Aktuálna politická situácia. Máme šancu na zmenu?
Čo hovoríte na dianie v parlamente? Práve som videla video potýčky medzi Matovičom a myslím, že poslancami Smeru, kedy to vyvrcholilo až do fyzického kontaktu. To naozaj toto platíme? Sú to vrcholoví politici, ktorým sa skladáme na platy, ktorí majú robiť pre nás, ale robia len pre seba. Som znechutená, doslova mi je fyzicky zle a mám chuť sa zbaliť a utekať odtiaľto čo najďalej. Ešte dupľom keď si predstavím, kvôli čomu tá potýčka vlastne začala a ako koalícia znovu rozkladá právny štát. Má to ešte zmysel? Je ešte vôbec šanca na záchranu tejto krajiny alebo treba utekať, kým sa dá?
Čo sme si zvolili, to máme. A vyžereme si to až do samotného dna. Do pekla na bielom koni, ako istý pán F. povedali. Alebo potom revolúcia ako v Nepále. Na to ale nemáme povahy.
Čo sme si zvolili, to máme. A vyžereme si to až do samotného dna. Do pekla na bielom koni, ako istý pán F. povedali. Alebo potom revolúcia ako v Nepále. Na to ale nemáme povahy.
@muz26 veď toto. Vo Francúzsku by už dávno horel parlament, tu sa na to prizeráme a nič sa nedeje. Čím ďalej tým viac som znechutená a zhrozená, kam až toto ľudia nechajú zájsť.
Môj osobný názor je, že ešte ani náhodou nie sme na dne a ešte sa to dlho bude rútiť nižšie a nižšie. Lebo mentalita ľudí. A to naozaj nechcem byť taký ten čo vyvoláva paniku. Ja som vcelku pozitívny človek a aj si tak pozitívne žijem 🙂 Ale zároveň vidím a vnímam názory ľudí na slovensku. A z môjho pohľadu sme proste 100 rokov za opicami a ešte sa tam aj rochníme s dobrým pocitom, že "tradičné".. vzájomne sa hádame o veciach, ktoré by v 21. stor. mali byť už dávno vyriešenou a uzavretou témou a medzitým nám štát padá na hlavu, rozkráda sa, menia sa legislatívne veci, konsoliduje sa (rozumej - ľud nech si uťahuje opasky a "tí ktorých netreba menovať" nech kradnú a rozhadzujú ďalej).. a ako bonus sa klaniame nemenovanému, ktorý čo veta to hrubšia arogancia a ukazujeme prstom na "nepriateľov", na ktorých nám bolo povedané, že máme ukazovať... A tak... 🙂
@muz26 Žiaľ, trpíme aj my, čo sme ich nevolili.
@anonym_autor
Video bolo možno nechutné, parlamentná kultúra nízka, horšie sú však tie veci čo nevidíme a nevieme o nich. Časom niečo vyplávana povrch, ale kto to bude riešiť? Veď rušia dôležité inštitúcie, obrovské zmeny legislatívy.
Mali by sme vtrhnut tam vsetci tak, ako Fico vyzyval svojich, ked bol v opozicii . S palicami a lopatami. Zatial sa uz cez 2 roky len stazujeme v diskusiach. V Bulharsku vcera pod tlakom protivladnych protestov odstupil premier. V nasej tv ani slovo. Ale to by ste sa nemohli z roboty ponahlat domov, ale na protest
Slováci si sami nikdy v minulosti nevládli, proste nevedia to a tak to dnes aj vyzerá.
Na CT 1 politicka relacia Mate slovo aj o slovenskej politike. Okrem inych diiskutuje aj T. Zdechovsky
Mne je z toho neskutočne smutno. A chytá má bezmocnosť, v akej krajine vychovávam deti. Čo s nami bude. Kam až to zájde? Toto je neskutočná arogancia moci. Mafiánsky štát. A úplne najhoršie je pre mňa to, že ja na politickej scéne nevidím alternatívu, aby sme sa opäť mali kúsok lepšie...
@anonym_autor neriešim, nezaujímaju ma. Na prvom mieste je pre mňa rodina a úprimne politici sú snaď až na poslednom mieste lebo so zlodejmi nechcem mať nič spoločné.
@anonym_autor neriešim, nezaujímaju ma. Na prvom mieste je pre mňa rodina a úprimne politici sú snaď až na poslednom mieste lebo so zlodejmi nechcem mať nič spoločné.
@anonym_98dd3f preto sa tu mame vsetci zle,lebo jedna cast kradne a druha hovori to co ty:neriesim,nezaujimaju ma..
@anonym_98dd3f aj kvoli tebe sme v prdeli. Naco nam tu vobec svojim statusom dvihas tlak? A hambis sa sama za seba, ze si anonym? Ved mas aj preco. 😡
@anonym_98dd3f Keď prišli po odborárov, mlčal som; nebol som predsa odborár.
Keď prišli po židov, mlčal som; nebol som predsa žid.
Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by mohol protestovať.
Nestaraj sa a ani nezaujímaj, dobehne ta to aleno tvoje deti a potom budes márne volat, aby sa ludia zaujímali, lebo budu presne tam kde ty teraz.
@anonym_98dd3f Keď prišli po odborárov, mlčal som; nebol som predsa odborár.
Keď prišli po židov, mlčal som; nebol som predsa žid.
Keď prišli po mňa, nebolo už nikoho, kto by mohol protestovať.
Nestaraj sa a ani nezaujímaj, dobehne ta to aleno tvoje deti a potom budes márne volat, aby sa ludia zaujímali, lebo budu presne tam kde ty teraz.
@777januska777 výstižné
Mali by sme vtrhnut tam vsetci tak, ako Fico vyzyval svojich, ked bol v opozicii . S palicami a lopatami. Zatial sa uz cez 2 roky len stazujeme v diskusiach. V Bulharsku vcera pod tlakom protivladnych protestov odstupil premier. V nasej tv ani slovo. Ale to by ste sa nemohli z roboty ponahlat domov, ale na protest
@oli18
Podľa podpredsedníčky SaS Márie Kolíkovej vláda likviduje systémové poistky právneho štátu. „Zrušenie úradu, ktorý mal chrániť oznamovateľov korupcie, je likvidáciou poslednej nezávislej protiváhy,“ podotkla.
Čítajte viac: https://www.sme.sk/domov/c/v-bratislave-sa-kona...
@oli18
Podľa podpredsedníčky SaS Márie Kolíkovej vláda likviduje systémové poistky právneho štátu. „Zrušenie úradu, ktorý mal chrániť oznamovateľov korupcie, je likvidáciou poslednej nezávislej protiváhy,“ podotkla.
@marce63 diky, viem o tom. Do Ba mam z vychodu ďaleko. U nas som bola na vsetkych.
@oli18
@marce63 fakt, že aj Žilinka sa vyjadril proti tomuto zákonu je už naozaj alarmujúci. Už keď ich vlastní ľudia sú proti nim a hovoria, že to prinesie len škodu a žiadny osoh, tak to je naozaj už dno.
@anonym_98dd3f a toto dokaze rozdelit aj rodiny,ludom to uz drbe na tie hlavy z politiky.Hrozna doba,ako sa vravi matka proti dcere,syn proti otcovi.Zijeme si do bodky podla biblie.Ale ludom to v tych hlavach nedochadza.
@anonym_98dd3f lenže ti politici a ich konanie ovplyvňuje tvoj život a život tvojej rodiny, nevšímala si si?
V parlamente by mala byť SBS-ka a istých ľudí, ktorí tam prídu oblečení mimo predpis, správanie majú mimo predpis, tak vyviesť von, nech nerušia normálnu činnosť. Však s Matovičom je škoda si niečo začať, on zámerne provokuje.
V parlamente by mala byť SBS-ka a istých ľudí, ktorí tam prídu oblečení mimo predpis, správanie majú mimo predpis, tak vyviesť von, nech nerušia normálnu činnosť. Však s Matovičom je škoda si niečo začať, on zámerne provokuje.
@petronelag aspon niekto nieco proti tej mafii robi. Skoda, ze je sam.
@petronelag aha, ale to, že smerácky mafoši v parlamente fyzicky atakujú druhých, hádžu fľaše, chytajú opozičných poslancov pod krk, chodia ožratí ako prasce a fajčia v Národnej rade je ok, predpokladám, či?
@oli18 presne tak!!
@anonym_98dd3f vtipné, že neriešiš, nezaujíma ta.
Zabudla si zrejme, že ich rozhodnutia teba a aj tvoju rodinu, priamo ovplyvňujú.
Hrozna tá slovenská ľahostajnosť.
Rozmýšľam, kedy ľudia začnú riešiť a zaujímať sa...
Keď nebudu mať čo dať deťom do úst?
@anonym_98dd3f vtipné, že neriešiš, nezaujíma ta.
Zabudla si zrejme, že ich rozhodnutia teba a aj tvoju rodinu, priamo ovplyvňujú.
Hrozna tá slovenská ľahostajnosť.
Rozmýšľam, kedy ľudia začnú riešiť a zaujímať sa...
Keď nebudu mať čo dať deťom do úst?
@beronsche to sme preto tak dopadli, ze ludia neriesia, nezaujimaju sa, nevedia. A ked su volby, tak idu, lebo ved je to ich obcianska povinnost.
A koho? Kedysi Meciara, dnes Fica, lebo tieto mena im najviac rezonuju. Ale suvislosti nevedia, lebo neriesia.
@anonym_98dd3f a toto dokaze rozdelit aj rodiny,ludom to uz drbe na tie hlavy z politiky.Hrozna doba,ako sa vravi matka proti dcere,syn proti otcovi.Zijeme si do bodky podla biblie.Ale ludom to v tych hlavach nedochadza.
@anonym_47398f ked ti nasledky toho, ze nemame pravny stat rozdrbu rodinu a mozno aj dom, pochopis, ze mlcat nie je vzdy zlato, len uz bude neskoro. Potrebujeme aktivnych ludi, ktori sa neboja vyjadrit svoj nazor, lebo nase deti nebudu chciet zit v takejto rozpadnutej krajine.
@petronelag Aj keď provokuje, nemusia reagovať ako primitívy. Dôležitejšie však je, čo robia s našim právom, bol deravý, no teraz ho len a len prispôsobujú neviem komu.
@anonym_98dd3f zastanem sa ta. Uzivaj si rodinu, deti, pripravuj sa na Vianoce aj za mna ❤️
@marce63 fakt, že aj Žilinka sa vyjadril proti tomuto zákonu je už naozaj alarmujúci. Už keď ich vlastní ľudia sú proti nim a hovoria, že to prinesie len škodu a žiadny osoh, tak to je naozaj už dno.
@anonym_autor vsak pridu mafiani zo zahranicia a budeme este viac v prdeli
@petronelag mali by davat v prvom rade fúkať

My mame na Slovensku vrcholových politikov??? To akože koho?
Že som si nevšimla