Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
pevne verím, že američn korčok nevyhrá. a budhužiaľ musím voliť peleho. zaujímavé ako táto usa psyops agentúra vždy najde nieko. myslel som že po kiskovy nikto další už nebude. prišla zuzana, no hotové ideo peklo. a už je v ponuka ďalší rozvracať slovenského štátu. Pán Boh nám pomáhaj. dúfam, že slováci zvolia slováka, ako by tu mala byť za prezidenta ďalšia americká bagandža.
@ivka225 🙈 kocky,
@ivana1592 no nemôžem. ale sme, nko, pravda, markíza jojka a posledne rtvs to niesú. lebo ich štýl práce je ťažko programovacý a manipulačný. keď niekedy náhodou nakuknem ku nim na net tak po krátkej chvíľke ma napne a radšej to vypnem.
vďaka tomu som pochopila, že kuciaka dala zabiť usa aby odstránila ficka a nastolila si tu neriadený migračný a lgbt rozklad spoločnosti. vďaka tomu som si nenechala pichnúť tie donekonečna mielané, spásonosné fajzer sračky a vďaka tomu nebude nekriticky obhajovať predvolebné protesty na zvýšenie preferencií korčoka a mnoho iných somarýn, do ktorých ako teba povedú naše americké denníčky
@ibatanecnica jasne že kocky ako aj ľudská hlava 🙂
dobre idem niečo vyprodukovať pre túto spoločnosť. majte sa a prajem príjemný pokec a deň.
@zmrzlinka8 nastuduj si Ribbentrop- Molotov pakt a potom sa môžme porozprávať.
Hitler bol presibanejsi nez Stalin.
@ivetulik Tak ako spomenula @eva8 tak som si tu všimol jednu zásadnú vec - neustále meníš rod, v ktorom píšeš. Podľa mňa budeš transrodový muž. Alebo je to schizofrénia? 🤔
"som pochopila, že kuciaka dala zabiť usa aby odstránila ficka a nastolila si tu neriadený migračný a lgbt rozklad spoločnosti"
Ľubo (Blaha), to si ty? Fakt dobré. To by ani pacient doktora Chocholouška nedal dohromady. Šéf ti odkazuje, že ruble za tvoje príspevky už máš na účte. Tak ako obvykle. 😉
@zmrzlinka8 pocuj, povedz mi ako by si dosiahla teda ten mier, normalne ... nech sa teda zasmejem...uz tu bola miriamka, ta uz prestala sirit kraviny, ale teda, mna by zaujimalo ako teda zabezpecit ten mier...si fakt taka naivna, ze si myslis, ze Rusko sa vzda? Ved Rusko je agresor, napadol Ukrajinu...ako by mali vyrokovat teda ten mier??? Predstav si, zeby ti dosiel sused, zobral by ti zahradu...to naozaj by ti akoze ani kusok nevadilo? Lebo mne by to teda vadilo...
Napisem ja. Ked uz bol Blanar na stretnuti, neda sa to zmenit. Snazila by som sa z toho vytazit a podrobne zistit, co sa tam dialo, o com sa rozpravali, ako to prebiehalo, v akej nalade. A nie okamzite odsudit a nechat tak. Vzdy, kazdu sekundu sa nieco deje, meni, tak treba konat, rozmyslat od tohto bodu, od teraz.
@owecka
@ivetulik takže čítaš infovojnu, hlavne správy a Facebook. No to sú mi "podložené informácie". Pozri si kto to píše. Kedy si začala čítať konšpirácie? Keď nás strašili migrantmi? Stretávaš nejakých? Zaujímavé že médiám ako "Sme" neveríš, myslíš si ako ty odhaľuješ pravdu, ale to sú novinári ktorí študovali novinárčinu, kto iný to má robiť. Pohŕdaš vzdelaným človekom však? Neveríš odbornosti, ale kadejakému Paľovi na Facebooku uveríš. Prečo si myslíš že nejaký päťkár zo ZŠ vie viac o covide než celá lekárska spoločnosť?
@owecka 😀😀😀 sranda je, že ti to vadí len vtedy, ak sused je Rus. ak ti zorie záhradu Američan, tak ti priniesol slobodu😀😀😀😀
@zmrzlinka8 to nebola moja otazka...este raz odpovedz
@zmrzlinka8 kde som povedala, ze by mi nevadil American? Mas halucinacie? Kde? No odpovedz mi teda na otazky.
@owecka rozkaz šéfe, na tvoj povel budem odpovedať. no mala si možnosť reagovať a posielať zbrane do krajín, kde začalo inváziu USA
@owecka no, podľa teba zabezpečíme mier asi tak, že sa vystrieľajú všetci, čo chcú bojovať a bude pokoj 😀😀👍
@777januska777 rovnako ako sa Fico a Pellegrini vyhybaju diskusiam s opozicnymi politikmi (Lebo by nevedeli rozumne argumentovat, su zvyknuti na to, ze ich volici im nekriticky vsetko odsuhlasia) tak aj v tejto diskusii su damy, ktore namiesto odpovedi na opravnene otazky spoludiskuterov akurat tak vyrabaju kognitivnu hmlu.
@miriam11 Časť územia Československa oslobodila armáda USA, časť armáda Rumunska. Tieto štáty si po vojne nijaký vplyv nenárokovali, takže tam by som pokojne hovorila o oslobodení. Časť územia oslobodila armáda ZSSR, ten si ale na nasledujúcich vyše 40 rokov ponechal zásadný politický vplyv, takže tu sa dá hovoriť aj o novom obsadení územia.
@ivka225 hmmm takže už máme aj prepísané dejiny. pekná práca, ani som si nevšimla, kedy
@carolynka kognitívnu hmlu máš pred očami akurát ty 😀😀

vaša pokrytecká a nekritická obhajoba podpory ukrajiny hovorí len o tom ako hlboko ste naprogramovaní našimi médiami. Jediný kto potreboval rozšíriť svoje pole pôsobnosti bolo nato, ale hlavne eu, aby zakladajúce krajiny eu mali kde vyvážať svoje smeti a aby si podrobili ďalšiu východnú krajinu, ktorej by postupne európska bagandža zobrala pod rúškom demokracie všetky práva a nastolila svoju štvrtú ríšu. Je pravda, že eu nám dala aj zopár dobrých vecí ale len aby nám nasadila ružové okuliare a aby sme nevideli ako nám sem nominujú migrantov, lgbt propagandistický hnus, makronové právo na potrat a všetky tie západné smradľavé ideológie.
Neviem, či ste si všimli, že ua nieje členom nato ani eu, takže keby ste neboli pokrytci tak by ste rovnako podporovali dodávkami zbraní aj usákmi napadnuté krajiny, aby mohli zabíjať okupantov anglo amerikáncov, rovnako ako to teraz chcete od ua voči rusom. Očividná krvilačnosť, imperializmus patrí usa a nie rusku. Zoznam masakrov ktoré rozpútalo usa v 20 storočí ľahko nájdete na nete.
o.i. napíšte mi jednu vec ktorú za posledných 500 rokov urobili angličania pre územie, ktoré napadli a takmer tam vyhubili pôvodné obyvateľstvo. Jááj to je iné. Jáááj aj tie ich oslobodzovacie vojny sú iné. A pre toto ste sfanatizovaní a slepí. Lebo usa je super a rusi fuj fuj, tých treba nenávidieť a najlepšie vyhubiť. Pozrite sa do zrkadla a porozmýšľajte o vašej pokryteckosti.