Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
@chodec15 tak podľa tvojej definície som liberál.
inak, pekne si to skopíroval, že
"Liberalismus usiluje o maximální svobodu, a to jak osobní, tak i ekonomickou, náboženskou a politickou. Klasický liberalismus dobře charakterizuje citát: „Svoboda tvé pěsti končí na špičce mého nosu" [zdroj?] nebo: "Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého."
takže keď usiluješ o politickú slobodu, a keď sloboda jedného končí tam, kde začína sloboda druhého, tak si to poriadne uvedom, čo to znamená, pretože to znamená presne to, o čom hovorím. rešpekt a toleranciu druhého človeka.
takže ty nebudeš ani liberál, ty si len arogantný človek s pocitom nadradenosti presadzujúci len svoj názor
@zmrzlinka8 vsak toleruj jeho nazor, bud ten priklad respektu a tolerancie, ktore tu kazes
@chodec15 ja som na začiatku neútočila na teba, naopak ty na mňa , ja sa iba bránim. vyprovokoval si ma a teraz povieš, aká som ja útočná 👍🙂
@carolynka veď ja tolerujem🙂
@ibatanecnica som trpezlivá😀
@jozko_z_lesa ani ja netolerujem vraždenie, čítať ťa nenaučili?
@zmrzlinka8 Vysvetlite mi vy, obhajcovia mieru, prečo neustále vyzývate na mier západ a Ukrajinu. Ukrajina má prestať bojovať (=vzdať sa), západ má prestať dodávať zbrane, západ má rokovat o mierovom riešení.
Prečo nikdy od vás nepočujem výzvy smerom k Rusku, aby prestali bojovať (=odišli domov), aby neposielali na Ukrajinu viac vojakov a viac zbraní, aby si Rusi sadli za rokovací stôl. Dúfam, že aspoň na toto odpovieš, keďže tu každú otázku, čo sa ti nehodí do krámu, ignoruješ.
Prečo keď západ žiadal opakovane Rusko, aby si útok rozmyslel, tak ste len opakovali ruskú dezinfoscénu, že sa len cvičí. Prečo, keď minul deň, ktorý Američania označili za najpravdepodobnejší deň invázie, tak ste sociálne siete nezaplavili úľavou, ale posmeškami, ako sa Američania mýlili?
Všimli ste si,že Orava,Liptov, Spiš si v prvom kole zvolili pána Korčoka? 👍😊 Regióny, kde prevládali kresťanské hodnoty. A všimli ste si,že komunisti a fašisti rozprávajú podobnou rečou poslednú dobu(ale aj v minulosti určite)? Slovenské paradoxy 😏
@chodec15 už som pochopila, že som liberál a ty nie si. ďakujem 😀
Ja som za to nech sa dodá čo najviac zbraní na ukrajinu. Nech sa tam dobre vytrtkajú do posledného ukrajinca a ešte trocha rusov. a potom už bude konečne pokoj. stotožňujem sa z vetou čím viacej zbraní na ukrajinu tým väčší mier a keď všetky zbrane tak nakoniec aj celosvetový mier. nakoniec tam ostanú už len zbrane ležať a mŕtvoly. a o to vždy išlo satanovi. takže ten kto vyprovokoval rusko k nevyprovokovanej agresii si to pred Pánom odserie najviacej. lovu zdar
@ivetulik A prezradíš nám, ako si dospela k tejto brilantnej úvahe?. Ako US a EÚ (my) sme donútili Putina, aby dospel k presvedčeniu, že potrebuje zväčšiť ruské územie? Ako sme ho naočkovali predstavou, že ukrajinský národ neexistuje? Ako sme ho donútili, aby mal pocit, že my na Slovensku nedokážeme žiť bez Ruska a preto musíme spadať pod jeho sféru vplyvu?
nepotrebuje vacsie uzemie. usa potrebujú rozložiť rusko a neskôr čínu a každú konkurenciu a potrebujú ich suroviny. však tam už nič nemajú a preto chodia drancovať po celom svete krajiny o ropu a plyn a iné suroviny. nepoznáš doktrínu usa? usa nemá spojencov, len vlastné záujmy.
A ty mi vysvetlíš ako si dospela k tomu že rusko chce nové impériu a väčšie územie? To máš z markízy že putin chce slovensko?
Ty to fakt nevidíš, že posledných 30 rokov nič iné na markíze a západných médiach na slovensku nič dobré o rusoch nedali? Len usa vojny boli dobre odprezentované, že ako dobre že tam išli nastoliť demokraciu aj hentam a tak. Si pod vplyvom mediálnej manipulácie. Jednotková sústava. USA= dobrá vojna, Rusy=zlá vojna
@ivana1592 áno, áno konšpirácie. skúste si pozrieť možno aj ukrajinský dokument o odese z 2014. prípadne sa opýtajte aj ukrajinca/ukrajinky čo odtiaľ ušli.
vďaka za radu ale Vy sa presťahujte do ruska. Ja sa s nikým nehádam. v zásade je mi jedno čo si myslíte. len tu nebol nikto kto to vidí pravdivo
ale stále s vami všetkými súhlasím: som za to nech sa dodá čo najviac zbraní na ukrajinu. Nech sa tam dobre vytrtkajú do posledného ukrajinca a ešte trocha rusov. a potom už bude konečne pokoj. stotožňujem sa z vetou čím viacej zbraní na ukrajinu tým väčší mier a keď všetky zbrane tak nakoniec aj celosvetový mier.
@ivetulik Aha, takže Rusko nepotrebuje väčšie územie a preto svoje územie rozširuje.. áno, chápem, chápem
USA potrebuje rozložiť Rusko ako svoju konkurenciu... lebo Rusko nemá zlomok GDP na obyvateľa oproti US.. lebo Rusko technologicky dokáže konkurovať aj niekomu inému ako Indii... hej aj tomuto rozumiem. A rozumiem aj tomu, že US vôbec nič nemá - ani 4. najväčšie zásoby zemného plynu na svete, polovicu zdrojov ropy ako obrovské Rusko a ani najväčšie zásoby uhlia na svete... a vôbec to nie je druhá krajina sveta v celkovej hodnote nerastného bohatstva.
Ako som dospela k tomu, že Rusko chce budovať impérium? Niekde som to začula, nechaj ma na momentik popremýšľať... ahá, no, spominal to sám veľký Putin, napr. keď zdôvodňoval vo svojom prejave inváziu na Ukrajinu - veľmi pekne rozprával, aká chyba bola rozpad ZSSR, že je nutné znova nastoliť poriadok aký panoval pred naším (SK) vstupom do NATO, ako Ukrajina nie je samostatný štát, ale z rôznych dôvodov patrí Rusku.

@zmrzlinka8 že ťa to ešte baví. Ja už idem energiu venovať niekde inde. choď aj ty a nenechaj sa tu urážať luďmi, ktorí si myslia že sú viac.