Budú smeráci v roku 2024 voliť Pellegriniho?
Idú volby a diskusia Korcoka a Pelleho bola zaujímavá, konečne sa aj Pelle odhodlal na nejaku diskusiu. Vidíte reálne zo svojho okolia, zeby aj smeraci už nechceli voliť Pelleho a radsej nepojdu volit? A dávam to pod svojim nickom.
Co sa tyka toho kradnutia, tak ano, deje sa to vsade, ale su krajiny, kde sa korupcia tresta, politici si tolko nedovolia, aku tu, kde je to ok podla ludi. Dalsia vec je kolko.. niekde som citala, ze provizie su vsade, ale tu su to obrovske percenta. Teraz navyse volici de facto ukazali vo volbach, ze im to je naozaj jedno alebo maju kratku pamat. Bolo to uzasne sledovat, ako sa zacali bat po predch.volbach, ovsem teraz uz pojde vsetko v starych kolajach alebo este horsie a viac si dovolia. Maju ludi za hlupakov a myslim, ze opravnene ☹
@777januska777 ja to zatial v okoli nevidim, lebo Smer volili ludia co sa nezaujimaju o politiku, alebo len okrajovo okolo nich prejde a ti si este ani nestihli vsimnut, ze co Smer navystrajal za tak kratke obdobie. To by museli byt volby o rok. Vtedy im to mozno uz dojde, ked bude neskoro 🙁
@kristiii ja mám k tomuto zážitok. S priateľom sme kedysi boli na študentskom pobyte v zahraničí a bývali sme tam so Slovákmi. Ako Slovákov sme dostali takú partiu, že tí chalani kradli kam išli. Zlaté hodinky kradli v nákupnom centre a potom v Disneylande si jeden sadol na invalidný vozik a tváril sa že je ochrnutý aby ho pustili v radoch na atrakcie všade dopredu. Vtedy som nechápala, čo sme to za skupina. Ani hrdosť som ako Slovenka nepociťovala. Už asi dlho nepocítim.
@ibatanecnica no veď som vymenovala takých o ktorých si myslím, že nekradnú Čaputová, Radičová, Marcinková, Ódor, Šimečka minimálne plus ďalší... Len bohužiaľ pri moci je Fico a tak áno, v súčasnej koalícii asi každý kradne.
@ivana1592 ja som mala v Čechách takých spolubývajúcich, párik, raz tiež tak medzi rečou spomenuli, že sú také veci, čo ti v obchode samé padajú do vačku. Rýchlo sme si začali izbu zamykať 😅..v Anglicku samozrejme Slováci najlepší prehľad o všetkých možných aj nemožných dávkach..sme tým známi
@paradajkova presne, veľa ich voličov vôbec nesleduje politiku a tak to v bežnom živote ešte nepociťujú. A potom zapnú facebook tam vidia konšpirácie a ešte si hovoria ako super, že máme Smer a nie PS.
@777januska777 ziadny 🤦 to je na tom najhorsie
V časoch socializmu som sa divil logike poľského sci-fi filmu Sexmisia. "jej Excelencia", ktorá vládla ženám a ako predsedníčka Ženskej ligy rozhodla, že posledných preživších mužov preoperujú na ženy alebo ich použijú ako darcov orgánov.
Ako sa prekvapujúco ukázalo, tak nakoniec táto najvrdšia žena bol vlastne chlap, ktorý celý čas zatajuje svoje pohlavie...
Presne to teraz robí Peter Pellegríny. Zapiera svoju identitu, tvári sa ako tvrdý heterosexuál a nemá odvahu zastať sa verejne práv homosexuálov. Je to "jej Excelencia".
Ja len dúfam, že keď raz budem fakt starý, tak ma neoklamú prospechári ako Mečiar, Slota, Danko, Harabín, Fico, Pellegríny a nebudem si vešať ich obrázky vedľa Ježiša, tak ako to vidím v niektorých rodinách.😉
Len hlupak pojde volit Peleho a je velmi smutne,ze v tejto krajine je hlupakov veeelmi vela... zial svedci to vela o narode
@mnamko ale čo je nadávka voči tomu čo robí smer a hlas s touto republikou? Neporovnateľné. Prosím pozrite si toto. Už to tu niekto zdielal.
https://www.youtube.com/watch?v=hCMXN-taREo@cafelatte prepáčte príde mi že ste celkovo aj proti NATO. A preto tie útoky na Korčoka. Keby niet NATO tak pred Ruskom nemáme žiadnu ochranu a už vôbec by sme neboli suverénny štát. Sme príliš maličkí a neviem či závidíte život ľuďom v krajinách, ktoré nie sú v NATO ako Gruzínsko, Bielorusko, Moldavsko, Ukrajina. To je chudoba a problémy.
@mnamko diskusie usporadúvali denníky (SME a pod.), ktore museli napr. zaplatiť prenájom sály, dat honorár moderatorke, z niečoho prevádzkovať denník.
@777januska777 ano, aj v mojom okoli sa hanbia, ze v parlamentnych volili Pelleho. Hlas daju Korcokovi.
Len nechaoem este stale, v prieskumoch preco este vedie Pelle. Nechapem. Nerozumiem.
@elenka.k "mladá generácia konečne prinesie zmeny, a SK bude napredovať so západnými krajinami"
Možno na to už nebude mať príležitosť. Valíme sa znova do bipolárneho sveta a väčšina Slovákov si v tejto vojne (už tradične) vybrala byť na tej zlej strane. Až sa postaví nová železná opona, mladá aktívna generácia skončí nanajvýš tak na VB a následne v nejakej trestaneckej kolónii. Teraz už budú disidenti odkázaní len sami na seba, lebo Poliaci a najmä Česi, budú tentoraz na opačnej strane ostatného drôtu.
@mnamko nadával, zabudli mu vypnúť mikrofón... Tak ako Merčiak a iní ľudia na svete... Našťastie pelle ani Fico nikdy nenadavali 😁🙈... Nech je teda prezidentom SR ten kto nikdy nenadaval 💪😁.... Nebola to tlačová konferencia ale verejná streamovana diskusia, ktorú neorganizoval ani jeden volebný kandidát ale média. A cez stream sa dala diskusia pozerať zadarmo. Tie akcie, ktoré organizoval Korčok boli bezplatné. Treba si overiť aj fakty, nie len veriť každej vete, ktorá zaznie na fb vytrhnutá z konxetu. 🤷♀️😉
Ja sa s nikym nebavim o tom koho idem/ide volit, jedine co sme s kamoskami prehodili, a ze ak vyhra Pelle, kto bude "prvý dám"? 😂
@cafelatte Ja sa prístavím len pri jednom bode. Ako by si teda ty riešila Juhosláviu? Nechala by si Miloševiča nech vyvraždí ešte koľko ľudí? Či vy, odporcovia zásahu v Juhoslavii, by ste teda len tak sedeli každý večer pred telkou a pri ďalšej Srebrenici, Sarajeve či Vukovare by ste len ďalej tlačili pukance?
Každému sympatizantovi s Ruskom by som zaplatil jednosmerný lístok do Ruska. Nič viac, nič menej. Tam stačí ísť len raz, aby človek pochopil ako sa tam ľuďom darí. Možno si pamätáte príbeh košičana Jána Mazáka... raketové vytriezvenie ako z Bajkonuru... 🚀
Aj na koniku plati od polnoci moratorium?

@ivana1592 ja nepíšem o Čechách ale o našich politikoch