icon

Braňo Závodský: Jeho kritika dôchodcov objektívna alebo prehnaná?

Včera o 11:10

Aký máte na neho názor? Za mňa strašne neprofesionálny a nevie byť nestranný a hlavne nenávisť na dôchodcov z neho srší nie je pomaly relácia kedy by sám od seba nespomenul 13te dôchodky že koľko berú peňazí, pričom tých sociálnych opatrení ktoré zbytočne stoja štátnu kasu peniaze je oveľa viac. Ale na tie 13te dôchodky-dôchodcov je doslova vysadený. Ja už prelaďujem rádio ak ho počujem.

Strana
z6
anonym_c28b23
Dnes o 12:25
@julish

@anonym_c28b23 Ake nase etnikum? Nemaju nic specialne! Vies, kto su najvacsimi prijimatekni socialnych davok? Osameli ludia, jednoclenne domacnosti. Ucelove PNky hadaj kto najviac pobera? Atd ach ach

@julish 3 roky poberat rodicak takmer 500€ je nič? Plus ďalšie pridavky? Asi prečo si stále robia deti? Plus získajú tým navyse aj odrobene roky do dôchodku. A neboj, aj oni kseftuju s PNkami

anonym_ddcb17
Dnes o 12:28
@anonym_c28b23

@anonym_ddcb17 tak potom si kúpim byt tam, kde na to mam. Ako dôchodca snáď nemusím bývať v centre. SK nie je Bratislava. Alebo som ticho.

@anonym_c28b23 no ved ked budes dochodkyna, tak tak urob presne ako pises💪

anonym_c28b23
Dnes o 12:29
@anonym_ddcb17

@anonym_c28b23 no ved ked budes dochodkyna, tak tak urob presne ako pises💪

@anonym_ddcb17 ja mam klasický byt takže takéto starosti mat nebudem
Presne kvôli tomuto som nemala veľké oči

anonym_ddcb17
Dnes o 12:35
@anonym_c28b23

@anonym_ddcb17 ja mam klasický byt takže takéto starosti mat nebudem
Presne kvôli tomuto som nemala veľké oči

@anonym_c28b23 mozno budes trnom v oku tym, ktorym by sa hodil tvoj byt v zmysle, co nejde dochodkyna do domova seniorov, co tu sama obyva byt, ktory by sa viac hodil mladym😏
Pointa: vidim to v okoli, ze v starsom veku sa ti meni racionalny usudok a lpies na svojich veciach a spomienkach. Ja to nejdem sudit, ktovie co budeme riesit v 70ke my, pravdepodovne budeme este pracovat😵‍💫

julish
Dnes o 12:42
@anonym_c28b23

@julish 3 roky poberat rodicak takmer 500€ je nič? Plus ďalšie pridavky? Asi prečo si stále robia deti? Plus získajú tým navyse aj odrobene roky do dôchodku. A neboj, aj oni kseftuju s PNkami

@anonym_c28b23 a co maju mat ine kriteria ako neromski obcania? Ci co tu akoze obhajujes?

Strana
z6