Bude vojna alebo nás čaká niečo iné?
Ahojte, myslíte že už je to zle ? Myslíte že už sa tomu nevyhneme a bude vojna ? Čo nás podľa vás čaká ?
vojna kde ? lebo tie uz su ...
Áno, hneď zajtra ráno o 8:00h., netreba ísť už ani do roboty, ja už mám nakúpené zásoby a schovávam sa v pivnici.
Vojna už je.
@anonym_ce43d7 ale myslím vojna v európskej únii, tretia svetová vojna
vojna kde ? lebo tie uz su ...
@anonym_823569 myslím vojnu v európskej únii
Áno, hneď zajtra ráno o 8:00h., netreba ísť už ani do roboty, ja už mám nakúpené zásoby a schovávam sa v pivnici.
@anonym_f68ecc ja viem že ti to je možno na smiech ale prečo ? Vidím rôzne správy ohľadne možnej vojny a všade ľudia vyrehotane smajlíky ako reakcie. Ale nerozumiem prečo
@anonym_f68ecc ja viem že ti to je možno na smiech ale prečo ? Vidím rôzne správy ohľadne možnej vojny a všade ľudia vyrehotane smajlíky ako reakcie. Ale nerozumiem prečo
@anonym_autor a čo si myslíš, že tomu nejako zabrániš, keď budeš nad tým lamentovať alebo čo čakáš?
@anonym_autor a čo si myslíš, že tomu nejako zabrániš, keď budeš nad tým lamentovať alebo čo čakáš?
@anonym_f68ecc ja netvrdím že zabránim. Ale obavy z toho mám a chcem vedieť čo čakať. Chcem vedieť či tomu prispôsobovať životné rozhodnutia (napríklad otázka bývania - kde, otázka prírastku do rodiny, dovoleniek, štúdia, atď atď...)
@anonym_f68ecc ja netvrdím že zabránim. Ale obavy z toho mám a chcem vedieť čo čakať. Chcem vedieť či tomu prispôsobovať životné rozhodnutia (napríklad otázka bývania - kde, otázka prírastku do rodiny, dovoleniek, štúdia, atď atď...)
@anonym_autor a kde bude bezpečné žiť, bývať, študovať, pracovať na živobytie, dovolenkovať, keby bola tretia svetová?
Vojna mohla byt kedykolvek pocas existencie CSSR. Pocas existencie CSS bolo ZSSR vacsie, malo svoje okupovane satelity a neodvazili sa do priameho konfliktu s Zapadom. Potlacili nasilim povstanie v Madarsku, v 1968 zautocili na Ceskoslovensko, boli zapojeni v x konfliktoch, najvacsi bol Afganistan. Dnes to nie je o nic lepsie, ani horsie ako v minulosti. Ked bude NATO drzat pospole, rus sa neodvazi. Rus pozna iba pravo silnejsej paste.
To ze sa USA stiahli z Afganistanu, rusi to brali ako slabost USA a nic nepodnikli pri obsadeni Krymu, Putina posmelilo na utok proti ukrajine. Ak zapad neurobi nic, tak budu skusat dalej.
@anonym_autor a kde bude bezpečné žiť, bývať, študovať, pracovať na živobytie, dovolenkovať, keby bola tretia svetová?
@anonym_d816a2 to neviem ale ovplyvní to rozhodovanie či sa púšťať do nejakých životnych zmien
Vojna mohla byt kedykolvek pocas existencie CSSR. Pocas existencie CSS bolo ZSSR vacsie, malo svoje okupovane satelity a neodvazili sa do priameho konfliktu s Zapadom. Potlacili nasilim povstanie v Madarsku, v 1968 zautocili na Ceskoslovensko, boli zapojeni v x konfliktoch, najvacsi bol Afganistan. Dnes to nie je o nic lepsie, ani horsie ako v minulosti. Ked bude NATO drzat pospole, rus sa neodvazi. Rus pozna iba pravo silnejsej paste.
To ze sa USA stiahli z Afganistanu, rusi to brali ako slabost USA a nic nepodnikli pri obsadeni Krymu, Putina posmelilo na utok proti ukrajine. Ak zapad neurobi nic, tak budu skusat dalej.
@anonym_52adfa a myslíš že reálne začne tretia svetová vojna ? Že je vysoká šanca ?
@anonym_d816a2 to neviem ale ovplyvní to rozhodovanie či sa púšťať do nejakých životnych zmien
@anonym_autor Celu historiu ludstva boli neustale nejake vojny. Doteraz bolo 70 rokov klud, tak uz ludia nejdu robit nic, ved co ak vojna. 1. vojna nemusi byt 2.aj ked nejaka bola, ludia zili dalej
Keď budeš voliť Fica,určite nebude. On už začal svoju predvolebnú kampaň, otázku vojny. Ako posledné voľby, vďaka čomu vyhral. Lebo bojkov je dosť. Tu polovica MK 🙉
Ak by bolo uz cokolvek vyzera to tak, ze mamky na mk to moc netrapi resp sa tym nejak netrapia. 🙂
Myslíte že kvôli tomu treba napríklad odkladať druhé dieťa ? Lebo samozrejme nechcem byť tehotná/rodiť/mať novorodeniatko v čase keby je svetová vojna, bojuje sa, padajú rakety, drony atď...
Keď budeš voliť Fica,určite nebude. On už začal svoju predvolebnú kampaň, otázku vojny. Ako posledné voľby, vďaka čomu vyhral. Lebo bojkov je dosť. Tu polovica MK 🙉
@anonym_2639c1 Fico je velka svina, strasi ludi vojnou, Sorosom, hocicim, len aby zostal pri moci. On sam skoro zomrel na covid, ale ludom hovoril, ved to nic nie je, nenoste rusky.
--
Robert Fico na nahrávkach z poľovníckej chaty z roku 2021 hovoril, že počas dovolenky na Kréte odpadol a skončil v nemocnici, kde mu zistili covid.Kde a kedy: Udalosť sa stala na dovolenke v Grécku (na Kréte) v auguste 2021.Priebeh: Podľa jeho slov na nahrávke odpadol v dôsledku kombinácie ochorenia, tepla a nízkeho tlaku. V nemocnici zistili, že má covid, ktorý vtedy označil za „strašnú chorobu“.Politický kontext: Zverejnenie nahrávok odhalilo, že hoci verejne opatrenia a koronavírus spochybňoval, v súkromí prebehol ochorením, pričom sa spomínelo aj to, že kvôli návratu domov obišiel vtedajšie karanténne pravidlá
https://www.ta3.com/clanok/216494/fico-sa-v-nah...
😵💫 pozri, prišiel kovid, vraj všetci zomrieme…zo dňa na deň miesto kovidu strašili s vojnou. Ukrajinci si chodia cez hranice na dovolenky domov, sem…..a hlúpi národ v strese tŕpne….😵💫 vypni telku, rádio, nájdi si hobby a nepremýšľaj nad debilinami. Zbytočne si ničiš psychiku. Sama sebe škodíš, keď sleduješ tieto veci. Ak to príde, nijak sa tomu nevyhnes, nikoho nezachranis. Ale ak to nepríde, zbytočne si zničiš psychiku kvôli stresu a bojazlivosti.
@anonym_2639c1 Fico je velka svina, strasi ludi vojnou, Sorosom, hocicim, len aby zostal pri moci. On sam skoro zomrel na covid, ale ludom hovoril, ved to nic nie je, nenoste rusky.
--
Robert Fico na nahrávkach z poľovníckej chaty z roku 2021 hovoril, že počas dovolenky na Kréte odpadol a skončil v nemocnici, kde mu zistili covid.Kde a kedy: Udalosť sa stala na dovolenke v Grécku (na Kréte) v auguste 2021.Priebeh: Podľa jeho slov na nahrávke odpadol v dôsledku kombinácie ochorenia, tepla a nízkeho tlaku. V nemocnici zistili, že má covid, ktorý vtedy označil za „strašnú chorobu“.Politický kontext: Zverejnenie nahrávok odhalilo, že hoci verejne opatrenia a koronavírus spochybňoval, v súkromí prebehol ochorením, pričom sa spomínelo aj to, že kvôli návratu domov obišiel vtedajšie karanténne pravidlá
https://www.ta3.com/clanok/216494/fico-sa-v-nah...
@anonym_52adfa mne to nepis,ja to vsetko viem. Adresuj to zakladatelke temy. Ak by bola v obraze, nezada takuto temu.
@anonym_52adfa mne to nepis,ja to vsetko viem. Adresuj to zakladatelke temy. Ak by bola v obraze, nezada takuto temu.
@anonym_2639c1 ale veď ja nesympatizujem s ficom absolútne
😵💫 pozri, prišiel kovid, vraj všetci zomrieme…zo dňa na deň miesto kovidu strašili s vojnou. Ukrajinci si chodia cez hranice na dovolenky domov, sem…..a hlúpi národ v strese tŕpne….😵💫 vypni telku, rádio, nájdi si hobby a nepremýšľaj nad debilinami. Zbytočne si ničiš psychiku. Sama sebe škodíš, keď sleduješ tieto veci. Ak to príde, nijak sa tomu nevyhnes, nikoho nezachranis. Ale ak to nepríde, zbytočne si zničiš psychiku kvôli stresu a bojazlivosti.
@anonym_56413d ja viem ale zas viem ovplyvniť životné rozhodnutia. Chceme druhe dieťa ale normálne sa teraz bojím.
@anonym_ce43d7 ale myslím vojna v európskej únii, tretia svetová vojna
@anonym_autor európska únia nie je cely svet
@anonym_autor európska únia nie je cely svet
@minenkaa myslím že aj tak chápeš na čo sa pýtam
Ja ti úplne rozumiem, lebo tiež uvažujeme nad kúpou domu, no platili by sme 3x nasobok hypotéky, čo splácame teraz a teda urobiť taky záväzok na 20rokov keď je ešte aj politická situácia nestabilná, je celkom ťažké.
Co sa týka detí, to je iné, určite treba o tom komunikovať s manželom, závisí aj koľko máte rokov, či viete aj počkať s tým.... Ale v podstate vždy môže prísť taka situácia, že si povieš, že teraz to nie je vhodné.
Ja som bola tehotná s prvým dieťaťom , keď vypukla vojna na Ukrajine. Veľmi ma to zasiahlo, celé dni som plakala a bála som sa, že svoje dieťa budem musieť porodit niekde v spínačom podzemnom bunkry. Chvála panu Bohu, už 4 roky mame veľkú radosť zo syna a žijeme normálny, šťastný život, už aj s druhým dieťatkom. Co príde, nedokážeme ovplyvniť. Ale náš strach nás nemusí /nemôže paralyzovat. Ak vojna nebude, o 20rokov bude ti ľúto, že nemáš dieťa, pretože si sa bála vojny? Budeš to vedieť prijať?
I během II. světové války se rodily děti, a dnes je to generace která žila 80 let bez válek.
Pokud někdo nechce dostat přes hubu, nestačí říkat, že nechce přes hubu, ale musí ukázat, že je silný a že se nebojí. A pokud bude férový tak si najde kámoše a dohromady si na ně nikdo netroufne.
@anonym_autor ak budes odkladat dieta kvoli vojne, tak potom mozu aj o dva roky opat povedat, ze hrozi vojna.
Ale prosím ťa aká vojna....
Čo sa odkladania dieťaťa týka.... a dokedy ho chceš odkladať? Pretože, čiste teoreticky: Ak by nám tu zajtra začali lietať rakety, tak takéto niečo trvá roky rokúce. Budeš čakať 10 rokov, kým to prestane? A potom zase nič, lebo ekonomika a celá krajina v hajzli a to tiež nie je dobrý čas. Lebo kde budeš kočíkovať, keď chodníky budú vybuchnuté? A potom keď sa zase niečo zosere a zase nebude dobrý čas? Budeš čakať 20 rokov? 30?
Aby si nečakala roky na nejakú vojnu, ktorá nikdy nemusí prísť.
@anonym_autor caka nas buducnost. Skor by som sa bala ako to ekonomicky zvladneme a nie kvoli vojne...
Ved europa bojuje proti rusku,zatial len na uzemi ukrajiny,ak sa do toho zapoja aj ine staty,nie zbrojenim ale fyzickymi muzmi,zial nevyhneme sa tomu.Rakety tu budu padat z 1 miesta na druhe,do toho sa zapoji Cina k Rusku a bude to tu lietat.Ale ono nebude to dlho trvat,pride zachranca a zastavi to.Antikrist a ludia ho budu za mier velebit.

Vojna už je.