Aktuálna politická situácia. Máme šancu na zmenu?
Čo hovoríte na dianie v parlamente? Práve som videla video potýčky medzi Matovičom a myslím, že poslancami Smeru, kedy to vyvrcholilo až do fyzického kontaktu. To naozaj toto platíme? Sú to vrcholoví politici, ktorým sa skladáme na platy, ktorí majú robiť pre nás, ale robia len pre seba. Som znechutená, doslova mi je fyzicky zle a mám chuť sa zbaliť a utekať odtiaľto čo najďalej. Ešte dupľom keď si predstavím, kvôli čomu tá potýčka vlastne začala a ako koalícia znovu rozkladá právny štát. Má to ešte zmysel? Je ešte vôbec šanca na záchranu tejto krajiny alebo treba utekať, kým sa dá?
@petronelag mali by davat v prvom rade fúkať
@eva8
No mne sa nahodou Matovic velmi lubi,myslim ako politik,..ten im to vsetko pekne krasne vytmavi...Tato Ficova vlada je uplny hnoj, fuj,klamu,rozkradaju ,a nas,,s tymi konsolidancnymi balickami,,len nas ozobracuju len chcu zakryt zlodejinu,,Ak budu volby ,treba volit Matovica,..Ten im vidi az do zaludka..Myslela som si ,ze Fico bude dobry ,figu borovu, klame,len sa tak za nim prasi,,Hanba tejto Ficiakovej vlade, ja drzim palce Matovicovi...On sa ich neboji.Ja hovorim ze to mame druheho Janosika..Vsak z EU tusim tych smerakov vyhodili,,,neviem ,ci som to dobre pochopil
@eva8
No mne sa nahodou Matovic velmi lubi,myslim ako politik,..ten im to vsetko pekne krasne vytmavi...Tato Ficova vlada je uplny hnoj, fuj,klamu,rozkradaju ,a nas,,s tymi konsolidancnymi balickami,,len nas ozobracuju len chcu zakryt zlodejinu,,Ak budu volby ,treba volit Matovica,..Ten im vidi az do zaludka..Myslela som si ,ze Fico bude dobry ,figu borovu, klame,len sa tak za nim prasi,,Hanba tejto Ficiakovej vlade, ja drzim palce Matovicovi...On sa ich neboji.Ja hovorim ze to mame druheho Janosika..Vsak z EU tusim tych smerakov vyhodili,,,neviem ,ci som to dobre pochopil
@anonym_ea3808 Matovic v opozicii je ok, ale mal by si davat pozor na jazyk. To ako sa sprava? A k zenam? (nadrzana, krava)
@anonym_ea3808 Matovic v opozicii je ok, ale mal by si davat pozor na jazyk. To ako sa sprava? A k zenam? (nadrzana, krava)
@eva8 no lebo koalícia s ich americkými kur*ami a hyenami a podobne sa k ženám správa lepšie. A nebolo to od Matoviča zase len tak. Tie ženy tam doňho skákali, jedna doňho dokonca sácala.
@eva8 no lebo koalícia s ich americkými kur*ami a hyenami a podobne sa k ženám správa lepšie. A nebolo to od Matoviča zase len tak. Tie ženy tam doňho skákali, jedna doňho dokonca sácala.
@anonym_autor
Vdy vravim, zacnime od seba, podme prikladom. (Ani ja sa nie vzdy zdrzim)
Matovic ma u naveke plus, nemeni kabaty. Aj v rozmyslani, v snahe. Ale nema na to, byt premierom. Je az privelmi poplaseny, preto sa nan neda spolahnut. Podla mna, k jeho likvidacii mu dopomohol Sulik pocas pandemie. Mali smolu. Potom prisla aj vojna. A Smeraci vyhrali vdaka klamstvam a hadkam medzi M a S. Ale nechcem sa vracat do minulosti, dolezite je teraz a co bude. Nechcela by som, aby sa S. vratil do politiky, pretze on je nekompromisny, co je skoda, pretoze vedomosti ma. M. sa riadi instinktom.
@anonym_autor neriešim, nezaujímaju ma. Na prvom mieste je pre mňa rodina a úprimne politici sú snaď až na poslednom mieste lebo so zlodejmi nechcem mať nič spoločné.
@anonym_98dd3f „Nakoniec vám budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. To je trest za neochotu podieľať sa na politike.“ Platon
@anonym_autor neriešim, nezaujímaju ma. Na prvom mieste je pre mňa rodina a úprimne politici sú snaď až na poslednom mieste lebo so zlodejmi nechcem mať nič spoločné.
@anonym_98dd3f len nezabúdaj že tí politici rozhodujú aj o veciach čo sa týkajú každého a každodenného zivota… Hlavne ak máš rodinu.
@anonym_98dd3f a toto dokaze rozdelit aj rodiny,ludom to uz drbe na tie hlavy z politiky.Hrozna doba,ako sa vravi matka proti dcere,syn proti otcovi.Zijeme si do bodky podla biblie.Ale ludom to v tych hlavach nedochadza.
@anonym_47398f Divide et impera! To už vedeli aj starí Rimania že ako treba politikárčiť. Rozdeluj a panuj.
@petronelag aspon niekto nieco proti tej mafii robi. Skoda, ze je sam.
@oli18 presne on aspon povie pravdu. Veď som videl úplný začiatok. Natočil na mobil tých čo hlasovali a povedal že toto sú ludia čo podporili mafiu. Ukázal pravdu. A na to je aj príslovie že keď tí dotyční hneď začali útočiť tak čo to značí? Keby neurobili nič zlé tak sa slušne vyjadria. Vracajú sa Mečiarove časy. Keď aj on kedysi na reportérov reagoval slovami: Vypni tú kameru lebo ti ju rozbijem! … keby nemal za ušami tak im normálne odpovie.
@petronelag aha, ale to, že smerácky mafoši v parlamente fyzicky atakujú druhých, hádžu fľaše, chytajú opozičných poslancov pod krk, chodia ožratí ako prasce a fajčia v Národnej rade je ok, predpokladám, či?
@anonym_autor presne tak! Obyčajnym robošom dávajú fúkať pred príchodom do práce vo fabrikách a logistických halách, a nemôže odmietnúť inák ho nepustia cez turniket, a keby nafúkal má okamžitú výpoveď. A politik ktorému sa aj takíto roboši skladajú na plat môže?
@anonym_98dd3f tak prave kvoli rodine a tvojim detomby si sa mala zaujimat co sa deje, rozhodnutia politikov ovplyvnuju tvoj zivot a zivot tvojich deti!!! Ludia uz si konecne uvedomte ze kazde rozhodnutie v parlamente ma priamy alebo nepriamy dosah na vase rodiny, penazenky, buducnost. Tvrdit ze ta to nezaujima a zaujima ta len tvoja rodina je vrcholne sebecke voci tvojim detom ktore ta ako vravis zaujimaju. Ak by ta zaujimali a nebola by si lenivy skepy egocentrik tak by si sa zaujimala o to ci sa v politike deje lebo a to sa budem opakovat ovplyvňuje to tvoj zivot a buducnost!
@beronsche to sme preto tak dopadli, ze ludia neriesia, nezaujimaju sa, nevedia. A ked su volby, tak idu, lebo ved je to ich obcianska povinnost.
A koho? Kedysi Meciara, dnes Fica, lebo tieto mena im najviac rezonuju. Ale suvislosti nevedia, lebo neriesia.
@oli18 správne doslova správne! Nemám čo dodať. 👍
@petronelag mali by davat v prvom rade fúkať
@eva8 a všimni si že keď ho k tomu vyzýval aby fúkal a ako reagoval. Reakciou sa krásne priznal.
@eva8
@anonym_ea3808 Matovič mal tú smolu že keď sa dostal k vláde, akurát prišiel covid a všetko zmaril. Po tom čo napáchal s covidom mu klesla popularita. Keby nebol covid, mohli sme byť úplne inde. Poďme všetci voliť Matoviča krúzkujme ho. Len jak sa rozpadli na Demokratov a Slovensko už klesli na popularite. Ešte ako OLANO boli silní. Dobry koncept to bol, že primátori, starostovia, a rôzny mix ludí zo všetkých oblastí. Tak mali aj regionálne blízko. Teraz ako klasicke politické strany sú také nič nehovoriace.
Ja som fanúšik Orbána ale oni vedia robiť ľavicovú politiku. Na slovensku nie. Ficománia presne kopíruje Mečiarizmus. Proste nevedia to. Na slovensku radšej nech je hocikto len nie smerohlas.
@eva8 ale aj vysvetlil prečo tak tie ženy tak nazval… na ženy z opozície nič nepovedal.
@anonym_47398f Divide et impera! To už vedeli aj starí Rimania že ako treba politikárčiť. Rozdeluj a panuj.
@unbeholfen zober ludom vsetko,vrat im trochu a budu ta velebit az do nebies.Este maju,co brat ale ked pride doba,ze uz zobrali vsetko,pride zachranca,co da tu trochu a ludia ho budu velebit.Aj toto nas caka.
@anonym_autor a myslis ze inde je to lepsie? Uz susedne Cesko nedopadlo teraz lepsie. O Madarsku sa ani nevyjadrujem...Nesu prvi ani posledni politici co si skocili do vlasov,mne to pride usmevne skor 😃. Normalne si zi svoj zivot,nenechaj sa zdeptat primitivnmi. Ak su volby,protesty,referenda tam mas moznost zvratit toto panoptikum. Inak asi sa zdialky pozerat.
no tak ja som keď som to videla, som si len spomenula na ukážky z talianskeho parlamentu , kde sa s obmenou medzi sebou riadne pomydlia poslanci , v Čechách poslanec zdemoloval pultík za ktorým rečnil , potýčky medzi Okamurom a ostatnými sú úplne bežné. Nezažili sme v našom parlamente nič nové čo by sa neudialo aj inde v Európe, len sme trocha v šoku , lebo nie sme na to až tak zvyknutí. Pre mňa je Matovič človek s duševnou poruchou a mal byť okamžite odvedený parlamentnou strážou, rovnako tak Pročko , to že sa nechali poslanci koalície vyprovokovať tiež nie je chválihodné. Zrejme keby sedeli na mieste a nereagovali urobili by lepšie . V každom prípade , je to politika a deje sa to v nej , nie len u nás ale aj v okolitých krajinách .
@anonym_autor
Vdy vravim, zacnime od seba, podme prikladom. (Ani ja sa nie vzdy zdrzim)
Matovic ma u naveke plus, nemeni kabaty. Aj v rozmyslani, v snahe. Ale nema na to, byt premierom. Je az privelmi poplaseny, preto sa nan neda spolahnut. Podla mna, k jeho likvidacii mu dopomohol Sulik pocas pandemie. Mali smolu. Potom prisla aj vojna. A Smeraci vyhrali vdaka klamstvam a hadkam medzi M a S. Ale nechcem sa vracat do minulosti, dolezite je teraz a co bude. Nechcela by som, aby sa S. vratil do politiky, pretze on je nekompromisny, co je skoda, pretoze vedomosti ma. M. sa riadi instinktom.
@eva8 ja súhlasím. A aj keď zrejme budem voliť HS pri ďalších voľbách, neviem si Matoviča predstaviť znovu ako premiéra. Podľa mňa tam má na to schopnejších ľudí - takého Jakaba, aj keď ten skôr asi bude chcieť riadiť financie. Ale zase, neviem si ako premiéra predstaviť ani Šimečku. Keby v PSku vymení Miša na stoličke predsedu taká Mesterova, tak aj pouvažujem, že hodím hlas im.
@eva8 ja súhlasím. A aj keď zrejme budem voliť HS pri ďalších voľbách, neviem si Matoviča predstaviť znovu ako premiéra. Podľa mňa tam má na to schopnejších ľudí - takého Jakaba, aj keď ten skôr asi bude chcieť riadiť financie. Ale zase, neviem si ako premiéra predstaviť ani Šimečku. Keby v PSku vymení Miša na stoličke predsedu taká Mesterova, tak aj pouvažujem, že hodím hlas im.
@anonym_autor čo je HS? Hnutie Slovensko?
no tak ja som keď som to videla, som si len spomenula na ukážky z talianskeho parlamentu , kde sa s obmenou medzi sebou riadne pomydlia poslanci , v Čechách poslanec zdemoloval pultík za ktorým rečnil , potýčky medzi Okamurom a ostatnými sú úplne bežné. Nezažili sme v našom parlamente nič nové čo by sa neudialo aj inde v Európe, len sme trocha v šoku , lebo nie sme na to až tak zvyknutí. Pre mňa je Matovič človek s duševnou poruchou a mal byť okamžite odvedený parlamentnou strážou, rovnako tak Pročko , to že sa nechali poslanci koalície vyprovokovať tiež nie je chválihodné. Zrejme keby sedeli na mieste a nereagovali urobili by lepšie . V každom prípade , je to politika a deje sa to v nej , nie len u nás ale aj v okolitých krajinách .
@subartic deje, ale my si nechavame v priamom prenose zlikvidovat pravny a demokraticky stat a vykradnut ho.
Čo máme robit aby nebolo tak?
@eva8 ale aj vysvetlil prečo tak tie ženy tak nazval… na ženy z opozície nič nepovedal.
@unbeholfen to nikoho neospravedlnuje
@anonym_98dd3f preto sa tu mame vsetci zle,lebo jedna cast kradne a druha hovori to co ty:neriesim,nezaujimaju ma..
@anonym_372e33 to že ty sa maš zle neznamená, že všetci... Ja sa mám dobré a nemusím na to kradnúť
@anonym_autor Simecku si viem predstavit ako premiera. Mesterova ma prijemne prekvapuje. Hovori priamo k veci a nenutene razne.
Matoviča? Ako že každý hrad potrebuje šaša? Lebo kričať, to je naozaj jediné, čo vie.
Politik by sa mal poradiť s odborníkmi a potom to riešenie politicky podporiť. Čo robil Matovič počas covidu? Odborníci mi niečo poradili a on urobil niečo úplne iné. Nejakú atómovku, aby ukázal aký je múdry. Škoda, že to vždy dopadlo na hovno.
Alebo čo robí teraz.... Kopec ekonomických odborníkov radí, čo robiť aby SK nezaostávalo. Čo robí Matovič? Nejaké hlasovania o populistických krokoch, ktoré vyžaduje, aby podporila budúca vláda. Žiadne hlboké reformy, žiadne videnie do budúcnosti. Nič, iba kričanie a hranie sa na šaša.
Prečo myslíte, že s ním nikto nechce spolupracovať? Čiže dať hlas Matovičovi je rovnaký výsledok, ako ho hodiť do koša. Lebo iba spoluprácou sa dá dosiahnuť zmena
@anonym_autor Simecku si viem predstavit ako premiera. Mesterova ma prijemne prekvapuje. Hovori priamo k veci a nenutene razne.
@eva8 ja vôbec. Nevie poriadne argumentovať, v diskusiách je slabý ako čaj a keď sa minule "pustil" na proteste do Fica, tak mi na smiech z neho bolo. Majú tam lepších ľudí, ktorí by mohli zastať jeho miesto. To už Truban bol za mňa lepší
tak ja len 2 postrehy: ze pokial by bezny clovek prisiel do prace pod vplyvom alkoholu, tak by mal okamzitu vypoved. to je proste neakceptovatelne. a za dalsie, zacali im niekolkotyzdnove prazdniny, plat im samozrejme bezi, aj vtedy ked maju rokovat a jednoducho ani nepridu, x krat je prazdna sala. toto je fakt dream job.
@eva8 lenže "ta žena" mu povedala ze je idiot. On jej len odpovedal.... A ma pravdu

@anonym_autor priznavam ze video som dopozerala s tazkostami. Az fyzicky zle mi doslo kde to zijem a co za tupu ozratu luzu platim za riadenie tohto statu. Citim absolutne zhnusenie a po dnesku nevidim uz ziadny svetly bod na koncitunela. Slivensko uz nie jepravny stat. Dielo je dokonane, moze sa bratia sestry sviatkovat.