Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
@zmrzlinka8 ano chcem, aby sa 4% odkladalo na moj sukromny ucet, lebo ja platim radovo viac, kedze zarabam viac ako tych 1500 eur a priznam to statu. Ale nie preto, ze ja chcem, lebo ja platim, ale preto, ze je dokazane, ze ak prilis zatazis obcana, tak prestane platit. To uz robia moji kolegovia a teda namiesto stoviek eur, odvedu presne minimalne odvody. Zmenili si TPP na zivnost a bez ohladu na to, aky to ma dopad pre nich, ma to dopad na stat, ze ma nizsi prijem do statneho rozpoctu. Cize je lepsie dat nieco motivacne, ako ten 2 pilier(4% su motivacne, 14% su solidarne), alebo nemat take vysoke danovo odvodove zatazenie, lebo realne tak dostanes do rozpoctu viac penazi. Je urcity bod zlomu, kedy uz ludia proste odmietaju mat take vysoke danovo odvodove zatazenie a obchadzaju system. A s tymto sa nevysporiadas nijak. Ak sa ktorykolvek moj kolega nastve, zmeni kontrakt, zacne priznavat dane v AT, lebo aj tak robime pre rakusko a bum stat pride o stovky eur mesacne.
Ono je to vzdy o tom, ze co mne stat ponukne za to, ze mu davam polku penazi z toho co zamestnavatel na mna musi minut. A mne tento stat ponuka neadekvatne sluzby za to, kolko tu platim a pravom sa nad tym rozculujem.
Teraz prisli z nasej vlady s “riesenim”, ze chcu odhalit tych co “namiesto” TPP robia zivnost, to chcem vidiet 😄😄 Ked v ITcku normalne nemame ani fixnu pracovnu dobu, aj nerobim presne podla zadania, aj ked prejdem na zivnost si kupim vlastny notebook. Proste tato vlada to nikdy nepochopi, lebo im nejde o to, aby tento stat lepsie fungoval, alebo to nevedia zariadit za viac ako desatrocie. Oni chcu len cicat peniaze a ked nieco dokaslu vycicaju viac. Hmotna zodpovednost politikov roky slubovana je kde? Tresny zakon, ze ked aj nieco rozkradnu, tak ak na to neprides do 3 rokov bude to premlcane ? Seriozne? Akoze ved su to NASE peniaze . To si ludia vobec tie peniaze nevazia, proste to odchadza z vyplaty tak mi je fuk co je s tym dalej?
@chodec15 on uz vyhral :D
Viem o jednom kandidátovi, ktorý splnil všetko, čo sľúbil, dodržiava slovo, zákon, vždy hovoril pravdu, nikdy nič neukradol, bol skromný a pokorný, odmietol bohatstvo a moc, bol a je spravodlivý, nebol sebecký a ctižiadostivý, mal rád aj nepriateľov, slúžil iným, učil o láske, odpúšťal a učil o odpúšťaní, bol ochotný položiť svoj život, ponížil sa, je ochotný pripraviť miesto tým, ktorí ho nasledujú ...
Takého kandidáta, či stranu ale v hlasovacej miestnosti na hlasovacích lístkoch nenájdete.
Toto je svet a ten je pominuteľný. Ale je niečo viac ako tento svet. Niečo čo presahuje hocičo tu na Zemi. Existuje láska a pokoj, akú tu na Zemi od ľudí nie je možné zažiť. Tento kandidát, ak ho budete nasledovať, tak zažijete tú pravú lásku a pokoj. Jeho pozemský program je ale náročný a nie bez problémov. Je potrebné niesť svoj kríž a nasledovať Ho. Je potrebné odovzdať Mu život, oľutovať všetko zlé vo svojom živote, prijať Ho za svojho Pána a Spasiteľa a snažiť sa žiť podľa Jeho vôle a slova. Táto voľba nie je na štyri-päť rokov, ale pre večnosť. Odovzdajte svoj hlas Jemu. Ten má väčšiu cenu, iné trvanie, iné pôsobenie... Žiť s Ním a pre Neho. To, čo On dáva, to nedáva nikto. Voľte večnosť, Alfu a Omegu. Vyvoľte si dnes, komu chcete slúžiť (Jozua 24:15)

Korčoka mrzí, že ho Forró odmietol. Verí, že Maďari podporia demokratické princípy
Pellegriniho záujem pre maďarskú komunitu považuje za predstieraný.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23305295/korcoka-mrzi-ze...