icon

Aký je váš dojem z účasti na voľbách?

jana_eyre_2
23. mar 2024

Tie, ktore poráža z politickych tém, môžete preskočiť - je tu ďalšia..

Mňa zaujíma - aký máte dojem z účasti na voľbách vo vašom obvode?

Mňa sklamalo že na pohľad je u nás dosť prázdno.. bola som voliť okolo 10tej, ľudia síce boli, ale oproti parlamentným voľbám to nebolo nič.. ked boli parlamentne volby, čakala som v rade aj 10minut, teraz to bola 5minutova záležitosť aj s cestou.. manžel bol neskôr a situácia rovnaká.. viem že sa asi aj niekde dá pozrieť percentuálna účasť ale mňa zaujímajú skôr dojmy ľudí.. veľmi ma mrzí, že napriek situácii u nás na Slovensku mám pocit, že ľuďom až tak nezáleží na tom, ako to dopadne a nejdú k urnám..

Ďakujem 😉

Strana
z2
tamta
23. mar 2024

@vanilkovazmrzka nemyli sa. Zial to tak bude... Stale síce nechápem, kto a prečo mu to hodí ale keď to skutočne tak bude, tak si to Slovaci zaslúžia. Nech dostanú, čo chcú. Prajem im to. Snad keď padne Slovensko na úplné dno, dojde im to...

hsara99
23. mar 2024

Babka je vo volebnej komisii u nás, volala som s ňou a teda žalostná zatiaľ účasť, o 7.00 zástup dôchodcov a odvtedy pár ľudí za hodinu :(

janickacrazy
23. mar 2024

@jana_eyre_2 U nás teda tiež málo ľudí, ticho ako v hrobe, na podpisovom hárku sme boli ako prví dvaja, normálne som sklamaná, že ľudia neprišli.

cafelatte
23. mar 2024

U nás bola podľa môjho názoru slabá účasť, malo ludi, malo podpisov, boli sme po 15tej, navyše nám zacalo prsat co tiez môže ovplyvniť ľudí ísť voliť.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lenocka5533
23. mar 2024

@jana_eyre_2 Ja som bola zhruba pred hodinkou, mňa naopak prekvapilo veľa mladých ľudí, vyzerá že prvovoliči. Je možné že dôchodcovi boli doobeda a poobede skôr mladšie ročníky. U nás prší a aj tak dosť ľudí, stále niekto prichádzal-odchádzal.

slavomira236
23. mar 2024

@jana_eyre_2 ja som nebola ale rano ako som isla na kupko s dcerou tak vychadzal ludia o 8smej dochodci. Dcera moja bola o cca 15 stej ze tam bola sama

surama
23. mar 2024

Teraz to ide rychlo, kedze mas len jeden papier a robis jeden kruzok. Pri nas chodia ludia cely den, takze ja praveze vidim ucast podobnu ako pri parlamentnych.

jana_eyre_2
autor
23. mar 2024

No večer sa pokazilo počasie aj u nás, tak snáď to trocha pomohlo... Ale neverím že bude výsledok podľa mojich predstáv..

petronellla87
23. mar 2024

@jana_eyre_2 u nas bola celkom rada, boli sme pred chvíľou. Cez den keď bolo pekne boli ľudia asi po záhradkách a tak🙂

estellas
Autor odpoveď zmazal
kuki13
23. mar 2024

@jana_eyre_2 v BA bude cez 50% podla starostu Ruzinova, tak uvidime. Posledne prezidentske volby 1. kolo bola celoslovenska ucast 48,7% a v Ruzinove 57%. Tak hadam ze to bude o trosku menej ako minule volby. Uvidime coskoro.

estellas
23. mar 2024

@jana_eyre_2 U nás tiež bola malá účasť. Málo podpisov.

timea301196
23. mar 2024

S 1700 voličov zatiaľ okolo 600 len 🙂

mima1608
23. mar 2024

Odhadovaná účasť je zatiaľ 47%, tak uvidíme. Bola som okolo 10.30 a bolo dosť ľudí u nás veru.

zaralotuska
23. mar 2024

@lindous zdravím, ja mám 20 a mám celý Instagram toho ako všetci kamoši šli voliť, čiže minimálne za Bratislavu smiem povedať že účasť mladých bola hojná

lindous
23. mar 2024

@zaralotuska ja som tiež z BA, tiež veľa kamarátov - rovesníkov (25-30) zdieľalo na IG, no práve keď som tam bola ja, vyzeralo to inak... pár úplne mladých ľudí a mnoho dôchodcov 😅

jana_eyre_2
autor
24. mar 2024

No výsledok ma pozitívne prekvapil, ale bohužiaľ nič neznamená..

Strana
z2