icon

Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?

777januska777
19. mar 2024

Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.

ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 nie je to pokračovanie vojny. Chceme predsa aby Ukrajina vyhrala nie? Ak by sme nedodavali tak prehra. A potom máme Rusko agresora vedľa. Pretože sú to naši susedia. Nechcem si to ani predstaviť. Dodávkou zbraní pomáhame Ukrajine aby v tom neostala sama. Aby nepadla pod vplyv Ruska nie sme v 18 storočí aby si väčší štát obsadzoval menší a bral suverenitu

zmrzlinka8
26. mar 2024

@annm81 dnes tu sa vyjadril @jozko_z_lesa, ktorý sa určite poteší, keď ho budem citovať, dávam mu tým dôležitosť 🤪 citujem ho:
"Nebudme naivni. Pravda je uprostred. Ale ty mainstream vypinas lebo hlasa ine ako to comu veris takze sa pravdu nikdy nedozvies, budes mat info len z jednej strany."

tak aj vy, len opačne 😉
s tým rozdielom, že ja nič nevypínam, len sa potom musím asi vyvracat🤮 ale čo ja pre vás nespravím

zmrzlinka8
26. mar 2024

@ivana1592 si myslíš, že Ukrajina zbraňami porazí Rusko, ono sa stiahne a prehrá? áno takto to určite bude fungovať. a keď Rusko bude prehrávať, tak tie jadrové hlavice samo zlikviduje, však už sú staré nefunkčné, a podriadia sa a budú šúchat nožičkami, presne tak to bude. a teraz sa zobudíme

owecka
26. mar 2024

@zmrzlinka8 neodpovedala si mi na otazky, nevies odpoved, namiesto toho trepes dve na tri...😆😆😆

ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 áno myslím že treba podporovať kým sa Rusko neoslabí. Alebo sa tam niečo nezvratne vnútorne. Veď je to hrozna situácia, čo sa má Ukrajina vzdať suverenity? To by bol signál pre celý svet že si väčší môže zabrať menšieho. To nemôže svet dovoliť. Ukrajinci sú hrdý národ ktorý chce aby ho nechali Rusko na pokoji. Ako by vám bolo keby si nás napr Maďari chceli s Rusmi podeliť. A zobrali by nám slobodu. Už nejdem písať je to zbytočne v takejto základnej otázke sa hádať. Veď je to jasné. Nechce sa mi to vysvetľovať

ivetulik
26. mar 2024

@zmrzlinka8 zmrzlinka ty tomu nerozumieš. Viacej zbraní na ua rovná sa väčší mier. keď úplne všetky zbrane na ua, tak možno z toho bude aj svetový mier. ale možno bez ľudí.

ivana1592
26. mar 2024

@ivetulik chceli by ste byť pod okupáciou? Viete čo to vôbec je ? Alebo čo má Ukrajina urobiť. Prosím. Ale vždy si predstavte nás na jej mieste.

zmrzlinka8
26. mar 2024

@owecka aké otázky zas, furt len otázky mi tu dávate, čo som ja tu vaša učiteľka? 😀 sak si hľadajte odpovede.
aha pýtala si sa , ako dosiahnuť mier? no žeby mierovými rokovaniami??? jaaaj ja uz viem co chces počuť, to jak ten vtip za socializmu, že budeme bojovať za mier tak, že kameň na kameni neostane 😉😀

fido69
26. mar 2024

@ivetulik Ty si hrozný demagóg. A prečo ma Rusko v súčasnosti najväčší zbrojársky priemysel v dejinách? Pretože buduje mier na Ukrajine? 🤔

Tvoj učiteľ demagógie zo Súmračnej síce nepošle na Ukrajinu ani náboj, ale to len preto aby nerobil konkurenciu Kaliňákovým zbrojárskym firmám. Prečo potom Kali obchoduje so zbraňami? Pretože chce mier? 🤔

carolynka
26. mar 2024

@ivetulik tak komu ten Korcok vlastne sluzi, USA alebo nacistom? Ved ty si protirecis

ivetulik
26. mar 2024

@ivana1592 potom, keď si dopozeráš len nedávnu históriu 2014 aspoň od majdánu na ua, a čo spravil Janukovič aby upokojil národ, --> Jaceňuk, kto sa chytil moci (azov...) -->Porošenko-->Zelensky (čo sľúbil) a čo mu borísek z GB stopol, tak potom napíš aký je suverénný ten národ. A prečo herez zelensky vyhral voľby prezidenta a kto dal us rubľíky na majdanček, a tak. troška si počítaj. menej markízy a viacej čítania

carolynka
26. mar 2024

@ivetulik USA predsa porazili nacistov, tak bud sluzi USA alebo nacistom. Rozpravas tu veci ktore nedavaju zmysel

ivetulik
26. mar 2024

@carolynka načítaj si paperclip - nájdeš aj v českom jazyku etc. etc.

carolynka
26. mar 2024

@ivetulik vdaka, nemam zaujem

krajinka
26. mar 2024

@carolynka co sa tak blbo pytas, vsetci su predsa svedkovia satanovi😝

zmrzlinka8
26. mar 2024

@ivana1592 dovoľ mi sa zasmiať, z tvojich známych sa v Nemecku nikto nesťažuje, ved oni sú radi, že sú tam a môžu tam pracovať, že? v podstate tiež prisťahovalci, tak čo by sa sťažovali. ja hovorím o nemeckom národe, tí sa veru sťažovali, keď nemohli večer vyjsť von ako bežne, necítili sa bezpečne a keď im ženy znásilnovali nejakí utečenci

carolynka
26. mar 2024

@krajinka ja som zvedava ako toto vsetko dopadne, neveriacky krutim hlavou nad tym, co sa tu deje

annm81
26. mar 2024

@ivetulik "Viacej zbraní na ua rovná sa väčší mier."

Stačí sa obrátiť na Rusov, aby si všetky svoje zbrane a vojakov spakovali domov, jednoduché nie? Západ vyzýval Rusov, aby na UA žiadne zbrane nenosili už pred inváziou. Chceli Rusi vtedy viesť mierové rokovania, keď ich k tomu západ vyzýval? No nie, Rusi namiesto toho opakovane sprosto klamali, že oni len cvičia. Kto prerušíl mierové rokovania, ktoré sa konali po začiatku invázie? Krajina, ktorá sa odmietla stiahnuť do svojich medzinárodne uznávaných hraníc. Rusi teda odmietli rokovať, Rusi navozili na UA nielen zbrane ale aj vojsko, ale západ je ten zlý, ktorý má rokovať a nezbrojiť.

zmrzlinka8
26. mar 2024

@ivana1592 Nemecko už ani nie je nemecké, už je to multi kulti, Amerika je rada, ved oni tam majú multi kulti už dlho, čím viac utečencov a lgbti , tým rýchlejšie rozvrátia dovtedy stabilnú Európu, tak komu toto vyhovuje? presťahujme celý rozvojový svet do EÚ, lebo my sme dobrí a bohatí a musime pomáhať, len keď si predstavím zemeguľu a všetky chudobné a vojnami postihnuté štáty, zmestí sa skoro celá zemeguľa do EÚ? 🤷‍♀️🙂 jooj neviem, skúste mi na to odpovedať🤷‍♀️

zmrzlinka8
26. mar 2024

@annm81 jeden povie, Rusi odmietli rokovať, druhý povie, Ukrajinci dostali pokyn, že nemajú ustupovať, tak pravda je ako vraví Jožko niekde v strede, asi v strede lesa🤷‍♀️

annm81
26. mar 2024

@zmrzlinka8 aké komické, keď sa Slovák obáva o bezpečnosť v Nemecku. Asi preto lebo Nemecko má nižší počet vrážd než Slovensko. Alebo preto, že v Nemecku sú za znásilnenia.omnoho prísnejšie tresty. Aj keď ten tvoj Fico tvrdil, že nie . Fico asi nemal informácie, že kým u nás sa za znásilnenie považuje len pohlavný styk, ktorý sa udeje napriek jasne vyjadrenému nesúhlasu, tak v Nemecku je znásilnenie aj obchytkávanie bez jasne vyjadreného súhlasu.

zmrzlinka8
26. mar 2024

@annm81 ja sa neobávam o bezpečnosť v Nemecku, ja reagujem na ivanu1592.
skôr sa obávam, čo sa deje tu na SK, ako si nás tu pekne dlhodobo pripravujú a masírujú mozgy

fido69
26. mar 2024

@zmrzlinka8 Najprv riešiš vojnu na Ukrajine, Rusko, svetový mier, USA a teraz plynulý prechod na Nemecko, utečencov, LGBT,...

Jediné čo je vidieť, že máš v hlave pekný bordel. Svet nie je jednoduchý a ľudia robia chyby. Ale obhajovaním klamstiev súdruha birmovaného ho nespasíš.

To, že sa sem pokúšajú dostať tisíce migrantov svedčí o dvoch veciach:
- sme úspešní a dobre sa nám darí
- nie sme schopní efektívne ubrániť svoje hranice.

Ale nikto z našej vlady k tomu prvému bodu nijako neprispel a druhý bod nedokázal vyriešit. Skúsil by som si položiť otazku, prečo tí migranti neutekajú do veľkého Ruska plného demokracie, mieru a príležitostí... 😉

annm81
26. mar 2024

@zmrzlinka8 a teraz mi už konečne prezradíš, prečo od chcimírovcov nepočuť výzvy k Rusku, ale len k Ukrajine? A na základe akého medzinárodneprávneho zákona by mala Ukrajina prepustiť svoje územie? Alebo na základe akého morálneho pravidla? Pravidla silnejšieho. Drzejšieho? Tvárite sa, ako chcete mier, ale to len preto, že sa hanbite priznať, že si želáte víťazstvo agresora. Keby ten agresor len ignoroval medzinárodné právo, ale mal nejaký morálny dôvod.. ale on nemá. Ste morálne dno, ktoré si nezaslúži žiť v slobodnej krajine.

fido69
26. mar 2024

@zmrzlinka8 "skôr sa obávam, čo sa deje tu na SK, ako si nás tu pekne dlhodobo pripravujú a masírujú mozgy"

V tomto s tebou súhlasím do bodky. Keď čítam tvoje príspevky, tak si myslím, že sa im to bohužiaľ podarilo.

ivana1592
26. mar 2024

@ivetulik ja si žiadne konšpiračné videá ani filmy pozerať rozhodne nebudem

januarova
26. mar 2024

@ivetulik

@zmrzlinka8
Takže ja zajtra prídem k vám domov a zoberiem vám dom alebo byt, vyhlasim, že je moj. Ok? Čakajte ma. A neopovazte sa brániť. Pekne si ho vezmem a hotovo. Vy sa sťahujte kam chcete. Rovnaká logika ako napadnutie Ukrajiny Ruskom.
Keď sem za pár rokov prídu Rusi, dúfam, že ich privítate a odovzdate im všetko. A pribalite im svoje dcéry, vnučky....

ivana1592
26. mar 2024

@zmrzlinka8 ja nevravím že svet nemá problémy. Má. Vždy nejake budú. Ale nezastávajme si tu Rusko. Toto ja riešim. A nebudem voliť proruského kandidáta

ivetulik
26. mar 2024

Aj toto je Ivan Korčok:

A teraz sa dostávame k pointe. Zástupcom slovenskej misie pri NATO, ktorý v roku 1999 osobne vybavoval súhlasné stanovisko Slovenska k preletu amerických bombardérov cez naše územie, nebol nikto iný ako – Ivan Korčok. Ten Ivan Korčok, ktorý sa vyjadroval o „balkánskej mäsiarke“ Madeleine Albrightovej s tou najvyššou úctou. Ten Ivan Korčok, ktorý už ako štátny tajomník rezortu diplomacie v druhej Dzurindovej vláde v roku 2003 pripravil stanovisko, ktoré podporilo nezákonnú americkú inváziu do Iraku bez mandátu Bezpečnostnej rady OSN. Ten Ivan Korčok, ktorý podporoval a obhajoval všetky vojnové zločiny Spojených štátov. Prosím, spomeňte si na to, keď sa vás bude snažiť nasledujúce dva týždne Ivan Korčok obalamutiť, že je za mier. Nikdy pre mier nepracoval. Vždy stál na strane vojny a aj teraz podporuje jej predlžovanie.

ivetulik
Autor odpoveď zmazal