vyjadril, ze nikoho bojovat na ukrajinu neposle (nie nemusel to povedat… je to proste fakt)…. Takze ti zelam krasne sviatky…
Osobne si myslím, že vtedy to bol správny krok.
Šlo tam o vyvražďovanie jedného národa druhým. To isté čo sa teraz deje v Palestine - u ktorej by NATO malo urobiť presne to isté - zasiahnuť (ale nezasiahnu, lebo peniaze z Izraela..).
Myslím si, že v tomto prípade je Korcok osočovany zbytočne. Vtedy bol na strane ukončenia vojny.
@lenkakravcova tipujem, že 99% Slovákov by v tej dobe urobilo rovnaké rozhodnutie ako Korčok, len teraz pán Fico povedali, že je vojnový štváč, tak to treba po ňom papagájovať.
@araxes moja zlata,to ,že ti bolo vyvrátené na Slovensku znamená len jedno,to určite budeš vedieť! (Stratégia vlády šíriť nepravdu…) a nemusíš vôbec veľmi rozmýšľať o tom,prečo
Ja mam ale informácie z inej krajíny ,kde nikomu o nič nejde…
Vies si pospájať súvislosti?
Proste trapas,tvoj pateticky pokus o prekrúcanie situácie
@bambulka_1 najhoršie vyjadrenie aké som kedy čítala v súvislosti so smrtou jedného človeka
Morálne dno?
To ani nepostačuje,ty nie si komentovatelna’
@anonymous87 🤣 Každý kto nemá argumenty sa výhovori nato že nemá čas 🤣🤣 a potom napíše dlhý príspevok 🤦 Ja nemám pohľad ja píšem fakty ktoré si mi nijako nevyvrátil. Aha čiže keď Korčokove nie by nič nezmenilo tak je to v poriadku 🤦 Veľmi nebezpečné tvrdenie s ktorým by si mohol obhájiť každého a všetko 🤷 Veď áno nepošle lebo vie že prezident nemá takú právomoc. Ale keby to bolo na jeho osobnom presvedčený tak by to podporoval tak ako doteraz podobne veci podporil. Belehrad, Irak, Izrael, Ukrajina. Vždy podpora vojny

@diaszoky to o posielaní ľudí do vojny bolo už miliónkrát vyvrátené. Nejaký lepší argument by sa nenašiel?